Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy ratunku wariuje z nim

Pokłicilam sie z chlopakiem, nie dozywam tydzien, a ten dalej nic nie rozumie!

Polecane posty

I teraz rycze jak głupia, bo on nic nie rozumie!! Ciagle krzyczal, ze jestem zazdorsna o tamtego kolege, ja nie jestem zazdorsna, ja widze jak on zmienil sie przez niego, jaki on ma wplyw na jego zachowanie!! ;(((

napisalam mu sms: "nie jestem zazdrosna o zadnego -imie kumpla-! do jasnej cholery ty nic nie rozumiesz! nie rozumiesz, ze nie wybaczylam ci nigdy tamtych zajsc, a one sie tylko poglebialy przez to jak na nowo odkrywalam inne rzeczy! jak mozna ufac facetowi ktory ma kumpla dziwkarza, a u niego samego znajduje kartke z nr dziwkek i strony z dziwkami!! i jak mam ci wierzyc?? klamales tyle razy! a teraz zamiast walczyc bo mowisz ze kochasz wolisz drzec sie i wszystko zganiac na -imie kumpla-,zamiast spojrzec na swoje zachowanie!" tak... znalazlam u niego kiedys kartke podpisana xxx dziwki i 3 nr z imionami, mowil ze stara nawet nie pamieta skad, ze nigdy nie uzywal.. ze nosil od tak w portfelu.

Ale poszlam do niego na kolanach i przeprosilam a on sie zgodzil do mnie wrocic eh udalo sie dzieki wam : **

bardzo zabawne bardzo! usmialam sie przez łzy normalnie!

Gość z jego strony totalny brak
empatii, facet do ewidentny debil! za nic w swiecie nie rozumie jak kobieta jest wrazliwa i nie wystarczy jej powiedziec "nic zlego nie zorbilem" ! jak jest idiota i wybiera kunpli to jeszcze pozaluje..albo stanie sie taki jak kolega. i tak duzo wytrzymalas chcialas rozmawiac, a ten kurwa debil wybral tamtego nastepnego debila i razem sobie spedzili czas, ktory moglby naprawic miedzy wami wiele.. kto wie czy byscie wta niedziele sie nie pogodzili..jednak on juz wybral. trzymaj sie! ;*

Gość jestem ciekawa zakonczenia
up up up up