Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choinkka2010

Ropomacicze u kotki leczenie czy operacja

Polecane posty

Gość choinkka2010

byłam dziś ze swoją kotką u wet. najprawdopodobniej ma ropomacicze we wczesnym stadium:( wet chce zrobić usg, a potem operacje z tego co czytałam da się to też leczyć farmakologicznie, wie ktoś coś o tym? Boje się operacji bo jest ogromnie ryzykowna..

Gość jghdfuig
Nie wiem jak jest z kotkiem. Miałam kiedys pieska-suczke i też miała ropomacicze.Poszliśmy do weterynarza a on mówi że tu jedyne wyjscie to operacja,że co prawda mozna leczyć farmakologicznie ale to nic nie da.Poszliśmy do drugiego weterynarza a on ze po co zaraz operacja,że lakami wyleczy.No i zgodziliśmy sie na leczenie.Suńci po kilku dniach się polepszyło ,w szoku byliśmy a dwa dni później umarła:(

Gość choinkka2010
To mnie przekonałeś, lepiej nie ryzykować im więcej czytam o tej chorobie tym bardziej przekonuje się do operacji..

a tyle się pisze o sterylizacjii... syzyfowa praca, a zwierzaki cierpią

Gość choinkka2010
Może to dziwne ale chciałam żeby moja kotka miała dzieci.. Moja kotka jest naprawdę prześliczna, i miałam chętnych na kociaki chciałam pozwolić jej raz urodzić....nie ma jeszcze 4 lat jest młoda rujki nie występowały często i nie były uciążliwe

Gość choinkka2010
Tak jestem już zdecydowana, czekam teraz na telefon z przychodni czy i o której usg możemy wykonać bardzo się o nią martwię..