Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaluje z nie zgrzeszylam

Pokłócilam sie z moherem o psa

Polecane posty

spacerowalam z moim psem na ławce siedział moher z jamnikiem jamknik zaczął warczec i szczekac moj pies oaza spokoju zatrzymal sie popatrzyl i poszedl dalej a ta stara k* do mnie ze pies powinien miec kaganiec! a ja ze jesli ktorys z nich powinien miec kaganiec to wlasnie jej a ta dalej swoje ze duzy ze kaganiec teraz załuję ze jej nie zapierwiastkowalam w pysk :-0

hehe nie przejmuj się :) ja mam rottweilera z którym chodzę bez kagańca na smyczy i też mialam sytuację babcia z agresywnym pudelkiem kontra ja i mój pies. Jej 'rysio' skakal i warczyl, dziamolil, zjeżyl się caly i burzyl ona zwyzwala mnie od smarkatych gówniar, mojego psa określila mianem ludojada którego trzeba zastrzelić :D mój pies ignorowal malego prowokatora który podchodzil coraz bliżej już myślalam, że się pewnie poczuje i ugryzie! Powiedzialam babci, żeby psa zabrala, wzięla na ręce (ludojada się nie boi? :D) i że jakby trafila na agresywnego psa to jeszcze by ryśkowi krzywdę zrobil... Przyjechala policja pogadaliśmy sobie, pokopali jeża mojemu psu, pokazalam papierki które nosze przy sobie i się pożegnaliśmy :) babcia dostala ochrzan za obszczekiwanie dzieci :o to jej pies powinien nosić kaganieć, nie mój.

zaluje ,bardzo żaluje ze mam labradora a nie wlasnie rotka,amstaffa straszylabym te stare purchawy hahahahaa :p

tak, babcie się boją najbardziej ale bez obaw bo ras nie odróżniają i wystarczy pies duży a najlepiej ciemny. Babcie to wiedzą, że znak rozpoznawczy ludojadów w parku to brak kagańca na pysku to przebiegle bestie są ;)

Gość Niezalogowana!!!!!
mysia :O mowilas ze mieszkasz w niemczech a tam psy mają na imię rysio ? :O

moj jest czarny wazy 42kg myslisz mysia ze moge wciskac mogerom ze to rotek? :D

Niezalogowana!!!!! nie interesuj się tak moją osobą ;) to raz w Niemczech mieszka mnóstwo polaków jakby w tym bylo coś dziwnego? to dwa sytuacja ta wydarzyla się w Polsce to trzy zaluje z nie zgrzeszylam oczywiście, że tak :D wystarczy, że powiesz że się lubuje w starszych osobach :) i że ukończyl specjalne szkolenie na zabójcę.. a tak na powaznie to trzeba z szacunkiem podchodzić do ludzi i jedni i drudzy babcie nie mają prawa nam ubliżać tak samo my im mimo wszystko :) teraz jadę 28 do PL na wystawę i pewnie jak się wybiorę do parku to znów skasuję pare nieprzyjemnych spojrzeń, bo przecież mój pies bez kagańca chodzi :o

mysia na ktorej wystawie bedziesz?:)

kurde ja tam bede na ringu labów :p

szkoda pewnie sie miniemy a juz mialam nadzieje na poznanie twojego psiaka :p:p:p

znaczy się ja będę już w piątek od samuśkiego rana bo na 8.30 jestem umówiona ze znajomym który hoduje asty będe mu kibicować o 10 na ringu i jednego psa wystawiać później jakieś pogaduchy i te sprawy, po wynikach jakaś kawa czy coś i spadam do hotelu :P a w sobote z rana mój w klasie mlodzieży też będę ze znajomą która wystawia rotki później pewnie też razem udamy się na jakiś spacer i generalnie chcialam mieć niedziele wolną bo w poniedzialek mam ćwiczenia u siebie na placu do 13 ale się zastanawialam nad tym :P

trzymam kciuki za pieska przywież złoto :) A kto sedziuje?:)

no mnie sędziuje Gajewski.... to kciuki mi się przydadzą nie powiem :P

polski sedzia juz wiemy o co chodzi :p przywież fotki chetnie obejrze :p:p:p

nie wiem ale czasami mam wrażenie, że ten Pan za kare robi to co robi :P a labki kto sędziuje bo nawet nie zwrócilam uwagi?

fajnie mysia bo mnie sie terminy pomizialy i sobie przesiedzialysmy ze zgłoszeniami i po ptakach :-0 głogów juz był :-0

Gość Powerxxx
Trzeba było jej dać w pysk.To byś miała debilko sprawe karną.Troszkę szacunku do ludzi.Ten jamnik szczekał widocznie na ciebie bo psy wyczuwają złych ludzi a kaganiec to by się tobie przydał.

power cos ci tam ... weż napij się melisy moze ci przejdzie a jesli któraś z nas jest idiotką to z pewnością nie jestem nią ja. :) mysia wrociłas :D