Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę to przykre

Czy to prawda, że--kobiety, pytanko do Was.

Polecane posty

Gość trochę to przykre

..czy prawdą jest że kobiety po 25 roku życia mają znikome szanse by rodzić naturalnie i ratuje je najczęściej cesarka? Proszę o szczere opinie

Gość karmelaaaa
eeeee glupoty opowiadasz

Gość karmelaaaa
skąd masz takie info??? :/:/ mam mnustwo zajmomych okolo30 i rodzily naturanie zdarza sie ale tak samo przed 25 roku zyciu równie dobrze mozesz miec cesarke

Gość trochę to przykre
po prostu ostatnio usłyszałam taki tekst od kogoś i chciałam się upewnić czy to prawda, nie znam się dobrze na tym bo mam 20 lat dopiero, ale powiedziała to kobieta grubo po 40

Gość trochę to przykre
otóż ta kobieta stwierdziła ze czas mnie nagli, więc żebym szybko się decydowała na dziecko bo już niedaleko do 25 lat...masakra co nie

Gość karmelaaaa
zupelnie nie uzasadnione bzdury buahahahahaha

Gość karmelaaaa
ja mam 29 w tym roku a dopiero sie staram z tym ze dlugo juz

Gość Ja jestem Patrycja :)
Ja mam w tym roku 30 lat i dwa razy urodziłam naturalnie. W wieku 27 i 29 lat :) Twoja znajoma gada bzdury aż miło ;)

Gość mussa30
skad takie info ja rodzilam jak mialam 28 i to naturalnie mowi sie ze powinno sie urodzic 1 dziecko przed 25 rokiem zycia ale fakty sa takie ze nawet pierwsze dziecko rodzi sie coraz pozniej teraz to do cesarki trzeba miec wskazania albo sobie zaplacic:)

Gość mamuisa dzidziusia . . . . .
Jak rodziłam moją córeczkę to przewiezli mnie po porodzie na sale gdzie leżała 18-latka po cesarce. To było już jej drugie dziecko, pierwsze urodziła rok wcześniej i też miała cesarke. Więc nie ma żadnej reguły o tym że jesli jest sie starszym to od razu ma się cesarke.

Gość a czy jesteś pewna
że chodziło jej o poród a nie o samo zajście w ciążę? Bo po 25 roku życia u kobiety płodność zaczyna się drastycznie obniżać i zazwyczaj trzeba dłużej starać się o ciążę