Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Serekkkkkk

Czy od grzybów domowych można sie zaraźic?

Polecane posty

Gość Serekkkkkk

Witam. Mam Pewien problem a mianowicie u nas w domu na scianie jest pelno grzybow, i nie wiem czy można sie od tego zaraźic ? ? Jeżeli ktoś wie i mogłby mi o tym powiedziec , bylbym bardzo wdzieczny. Z gory dziekuje.

Gość nie mam pojęcia co to
hodujecie pieczarki? Co to znaczy że jest pełno grzybów? Rozumiem, że ściana zawilgocona i pojawił się grzyb? To nie jest zaraźliwe ale bardzo niebezpieczne dla zdrowia, bo może doprowadzić do poważnych chorób płuc

Gość Serekkkkkk
Dokladnie tak sciana jest zawilgocona,i pojawilo sie pelno grzybow na scianie,oczywiscie zwalczalismy to wieloma sposobami ale nic . Przeslismy remont mianowiscie ocieplalismy sciany, ale po jakims czasie grzyby znowy wyszly. Ale teraz szukamy jakiegos domy do wynajecia, wiec nie chodzi mi oto jak to zwalczyc,tylko jakie sa skutki przebywania w takim pokoju?

Gość Serekkkkkk
???? Przepraszam, ze jestem taki natretny ale chcialbym wiedziec ; /

Gość Serekkkkkk
Dzieki ; >

Gość najróżniejsze problemy
oczywiście to nie znaczy, że wszystko naraz wystąpi :-) Ja przez kilka lata miałam grzyba przy samym łóżku - niestety, musiałam tak spać - nabawiłam się alergii, która się pogarsza z każdym rokiem - mimo, że już tam nie mieszkam. Może nie tylko od tych grzybów, ale lekarze są zgodni, że to miało BARDZO duży wpływ, możliwe, że jedyny.