Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość akrep

kręcą mnie 30stki

Polecane posty

Gość akrep

jak wyrwac taka 30stke na sex wtydze sie podejsc i zaczac rozm wiekszosc to mezatki ale napewno gdzies w glowie siedzi im mala przygoda z mlodszym

Gość nie polecam
miałam taki romans, 4 lata, zakochał sie i chciał slubu, a ja juz mam meza. Zostawiłam go. Nie polecam

a ile ty liczysz sobie wiosenek a jezeli chodzi tylko o sex z 30 to idz do domu publicznego zalicz i z glowy po co niszczyc komus malzenstwo

Gość akrep
24 wiosenek ja nie chce nikomu niszczyc małżeństwa chodzi mi o taka przygode zaden romans na dluzszy czas przeciez takie 30stki tez chodza na dyskoteki i sporo z nich ma ochote na taki spontaniczny jeden raz burdel to zadna satysfakcja w zdobyciu takiej 30stki tam idziesz placisz to wymagasz

Gość mnie kręci
20!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość rews
z kobietami jest ciezko, lubią żerowac na niezaspokojnych mezczyznach, chcac sexu wysmiewają, umieją tylko psychicznie ranić i ubierac swą egzystencje w szlachetnosc romantycznosc i milosc sprowadzając meską na dno, bedącą szponami wyzysku. Atakują sexualnbosc mezczyzn/pogardzają delektujac sie romantycznoscią i innymi zyskami za sprawą niej