Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zoltaczkaaaaa

zoltaczka u noworodka

Polecane posty

Gość zoltaczkaaaaa

witam w 3 dobie wypisano mnie i dziecko do domu a dzis 4 doba dziecko dostalo zoltaczki co teraz lekarza mam we czwartek mieszkam w takiej miejscowosci gdzie nie ma szpitala co robic ?

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
wróć z dzieckiem do szpitala gdzie rodziłaś

Gość mama LIVKI
Niestety musisz jechac ja mialam podobny przypadek z tym ze corcia dopiero w 9 dobie dostaola zoltaczki...Apolozna przychodzi do Ciebie?

Gość myszka123456 7
jedż do szpitala gdzie rodziłaś tak jak pisze Moniaaaaaaaaaaa, lekarz z przychodni i tak cię tam wyśle. nie ma na co czekać.

Gość mama LIVKI
Ja napisze ci tak rodzilam prawie 100 km od domu i gdyby lekarz pediatra mial mnie wyslac do tamtego szpitala to chyba by glupi byl dostalam skierowanie do szpitala w swojej miejscowosci.

Gość myszka123456 7
ale dziewczyna napisała, że w jej miejscowości nie ma szpitala. niech jedzie do najbliższego lub tam gdzie rodziła.

Gość mama LIVKI
myszka sorrki nie doczytalam .Masz racje.

Gość tez rwałam z dzieckiem do
szczecina 100 km bo u mnie jak powiedziałam ze maly ma żółtaczke to ...lekarz(?) kazał mi dziecko w oknie do słońca wystawiać :O :O

Gość bunia3333
przezywalam to miesiac temu, wypuscili nas do domu a po dwoch dniach dziecko strasznie zżółkło .... nie jadlo, ciagle spało. Moja intuicja kazala jechac do szpitala, poziom bilirubiny az 23!!!! kroplowki, ciezki antybiotyk, ciagla fototerapia i ponad 10 dni w szpitalu. Wiec szybko autorko interweniuj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość myszka123456 7
moja "na szczęście" dostała żółtaczki jak jeszcze byłyśmy w szpitalu. też miała wysoką - 20 :/