Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anita00018

czy mój płód jest martwy..?? :(

Polecane posty

Możliwe że poprostu póżniej miałaś owulacje i póżna zarodek się zagnieżdził więc jutro szybko na usg sprawdzić ale bądz dobrej myśli a brzuch może cę boleć również dlatego że jak ci lekarz powiedział że jak bedziesz plamić itd. to znaczy że nie żyje...a niektóre kobiety same sobie mogą wtedy z nerów to uroić ja jestem w 16 tc i miałam schize że mi sie szyjka skraca co sobie sama wmawiałam albo że bede musiała leżeć ale już mi przeszło :P więc Pozdawiam i nie martw się będzie dobrze :)

Gość akrylik
a jakie masz objawy ciąży? jest Ci niedobrze, jesteś senna czy ciś w tym stylu? dopoki coś czujesz to jest szansa, ze zyje

akrylik weż dziewczyny nie stresuj... pisaniem Tympu że dopóki czujesz coś jest szansa że żyje... Bo nie wszystkie KObiety mają objawy ciąży Typu mdłoci itp. ja nie miałam ani przy pierwszym dziecku ani teraz....więc to zależy od organizmu danej kobiety

Gość anita00018
juz po... pojechalam do szpitala okzalo sie ze od 7 tyg nie zyje. przedwczoraj mialam lyzeczkowanie.. nie bede wam mowic jak sie czuje

Gość fdsfddsf
takie rzeczy sie zdarzaja, nie martw sie, nie dlugo zajdziesz w ciaze i urodzisz dziecko

Gość Ja jestem Patrycja :)
Bardzo mi przykro :(

Gość anita00018
teraz najbardziej boje sie powinklan tego lyzeczkowania. w sumie narazie przez jakies 2 lata nie planuje ciazy bo mam 18 lat wiec mam nadzieje ze do tego czasu wszystko mi sie zagoi tylko zeby nic mi tam nie uszkodzili a kamien spadnie mi z serca

Gość zigs
Nie martw się przechodziłam przez to samo. A teraz mam dwójkę dzieci. Czasami natura sama eliminuje gdy coś jest nie tak z zarodkiem-taka naturalna selekcja niestety. A przed planowaną ciążą zbadaj sobie poziom hormonów zwłaszcza progesteronu, jego niedobór może powodować obumarcie ciązy.

Bardzo mi przykro..nie myśl o żadnych powikłaniach na pewno jest dobrze .na pewno teraz czekasz na wyniki histopatologiczne a potem kontrola u gina także lekarz sprawdzi czy jest ok.

autorko...bardzo mi przykro, ale tak widocznie miało być, ze serduszko sie poddało. Ja po pół roku od poronienia-łyżeczkowania zaszłam w ciąze i mam wspaniałą córeczkę. Ale faktycznie przed planowana ciążą zrób sobie jakies badania i bierz folik.

Gość anita00018
mam nadzieje ze bedzie wszystko ok i ze w przyszlosci bede mogla urodzic zdrowe dzieci. i mam jeszcze pytanie do tych dziewczyn ktore mialy ten zabieg: czy przez kilka dni po nim mialyscie bole miesni tak jakby od bolu brzucha. bo ja np przedwczoraj zwijalam sie z bolu a na drugi dzien zaczely bolec mnie miesnie nie moglam sie ruszyc. lekarz powiedzial ze tak musi byc ale ja i tak sie martwie i wole sie was zapytac bo przez to przechodzilyscie. dzisiaj juz mnie te miesnie prawie nic nie bola nie moge tylko nic dzwigac ani szybko chodzic

Gość mussa doczytaj moze zanim
coś napiszesz:O dziewczyna jest już po zabiegu...

Gość gość
hyhy.. beka z płodu