Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona studentka

Myślałam ,że na studiach zmieni się moje życie - NIE ! ,nic sie nie zmieniło...

Polecane posty

Gość do oferma
zamiast zazdroscic zarob kase przegrancu

Gość Jem frytki i piję piwo
"i znowu temat o egoiscie" Kurwa w Polsce też możemy sobie zrobić takie Ibizy we wszystkich większych miastach. Wjazd za 30zł, a nie 400. Wystarczy - wynająć lokal na 400 osób - kupić używane światła z zachodnich dyskotek - kupić używane nagłośnienie - kupić fajne program do sterowania oświetlenia - kupić zachodnią muzykę klubową - zatrudnić ochroniarzy którzy nie napierdalają spokojnych imprezowiczów - wprowadzić monitoring - nie wpuszczać pajaców wcześniej robiących burdy - zrobić wystrój z płyt kartongips - wprowadzić selekcje na bramce

Gość do offerma
kim ty jestes ? nieudacznikiem ktory wiekszosc czasu spedza na tym forum

"Uciekniesz od siebie, i od świata swojego dzieciństwa czy młodości. Długotrwały pobyt, zrobi ci w glowie kompletne przemeblowanie życia. Po powrocie będziesz kimś innym. Ibiza da ci olbrzymi skarbiec wspomnień, którego nikt ci nie odbierze. Poczujesz co to raj, bo miejsca pełne słońca, wody, i pięknych opalonych ludzi, są rajem. Tam wszyscy kipią od szczęścia,- dosłownie. Tak wielki wpływ na postrzeganie sensu siebie, życia, i świata: ma słonce, wolny czas, i wyśmienita pogoda . Nie wierz w to, co mówią ludzie: "wyjazd niczego nie zmieni: - zmieni Ci wszystko: spojrzenie na Polskę, na twoje życie, na relacje w rodzinie , na siebie. Staniesz sie obywatelką świata - już nie będziesz tylko Polką. Poznasz przyjaciół, z innych części Europy i Ziemi. Ibiza będzie twoją drugą, śliczną ojczyzną. Twoim nowym domem, w którym czeka Cię piękno , i brak problemów - DOSŁOWNIE. Bo tam nie ma problemów. Ale uwaga, to o czym piszę uruchomi sie w twojej podświadomości dopiero po 14 dniach. Tyle czasu potrzebuje ludzka psychika, by rozmazać przeszłość. tak to działa u mnie. Po 20-stu dniach...........: zapomnisz o tym ze urodziłaś się w Polsce. Będzie ci się wydawało, że od dziecka wychowujesz się na Ibizie, i że tu jest twój dom. Polska i przeszłość będą snem. Ciężko ci będzie uwierzyć w to, że jesteś z Polski, że musisz do niej wrócić. Bo Ona będzie ci po 21 dniach, strasznie obca. " HHahaha kurwa to się uśmialiśmy :):) Wrócisz po 14 dniach z hiv i z dziurą w dupie średnicy szklanki. Będziesz miał wspomnienia po ruchaniu się z laskami, które okazały się być przebranymi pedałami. Poznasz prawdziwych przyjaciół hahaha :) Prawdziwych przyjaciół poznaje się na Ibizie a nie w biedzie hahaha. Zero trosk haha od ćpania. Troski to się zaczną po 14 tygodniach jak się skończą pieniądze i dupa będzie bolała :) Dziewczyny niech jadą same, skończą w burdelach bez trosk, oprócz rozjebanej dupy od analu murzyńskimi pałami i sado maso haha:)

Gość pytanko do panaa
zarobie na sponsoringu :D

Egois obiecuje jak sekta

Od frytek i piwska mam 15 kg nadwagi

Gość egoist egoist egoist egoist
Gdzie lazisz , ile placisz za zrobienie loda ?

Gość Egoist31 ile zarabiasz
co

Gość BRECHT
Ja studiuje w Londynie, ale nie chodze na zakupy co weekend. wiec widzisz tez mam przejebane:D

Gość za malo masz lat xymena
:O

Gość kiedy................
Egoist_*31 kiedy straciles prawictwo ????

Gość oferma wiesz czemu zadna cie
nie chce

Gość BRECHT
Ja go chce.

Gość czy są już ferie zimowe
:O

Gość A ja jaram sobie
Jem frytki i piję piwo "HHahaha k**wa to się uśmialiśmy Wrócisz po 14 dniach z hiv i z dziurą w dupie średnicy szklanki. Będziesz miał wspomnienia po ruchaniu się z laskami, które okazały się być przebranymi pedałami. Poznasz prawdziwych przyjaciół hahaha Prawdziwych przyjaciół poznaje się na Ibizie a nie w biedzie hahaha. Zero trosk haha od ćpania. Troski to się zaczną po 14 tygodniach jak się skończą pieniądze i d**a będzie bolała Dziewczyny niech jadą same, skończą w burdelach bez trosk, oprócz rozj**anej d**y od analu murzyńskimi pałami i sado maso haha" cała twoja wypowiedź to demonstracja zawiści zazdości i ksenofobii plebsu polskiego. Tak kształtuje sie psychika ludzi biednych i brzydkich bez jakichkolwiek perspektyw. Efekt epoki gierkowskiej i zycia ciut ponad minimum egzystencji olbrzymiej czesci społeczeństwa. Masz full kompleksów jestes brzydki niski i biedny. Byc moze mama cię kochała ale tez była biedna i brudna. Mały lepki syf z ciebie. :)

jestem biednym pedałem a mój ojciec robi laskę na Centralnym

Gość _Agusia 22
Mam 22 lata i 2-letniego synka. Kocham go ale wiem że przyszedł za wcześnie. Wiem że zmarnowałam sobie życie. Jako matka mogę być szczęśliwa, ale nie jako dziewczyna. Chłopak odszedł. Zostałam sama.

Gość Do Czemu nie chce wracac
czesc!! ja tez mieszkam za granicami tego naszego pieknego kraju zwanego Polska,i choc przebywam poza jej granicami niecaly rok dopiero ale nie mam zamiaru wracac,tym bardziej ze za bardzo nie mam do kogo,moi rodzice sa ze mna,maz i dzieci rowniez,ale poczas jednego pobytu na tydz w Polsce zaczelam dostrzegac to czego nigdy wczesniej nie zauwazalam,a minowice wielka bieda ktora widac na kazdym kroku,ludzie jacys tacy zawistni,zadnej uprzejmosci od nikogo,tylko jak zaszlam do osiedlowego sklepu to slyszalam tylko daj na piwo i daj na piwo,poprostu sie przerazilam tym jak ja moglam tam mieszkac?? i wrocic do Polski nie wroce,tu mam dobra prace maz rowniez,dzieciaki sie klimatyzujaw szkole,szybko sie jezyka ucza,wycieczki,wypady do kina maja za darmo,poprostu zyc sie tu chce,a jak slysze od kolezanek z Polski ze ciagle do szkoly jakies pieniadze musza zanosic,ze ksiazki drogie itp,a ja tu tylko kupilam dzieciom bloki kredki i tyle,reszta sie szkola zajmuje...

/// teraz czytam i się spytam Egoist_31 ----> mamy rozumieć że popierasz przygodny seks, puszczanie się na dyskotekach, jednonocne seksiki i sponsoring? Odpowiedz chłopie. //// źle rozumiesz. Nie wiem skąd takie wnioski wyciągasz. Chętnie odpowiem na twoje rozterki i wątpliwości, ale nie znam źródła w moich postach tego przygodnego seksu, i sponsoringu.

Gość Do Tarot
Czy ty jesteś jebnięta szmato pojebana !! Że też cię kurwa jeszcze nie zablokowali po ip. oszustko jebana!

Gość Ma się rozumieć
Egoist, obudziłeś we mnie tęsknotę za ciekawym życiem...... Ja nie chcę żyć jak wszyscy dookoła w mojej małomiasteczkowej rzeczywistości... szkoła, nudna praca, ślub, dwoje bachorów, kredyt, zazdrość, starość Jejuuuu jak ja tego nie chcę!!!! ratunku

///widocznie ludzie wyciagneli takie wnoiski. zobacz ilu o to spytalo ibizowiczu. :- )//// Bo mają silnie rozbudowaną wyobraźnię erotyczną. - kompletny odstrzał od rzeczywistości tamtej wyspy.

Gość planeta jest dobra
+-

Gość nie jaram^
=>Egoista - czy Ty masz konto na takich portalach jak masz konto na takich portalach jak nasza klasa i facebook?

Gość ddhdg
do nie jaram fb to jeszcze wiekszy syf niz nk , stosuja inwigilacje jak malo kto :O🖐️

Gość zawiedziona studentka co bierz
-esz? :Oczy ziolo ci zaszkodzilo:O