Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Umówiła byś się z facetem ,który nie posiada telefonu komórkowego?

Polecane posty

Boratka-To że kobiety mnie wkurzają,nie oznacza że nie mam popędu seksualnego.Tak takie moje przekleństwo,z jednej strony nie lubię kobiet a z drugiej strony to natura mnie cholernie męczy.

Mają inne charaktery, bo każdy ma inny, nawet wśród mężczyzn. Nie od dzisiaj wiadomo, że kobiety RÓŻNIĄ się od mężczyzn i zawsze się będziemy różnic, bo niby te same czynniki nas kształtują, ale w inny sposób, plus dochodzą do tego kwestie dziedziczności genetycznej niezależnej od nas

dobrze-Dużo mnie wkurza,ale z niektórymi to się świetnie dogaduję i ich nawet lubię.Ja też jestem lubiany wśród męskiego grona,a kobiety mnie jakoś nie lubią,przynajmniej te które mnie dłużej znają,bo te nowo poznane to nawet mnie lubią.

Gość u mnie
nie umowilabym sie jak by mial slaba prace,bo dobrze zarabiam i tego tez oczekuje od partnera,nie musi miec telefonu i samochodu ale musi miec mimimum dobra prace.Nie musi miec wyksztalcenia

Jak pokochasz kogoś tak naprawdę to dana osoba nie będzie cie denerwowała...... chyba że już się przyzwyczaiłeś do swojego samotniczego życia ..i dlatego cię kobiety denerwują i będą denerwować

pewnie specjalnie doszukujesz sie wad w dziewczynach by potem moc stwierdzic, ze wszystkie sa beznadziejnie i najlepiej jest zyc w pojedynke.

dobrze -Lepiej kobiet unikać,nie jeden już zmarnował sobie przez nie życie

plan b.-Nie doszukuję się,po prostu wszystko na to wzkazuje że z moim śiwoatopoglądem i moim stylem życie to najlepiej być samotnym

only.me.no.one.else-Jak zadajecie się z arabami i murzynami to z góry wiadomo że zmarnujecie sobie życie

only.me.no.one.else-Więc właśnie dlatego nie zmarnowałaś sobie życia.

powiedz mi gdzie ty wynajdujesz te swoje teorie... za wiele rzeczy się nasłuchałeś i naczytałeś

Jesteś pieprznięty i naprawdę pomogłaby Ci wizyta u psychiatry. Masz skrzywione pojęcie o związku, kobietach i życiu.

niby tak wszystkie leca na arabow i murzynow a wsrod moich kolezanek (ja rowniez) zadna sie nigdy z zadnym ciemnoskorym nie zadawala. skad wiec to Twoje myslenie?

dobrze -To nie teorie to są fakty.Ale nie o tym jest temat.Na razie znikam

Gość nimfaWodna
Facet z ktorym jestem od 5 lat nie ma studiow, samochodu, nie zarabia kokosow, pracuje fizycznie a jakos jestem z nim cholernie szczesliwa i kocham go nad zycie. Fakt ma telefon ale to tylko rzecz, to nie ma wplywu na to jakim jest czlowiekiem. Bagno, twoje problemy lezą gdzies indziej niz ci sie wydaje. Glownym problemem jest twoja osobowosc i sposob myslenia i masz co do jednego racje-kobiety nigdy miec nie bedziesz

Zrozumiałem. Bagno masz rację, nie słuchaj kobiet, cały czas mną manipulowały, niby dawały mi to czego chciałem, ale to nie była prawda. Przed chwilą to zrozumiałem. Otworzyłeś mi oczy :classic_cool: