Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a takie mam pytanie

Czy po ciążach jesteście zadowolone ze swojej figury? Macie wcięcie w talii?

Polecane posty

Gość a takie mam pytanie

Pytanie kieruję do pań, które wróciły do wagi albo są z wagi pociążowej zadowolone. Czy uważacie, że Wasza figura faktycznie jest bardziej kobieca po ciążach? Tyle się słyszy o tym, że po ciąży kobieta ma fajniejsze kształty tzw, bardziej kobiece itp. a ja widzę coś zupełnie odwrotnego:O Przed ciążami miałam wcięcie w talii, a teraz???:O Wyglądam jak ociosany kołek:O Nie rozumiem dlaczego?:O Jak to jest u Was?

Gość mango__
mój mąż się czepia, że mnie takiej chudej nie brał. wcięcie w talii jest nawet za duże :P

Gość a takie mam pytanie
Ja znowu przed ciążami byłam chuda jak pies, teraz mam troszkę więcej kilogramów (jakieś 55 kg przy 170cm wzrostu) więc teoretycznie powinnam mieć albo dużo większe wcięcie w talii albo chociaż gruby brzuch...:O Nie wiem gdzie podziało się to wcięcie:O

pewnie mięśnie się nieco "rozeszły" i skóra już nie taka jędrna jak kiedyś, więc nie trzymają wszystkiego na swoim miejscu tak jak dawniej... ja u siebie też widzę trochę negatywnych zmian choć dzięki ćwiczeniom nie jest najgorzej...

Gość irryys
a jakie cwiczenia wykonujesz? ja jestem leniwa:)

Gość a takie mam pytanie
Moim zdaniem skóra wygląda tak samo jak przed;) A jakie ćwiczenia? hmm... wstyd przyznać, ale żadne;) leń jestem;)

Gość a takie mam pytanie
Pewnie tak;) Myślisz, że od ćwiczeń znowu talia się pojawi?

Gość a takie mam pytanie
Gdybym zaczęła biegać to na bank cała schudnę, a najbardziej w biodrach, a tutaj nie chcę już być chudsza:O Nie mam pojęcia co robić żeby mieć bardziej zarysowaną talię? Ostatnio jak zobaczyłam się na zdjęciu to aż wierzyć mi się nie chciało, że to naprawdę ja:O Wyglądam beznadziejnie pomimo, że nie jestem gruba...

Gość jeszczeWciąży
DZIEWCZYNY JA JESZCZE JESTEM W CIĄŻY TJ. 39 TYDZ. ZE 2 TYG TEMU POJAWILY SIE PIERWSZE ROZSTEPY NA BRZUCHU, TERAZ MAM ICH Z DZIESIĘĆ!!! SMAROWALAM SI KREMAMI ALE NIC NIE POMOGLY :( MYSLICIE ZE PO CIĄŻY TROCHE ZBLEBNA???????? POZDRAWIAM

Gość a takie mam pytanie
Niestety nie wiem jak to jest z rozstępami, bo ja nie mam ich wcale, ale może odpowie jakaś dziewczyna, która doświadczyła tej wątpliwej przyjemności;) Mam nadzieję, że uda Ci się ich pozbyć:)

Gość jeszczeWciąży
TEZ MAM TAKA NADZIEJE.

może więc ćwiczenia w rodzaju hula hop + wzmacnianie mięśni brzucha zwłaszcza bocznych?

polecam właśnie hula hop - świetna sprawa na piękną talię i zrzucenie brzuszka, oprócz tego bieganie.

Gość a takie mam pytanie
Chyba faktycznie będę musiała zacząć coś ćwiczyć;) A powiedzcie czy któraś z Was też ma podobny problem? Nie wiem czy to ma znaczenie - jestem niespełna 5 miesięcy po porodzie. Kurde, może ja przesadzam?:O

Gość 2mama2
No właśnie, chciałam to powiedzieć. Pewnie przesadzasz. I wiele młodych mam zazdrości Ci figury. U mnie też ciało się zmienilo, ale jak na matkę po dwóch porodach, myslę, że wyglądam całkiem nieźle. :) Myslę, że powinnas zaakceptować siebie, choć pewnie odpowiednie ćwiczenia trochę Ci pomogą. Powodznia. I bez przesady. :)