Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość topic_reaktywacja

który prawik ma największe szanse zerwaćz prawictwem ? ranking

Polecane posty

Gość w Azji to raczej chinski
po angielsku to moze w Beijingu po olimpiadzie bo ich przeszkolili i w hong kongu. a gdzie indziej to krzaki musisz umiec malowac na jedwabiu inaczej nie zakumasz.

Wy się czepiliście małych miasteczek a w dużych miastach też nie lepiej jest. Pełno tu dziewczyn z wiosek pogadaj z taką to z miejsca ciekawa co masz gdzie mieszkasz jak duże mieszkanie masakra

A ja z dużego miasta i nigdy nikogo nie pytałam co i ile ma. Nie wiem nawet ile dokładnie zarabia mój facet

kapselko-W miastach jest więcej kobiet niż facetów,dlatego faceci mają po dwie kobiety.A tu jest deficyt kobiet i więcej facetów niż kobiet,bo kobiety uciekają z małych miejscowości

ja takie 2 spotkałem. Z kolegą gadałem to jedną taką spotkał ale bardziej dogłębną nawet pytała się ile dał za samochód i jaka wersja.

Ale jak mnie koleżanka raz spytała i ja powiedziałam, że nie wiem ile on zarabia to usłyszałam, że ja chyba głupia jakaś jestem:)

może i więcej jest kobiet w dużych miastach nie sprawdzałem. Jedno widzę że jak przyjadą do miasta dziewczyny to już na chama chce zostać. Stąd takie dociekliwe z tym gdzie facet mieszka czy da się zaczepić.

Kapselko, tak własnie jest w realnym życiu, wbrew temu co starają sie nam wmówić piszące tu niewiasty :D

" [zgłoś do usunięcia] jestem tępym fiutem przecież ten max jest kompletnym idiotą przedtem pojawiał się jako podrywacz wszech czasów, czy jakoś tak stawia idiotyczne wymagania wcina się w poważne tematy z głupimi komentarzami które nawet nie są śmieszne i ktoś twierdzi, że on jest normalny " Co za brednie:P. "3 ma jeszcze szanse problemem jest cream - za dziecinny Max Zander vel Klaun - nawiedzony , obsesja na tle horoskopow, zapisow w gwiazdach , jego wypowiedzi sa tragiczne korjonos - pesymista , brak bodzca do dzialania Faith Hope Glory - opozniony w rozwoju jak na wiek 28 lat wymagajacy pomocy specjalistycznej - psycholog , psychoterapeuta oferma - wulgarny , podstarzaly madrala co to wszystko wie najlepiej looooser - bez pracy , ambicji , zyjacy na koszt rodziny , niesamodzielny - odstrasza tym dziewczyny szanse ma PzW , bagno i darker" Gówno się znasz na horoskopach i się wyrażasz:P.Zeznaj że to co pisze to bzdury pod groźbą kary śmierci w sądzie:D.

na tle inych kobiet Boratka dziwne że nie pytałaś. Z innych dziwnych dziewczyn to była jedna co miała stary dom w którym mieszkali jej rodzice. Szukała frajera żeby ten dom wyremontował

Ale w miesście przynajmniej za ruchasz za friko,a na wsi to nawet za darmo zaruchać się praktycznie nie da

No ja pracuję i zarabiam na siebie i ani mi w głowie być utrzymanką najukochańszego nawet faceta. Nie poluję na samochody i mieszkania. Nie zaliczę wpadki żeby go do siebie przywiązać. Nie ciągnę do ślubu bo jestem przeciwna miłości na papierze. A mój nie ma mieszkania własnego ani samochodu. Nie ma nawet prawa jazdy:)

mylisz się Bagno. W mieście za free nie ma seksu chyba żę jesteś zajebiście przystojny a wtedy masz szanse na darmowy seks. Ewentualnie jakieś kluby studencie tam czasami są mocno wstawione dziewczyny ledwo trzymające się na nogach. A z płatnych to pod dostatkiem prostytutek.

tak myśle że jednak jeszcze raz założę gdzieś profil randkowy i zobaczę jak pójdzie.

hehe a nie dawno się rzuciliście na serwisy randkowe. Kwestia szukania są też i normalne w małej ilości. Na takic serwisach raczej się szuka seksu niż związku offerma.

Gość theboyfromnowhereeee
Kurwa, kto umieścił wczoraj moje zdjęcie ?

A moja kolezanka dzisiaj do mnie, ze ona ma zamiar stracic dziewictwo w te wakacje... I ze sobie kogos znajdzie. Milo po prostu. Bagno, to ja juz wole z toba. Ale z jednym z was to bym najbardziej chciala. Nie to ze chciala tylko by sie nadawał.

Nastoletnia w twoim wieku nie ma co się tak spieszyć. A czemu byś chciała z którym z prawiczków z kafe? nawet nas nie widziałaś.

lepiej żeby ta Twoja koleżanka się zabezpieczyła. Bo będzie wpadka i będzie płacz. Ciekawe czemu w wakacje? na kolonii się jakiemu odda.