Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia marysia

mój byly to palant !!! wlasnie rozmawialam z nim na gg :)

Polecane posty

Gość zosia marysia

Ale jazda - zagadalam do mojego bylego z innego numeru gg i zaczal ze mna gadac. Opowiedzial mi swoja historie zycia - tzn o mnie wszystko, tylko ze przekrecil wszystko o 180 st. Takie głupoty mi opowiadal ze głowa mała :D Ponoc go zdradzalam i oszukiwalam gdzie popadnie a na koncu plakalam i blagalam zeby do mnie wrocil :D A w czasie związku go na kase naciagalam :D Pare "historyjek" z naszego zwiazku mi opowiedzial tylko "przeinaczonych" na jego korzysc :D Facet 29 lat a taki idiota!!!!!! Po co faceci robia z siebie biednych oszukanych przez kobiety? Ze niby na nieznajoma popatrzy jaki to on biedny i nieszczesliwy i sie umowi? Czy o co kaman :/ Normalnie zbulwersowałam sie :O

Gość ten twój29
a ja poznałam faceta 38 lat. Pisaliśmy pisaliśmy. Wreszcie się poznaliśmy,parę spotkań i...odezwała się jego żona:) Za jego plecami się z nią umówiłam i dowiedziałam co nieco:) Większego bajkopisarza w życiu nie poznam-jestem tego pewna:) Jego mina kiedy umówiłam sie z nim w restauracji i przyszłam z nią? BEZCENNA:):):)

Gość bzdd
- zagadalam do mojego bylego z innego numeru gg :O

Gość zosia marysia
kurwa nigdy nie wierzcie facetom jak to opowiadaja jaka to zla i niedobra byla ich poprzednia kobieta :O I jeszcze opowiada jak to mnie wyrzucil za drzwi jak przyszlam blagac zeby wrocil a bylo dokladnie odwrotnie!!! stal pod drzwiami i plakal az kazalam mu spadac bo juz serca nie mialam :O A najbardziej mnie wkurzył z kasa - gdzie jesli ktos kogos naciagal na kase to on mnie :O Bo ze zdradami to po prostu smiech na sali :D w jego mniemaniu z połowa miasta spalam - a Bóg mi swiadkiem ze nigdy go nie zdradzilam :D paranoja !!!!

Gość ech no
do ten twój 29 dobre heheh wyobrażam sobie tą jego minę:)

Gość jejjjj
bazienka kurwa z jednego,drugiego...topiku cie wygonili i teraz tu przyszlas?!!!!!!no zeszzzzzz kurwaaaa

Gość zosia marysia
a jedno bylo jeszcze dobre: opowiada mi ze nakrył mnie z jego najlepszym przyjacielem jak sie "zabawialismy", no to ja sie pytam: i co zrobiles? zlales kumpla po mordzie a z nia zerwales? a on na to: nie no to moj najlepszy kumpel jemu wierze ze by mi tego nie zrobil, ale ja wyrzucilem z hukiem a ja: no to widziales czy nie widziales? on: ją widzialem !!! buahahahahahahaha co za kurwa palant !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 4rt3t34t3t
Ale debil :o

Gość zosia marysia
3 lata spędzilam ze skonczonym idiota 😭 3 rozmowy i jestem wyleczona z wszelkich mysli "co by bylo gdybym z nim nie zerwala" teraz wiem ze to byla najlepsza decyzja w moim zyciu ale jednoczesnie wiem ze cale 3 lata to straszna porazka :O zero klasy :O a swoja droga nie przyznalam sie ze rozmawia ze mna, chociaz strasznie mnie kusi.... i jeszcze bym chciala jego mine zobaczyc :D

Gość hbjikopoijhuy
Autorko ale ty dziecinna jestes piszesz do bylego pod innym gg jak dziecko pytanie po co ?

Gość bzdd
żadna nowość, każdy facet zmyśla

Gość zosia marysia
bo chcialam zapytac normalnie co slychac :) a ze zmienilam ostatnio numer to on mojego nie mial.... i jakos tak jak sie zapytal : kto tam to sie dalam wciagnac w mila dyskusje.. i absolutnie nie zaluje :D

Gość hbjikopoijhuy
prosze cie i z nieznajomej lasce odrazu o tobi ezaczol opowiadac bo pewnie to taki podryw mial byc bu ha ha ha

Gość zosia marysia
tesknie za jego kutasem i bardzo lubie sex analny on jest w tym mistrzem

Gość ten twój29
zosia marysia A ja bym sie przyznała:) Pogadaj z nim jeszcze trochę i zaproponuj wymianę fotek;) Bardzo się zdziwi gdy zobaczy twoja twarz;)

Gość zosia marysia
jak mnie niewspieracie to wypierdalac z mojego topiku

Gość zosia marysia
wstydze sie troche tak naprawde to chce zeby do mnie wrocil

Gość zosia marysia
hbjikopoijhuy no niestety ale to szczera prawda :D po dwoch rozmowach pol zycia mi opowiedzial :) niektorzy faceci sa jednak z innej bajki....

No wlasnie sie zastanawiam... czy mu powiedziec ze wlasnie zrobil z siebie idiote czy zachowac to dla siebie. p.s. podszywie no niestety ale nie chce do niego wrocic, za sexem z nim rowniez nie tesknie :)

Gość przemek.kropek
Drogie Panie, ja podobnież słyszałem wiele o sobie od mojej dawnej byłej ( bo teraz mam moja ukochana połówkę :); i w tej materii w różnych opowieściach kręcimy na równi z wami :):)

hahaha a moze po prostu strona porzucona wymysla takie brednie aby samemu lepiej sie poczuc? bo moze ciezko powiedziec "zostawil/la mnie bo byłem/am wredny/a"

Gość przemek.kropek
Widzisz, nie wspieramy bo nie mamy gąbki zamiast mózgu, i bajki opowiadamy ale dzieciom :), Jednak poczytać Twoje teksty jest równie miło ... ile masz latek dziewczynko ?? a mamusia wie że takie poważne tematy poruszasz ?? Twój Topik jest zabawny, ale nie prawdziwy i tyle :) Jeszcze jedna prośba ... Nie popieraj swoich wypowiedzi z innych nicków - to już dziecinada na 102 :)

hahahahaha kurcze po 1 to byl odszyw po drugie nigdy nie odpisuje sobie samej, po 3 jestem stara baba blisko 30 :D ale o tyle smieszne ze wy zawsze weszycie podstep, klamstwo i kazdy temat nieprawdziwy :D no niestety byc moze zachowalam sie dziecinnie piszac z nim, ale wszystko co napisalam to szczera prawda :) dalej mnie dzis to meczy ;)