Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Profesor fajna

Polacy tu,Polacy tam.Wiec czemu sie bez przerwy obrzucamy na FORACH?

Polecane posty

Gość Profesor fajna

Mam dosc tego bezustannego obrzucania sie na forach,Polki to,Polacy tamto,wyjechales z Polski nie zabieraj glosu.Czemu ludzie nie moga podzielic sie Dobrymi doswiadczeniami?Czemu tylo Arabi Murzyni i inne nacje???Czemu tyle frustracji,godzinnych przesladowan Polek ktore z kims tam spaly???Czemu Polki nazywaja Polakow brudasami?Co sie z nami stalo??? Prawda jest taka,ze Polacy za granica czesto sobie pomagaja,nie mowiac o Polsce!Ale my widzimy tylko zlo.Czy jest to nasza narodowa cecha? Kiedy ostatnio powiedzielismy cos pozytywnego, o naszych zwiazkach,dzieciach,mozliwosciach?Czemu tak trudno nam zrozumiec,ze ludzie w Polsce tesknia za bliskimi,a my tesknimy za Polska.Moze jest w nas tyle nienawisci,bo nie tesknimy za POLSKOSCIA? Totalna glupota to wymyslanie sobie na forach.Jak wracam do Polski ide z paczka na piwo,gadamy godzinami i nawet nie mysle o tym co tu wypisuja internetowi frustraci.A wy o co macie zal do wszystkich?co was boli najbardziej emigranci?Co najbardziej boli tych ktorzy zostali?

Mnie boli to że Polki to rasistki i z góry odrzucają białych.A murzyom i arabą to wskakują od razu do łóżka,a potem się z nas śmieją że w Polsce to same szmaty żyją.Zobacz jak Polki w Polsce masowo puszczają się z murzynami,a murzyni dziennie zaliczają po kilka panienek i traktują je jak przedmioty.Ale polki lubią cwaniaków,damskich bokserów itp a unikają tych porządnych i normalnych facetów,a potem masowo płaczą ,że ją zdradził,że ją pobił ,że jest taki a nie taki.Polki są głupie i naiwne a cwaniaczki to wykorzystują.Po za tym nie tknął bym kobiety,która była na zachodzie,albo na jakieś wycieczce w ciepłych krajach.

Gość Światowa Organizacja Zdrowia
Autorko, Niestety ale ludzie mają tak "wbudowane" aby pamiętać rzeczy złe. To jest bardziej interesujące dla większości niż pozytywy. Poza tym fora to nie miejsce poważnej dyskusji na jakiś temat. Tutaj sobie można pogadać "po godzinach" na bzdurne tematy, czasem komuś nawet pomóc w potrzebie... ale generalnie to nie uświadczysz tu wysokiego poziomu w jakimkolwiek sensie. "...o tym co tu wypisuja internetowi frustraci." - Widzę, że spodobał Ci się mój tekst :D.

Proszę bardzo nawet tutaj musi Nas obrażać, bardzo fajny temat, masz rację jak spotykam Polaków w Egipcie są bardzo mili i pomocni i wtedy nikomu nie będzie przeszkadzał fakt że jestem z Arabem. Nie wiem po co te wszystkie złośliwości.

Bagno, wybacz ale znowu muszę się z tobą niezgodzić. Polki to nie rasistki. Część z nich zapewne jest jak w każdej zbiorowości jednak większość nie. Rasistą jesteś ty ale to już przerabialiśmy ;). "Ale polki lubią cwaniaków,damskich bokserów itp a unikają tych porządnych i normalnych facetów,a potem masowo płaczą ,że ją zdradził,że ją pobił ,że jest taki a nie taki." Niestety część kobiet lubi takich, nic się na to nie poradzi i same muszę się z takimi typami potem męczyć. Poprzez "normalny facet" nie masz chyba siebie na myśli? :>

Gość Profesor fajna
Czyli rozumiem,ze Polacy moga spac w Polsce ( lub na zachodzie) z kim popadnie i to swiadczy o jego meskosci i doswiadczeniu,a Polki nie moga jezdzic w cieple kraje.... Ja nie gustuje w ciemniejszych kolorach...ale czy to ok BAGNO,ze w sferze rownouprawnienia i niezaleznosci kobieta nie ma prawa do swoich doswiadczen seksualnych? Czy nie jest to troche ARABSKIE MYSLENIE? To HIPOKRYZJA co mowisz. Piszac to myslalam o POLSKOSCI.BAGNO MI OTWORZYL OCZY.Tu nie chodzi o kase,pozycje,prace,wyksztalcenie.TYlko o to z KIM SPI POLKA.Myle sie?

Profesor fajna-Ale dla mnie nie ważne czy facet się szmaci czy kobieta.Tylko że ja jestem hetero seksualne i mniej mnie interesuje historia faceta,bo z nimi spał nie będę.Mam 26 lat i jak na razie to ani razu z żadną się nie puściłem,a jak bym chciał to poszedł bym sobie na prostytutki.Ty być chciała iść do łóżka z facetem,który chodził na prostytutki?Chyba nie.tak samo jak ja bym nie chciał kobiety po arabie czy murzynie,wolę już prostytutki bo do nich mam większy szacunek niż do polki co oddaje się murzyną czy arabą

Gość Profesor fajna
Światowa Organizacja Zdrowia ,ty jestes rewelacyjny i jestem dumna z tego,ze Kolege Polaka moge zacytowac, bo tesknie,za odrobina wysmakowanego zartu.Sama jestem z anglikiem,ale uwielbiamy spotkania z Polakami.Nikt tak nie potrafi smiac sie z samego siebie jak Polak ignorujac polskie przywary. a anglicy sami na sobie nie pozostawiaja suchej nitki.Czasem wieczorami przy lampce wina placzemy ze smiechu wspominajac nasze wieczorki. Czy wiec tajemnica MOJEGO WYLUZOWANIA w stosunku do Polakow tu czy tam jest to,ze moze jestem szczesliwa?

Offermo, spokojnie, błędy na forum są dozwolone i czasem zdarzają się każdemu. Nie jest to miejsce gdzie obowiązkowo trzeba wszystko sprawdzać zanim się wstawi. Zatem wyluzj :). "no nie mogę. pajacowi się wydaje że wypisywane przez niego banały to coś oryginalnego a to że inni też je wypisują to dlatego że "spodobał im się jego tekst" zrozum pajacu że jesteś tak banalny i powtarzalny że klepiesz tylko jak papuga to co wypisuje 80 proc internautów. nie ma grama mysli ani oryginalności w tych idiotyzmach które wypisujesz." Tak ogólnie to widzę, że ci jeszcze nie przeszła ostatnia dyskusja :). Czyli jednak jesteś małą obrażającą się dziewczynką :D. No cóż, zmartwie cię gdyż twoje wywody mnie nie ruszają malutki forumowy frustracie ;).

Gość sgffdhgfjj
czy ty wiesz niedouczony tepaku, co to sa Aborygeni?

Gość Profesor fajna
Szczerze mowiac, mnie nie interesuje kto z kim spal.Mysle,ze faceci postawili kobietom dosc wysoka poprzeczke kilka lat temu mowiac miedzy soba,ktora jest lepsza w lozku..takie przedmiotowe traktowanie kobiety doprowadzilo do tego,ze wiele z nich nazwijmy to robi to samo,umawia sie z kolezankami i dyskutuje umiejetnosci swojego kochanka,smiejac sie i mowiac o tym otwarcie.To nie dotyczy emigracji,tylko przemiany kulturowej.Mam racje?

Autorko, "Czy wiec tajemnica MOJEGO WYLUZOWANIA w stosunku do Polakow tu czy tam jest to,ze moze jestem szczesliwa?" Jak człowiek szcześliwy to zawsze bardziej wyluzowany :). Choć odnoszę wrażenie, że nawet w innej sytuacji byś miała takie prawidłowe podejście do sprawy :). "jestem dumna z tego,ze Kolege Polaka moge zacytowac" Dzięki :). Miło czytać. Jak byłem w Wielkiej Brytanii na studiach to też zauważyłem, że Anglicy nieźle potrafią się sami z siebie nabijać - i to jest jedna z ich najfajniejszych cech :).

Offermo, i co ja mam o tobie napisać? Przecież tu nie ma nawet co komentować. 95% osób na forum twierdzi, że jesteś nienormalny więc chyba to samo mówi przez siebie ;).

Gość Profesor fajna
Nie wydaje mi sie,zebym w tej dyskusji kogokolwiek obrzucila. Forum daje mozliwosc wyladowania sie na innych,co juz rozpala umysly niektorych forumowiczow. CO JEST NIE TAK Z TYMI POLACY? A moze ktos zna jakies fajne Polki lub Polakow?

Profesor fajna-Ale co mnie przemiany kulturowe interesują.Skoro według ciebie nowoczesna kultura to szmacenie się i dawanie murzyną i arabą na potęgę,jest przejawem postęp to ja nie chce tego postępu.Właśnie dlatego unikam kobiet.Ten cały postęp zrobił im pralnię mózgu i one mają po prostu w łbach nawalone.Jaką trzeba być zakompleksioną szmatą żeby się puścić z murzynem albo arabem? To lepiej żeby już sobie łechtaczkę wycieła,tak jak robią to swoim kobietą murzyni i arabowie.Ja bym wolał sobie wacka odrąbać ,niż pójść do łóżka z arabką czy murzynką

Autorko, "Szczerze mowiac, mnie nie interesuje kto z kim spal.Mysle,ze faceci postawili kobietom dosc wysoka poprzeczke kilka lat temu mowiac miedzy soba,ktora jest lepsza w lozku..takie przedmiotowe traktowanie kobiety doprowadzilo do tego,ze wiele z nich nazwijmy to robi to samo,umawia sie z kolezankami i dyskutuje umiejetnosci swojego kochanka,smiejac sie i mowiac o tym otwarcie.To nie dotyczy emigracji,tylko przemiany kulturowej.Mam racje?" Chyba masz rację. Przemiana kulturowa zaszła i choć się na tym nie znam to jednak nie ulega wątpliwości, że kobiety dziś chętniej i głośniej opowiadają o sprawach sexu. To oczywiście dobrze, natomiast osobiście uważam, że w kobietach powinno pozostać coś z takiej damy... no ale co kto lubi :). Jeden woli "niegrzeczne" dziewczynki inny zupełne przeciwieństwo, a trzeci z kolei kogoś pomiędzy tymi skrajnościami.

Offermo ""zawsze kiedy miałem rację, byłem w mniejszości" w. churchill ale ty, o ile nawet i wiesz kto to był churchill to z pewnością nie rozumiesz "co poeta miał na myśli"." Tyle, że Pierwszy Lord Admiralicji nie był prawikiem do 38 roku życia ;). Choć zapewne nie wiesz nawet co to za funkcja... uświadamiać cię nie będę - sprawdz na wikipedii :).

Gość Profesor fajna
Światowa Organizacja Zdrowia ,siedze sobie tutaj,i wierzyc mi sie nie chce, ze po pieciu minutach zostalam nazwana rasistka,bo wole czarnych.bo jestem Polka.Cudownie. Nie dziwi mnie wczesniejsze forum na ktory moje oko wylowilo twoj post,bo jesli odzew jest taki jaki jest,to WALKA JEDNEGO NARODU nie skonczy sie nigdy. wydaje mi sie,ze Polacy nie daja sobie szansy na troche luzu i zaprzestania zycia zyciem innych.Mysle,ze modlitwa z filmu Dzien Swira mowi wystarczajaco o nas samych.

Autorko, "siedze sobie tutaj,i wierzyc mi sie nie chce, ze po pieciu minutach zostalam nazwana rasistka,bo wole czarnych" Niestety Offerma i Bagno tak maja :/. Oni są autentycznymi rasistami - miałem raz z nimi dyskusję dosyć długą i niestety ciężko się z nimi rozmawia. "wydaje mi sie,ze Polacy nie daja sobie szansy na troche luzu i zaprzestania zycia zyciem innych." Dokładnie, jeden z podstawowych problemów mieszkania tutaj - wszystkie bardziej wścibsie typy interesują się życiem innych bardziej niż swoim :/

Profesor fajna-Powiem ci że najlepsi podrywacze w Polsce,nie mają szans na drugim spotkaniu zaciągnąć młodej,inteligentnej dziewicy do łóżka.A murzyn Samuel Mol był w stanie zarazić mnóstwo dziewic.Zapraszał ich do domu i w chamski sposób proponował im seks,a one mu nie odmawiały.Myślisz że gdyby był biały to też by mu seksu nie odmówiły? A więc jak nazwać kobiety co na pierwszym czy drugim spotkaniu wskakują obcemu gościowi do łóżka?Nie są puszczalskie ,bo duża część z nich była dziewicami.Jak byś nazwała taką kobietę,która wskakuje człowiekowi i innym kolorze skóry?

Offermo, No już uspokój się :). Trudno ciebie aż komentować... jesteś wyjątkowo odrażającym typem człowieka. Natomiast na swoje 36 lat to się nie zachowujesz - dorosły człowiek nie obraża się niczym małe dziecko.

Gość Profesor fajna
Znam okolo 300 Polek w Anglii w duzych miastach i malych,natomiast,zadna nie jest z Murzynem albo Arabem.Z mojego doswiadczenia,Polki wola bawic sie w Polsce,chodzic na zakupy i jezdzic na wakacje.Niektore tylko tym zyja.Ja sama wole inne kraje,bo w Polsce sa koszmarne ceny. Jestem tlumaczem i jestem czesto na policji i w szpitalu,aczkolwiek nie spotkalam sie jeszcze z polska prostytutka.Natomiast z ofiara przemocy w rodzinie tak.Czesto im tlumacze,ze to nie tylko cecha narodowa Polakow.wierzcie mi

Bagno, zejdz chłopie już z tego Simona - gnojek z niego i tyle. Mało takich w Polsce? I nie mówię tu o Murzynach mieszkających w Polsce, a o Polakach dupkach. Bycie gnojkiem nie zależy od narodowości.

Światowa Organizacja Zdrowia-A czy sądzisz że gdyby Samuel Mol był biały,to zdołał by tyle Polek zarazić?W dodatku dziewic?

Offermo, "wystarczająco żałosny byłeś w czasie keidy zaczynałeś za mną biegać a teraz to się tylko pogłębiło." Chcę zauważyć, że to ty wszedłeś na ten topik aby skomentować moje wpisy ;) - mieszasz się w zeznaniach. "jedno z czym mi się kojarzysz to psie gówno przyczepione do podeszwy buta, uciążliwe i śmierdzące, i trudne do usunięcia." Naprawdę nie musisz wstawiać swojego opisu :). Zatem koniec końców, uspokój się bo nie wychodzisz na tym dobrze - tylko się chłopie ośmieszasz.

Gość Profesor fajna
Bagno ty masz wyjatkowego pecha do kobiet,gdzies ty sie takich filmow naogladal? a jesli byles swiadkiem takiej sytuacji,jaka byla twoja rola obok tego murzyna???? Ja tez moge nawymyslac Polakom,alimenciarzom i zlodziejom jak nazywa ich czesc moich kolezanek.Ta przemiana kulturowa drogi Bagno,to nie tlko seks,ale tez wiele rozwodow i zdrad ktore przezywaja Polki,tutaj w Anglii i w Polsce.Mysle,ze dla wielu kobiet to sprawa rewanzu,czesc jednak wierzy w milosc i bardzo niewiele pada na kolana przed Murzynem...a masz jakies dobre doswiadczenia????

Bagno, "Światowa Organizacja Zdrowia-A czy sądzisz że gdyby Samuel Mol był biały,to zdołał by tyle Polek zarazić?W dodatku dziewic?" Nie wiem, trudno na ten temat spekulować. Gdybym miał strzelać to bym napisał, że raczej by biały facet miał większe problemy. Działa to na podobnej zasadzie co biały mężczyzna będący nosicielem HIV zaliczałby laski np. w Nigerii. Miałby on większe szanse zarażenie kobiet wirusem gdyż jest "orientalny" jak na tamte strony. To samo zadziałało zapewne w Polsce Zaś co do tego czy były dziewicami? A skąd to wiesz? One tak powiedziały czy kto? Mówić to sobie można różne rzeczy w celu podkolorowania sytuacji :).

Soory Biały facet miałby mniejsze szanse w Polsce, nie większe.

A jednak nie, dobrze napisałem :P - "miałby większe problemy". Już późno i mi się miesza :D