Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zenobionooooo

Małe dziewczyny,coś dla was!!

Polecane posty

Gość zenobionooooo

Oglądając stronę internetową z paniami oferującymi swoje usługi za pieniądze zauważyłem że najbardziej powszechny wzrost dla nich to 167 cm.Jest też duże grono niższych,ale za to bardzo niewielki wyższych. Jaki ze tego wniosek?? Jak wiązać się z dziewczyną to tylko z taką 175 i w górę bo jest większe prawdopodobieństwo że niebyła dziwką(chociaż są wyjątki i to w obie strony)!!

Gość ksss
Pojebało cię do reszty.

Bardzo mądre wnioski wysuwasz😴 Zwłaszcza, że w społeczeństwie największy odsetek jest kobiet o wzroście średnim 160-170cm. I dlatego zdaje Ci się, że również w ogłoszeniach jest ich najwięcej więc muszą być bardziej rozwiązłe :P

Gość zenobionooooo
No co jest maleństwa??Żadna nie obali mojej teorii :P

Gość beataaaa12584
dobre :D kurcze a ja mam 170 cm i zawsze mi sie wydawalo, ze jestem wysoka.....a przynajmniej wyzsza od 80% innych dziewczyn

Gość zenobionooooo
beataaaa12584 Ty jesteś wysoka hehe no co ty :P Najwyżej normalna,ale na pewno nie można powiedzieć że jesteś wysoka.

Gość beataaaa12584
a ja jednak mysle ze jestem wysoka, przeciez przecietny wzrost to 164cm. poza tym naprawde w rozmowach z kolezankami mam "panorame", widok z gory :D ale co tam, nie jest tragicznie, ja tam jestem zadowolona ze swojego wzrostu :)

Gość zenobionooooo
beataaaa12584 No to najważniejsze że jesteś zadowolona :) To jak otaczają Cie same niższe koleżanki to zapewne możesz się przy nich poczuć wysoką,ale ogólnie jesteś normalna,tak pomiędzy-nie wysoka,ale też nie mała :P

Gość beataaaa12584
dzieki, milo sie gawędziło :p milego dnia!

Gość zenobionooooo
Wzajemnie :)

Gość zenobionooooo
Hatsumomo san To ja chyba nie jestem facetem bo jakoś jej nie cenie :P No i napisałem też w nawiasie że zawsze znajdzie się jakiś wyjątek od reguły.

Gość zazulk@
Ja obale Twoją teorię 161 cm jeden partner seksualny, 10 lat mężatka zakochana ciągle w mężu :-) , namawiana na romans :-p , ale ja kocham tylko jednego :-)

Gość A ja mam 178cm
...i jestem dziewicą;)

Gość A ja mam 178cm
tak więc Twoja drogi autorze teoria jest jak najbardziej prawdziwa;)

Gość zenobionooooo
zazulk@ Ale ja przecież nie napisałem że każda kobieta jest dziwką :P No i swoją drogą to więcej takich kobiet jak Ty przydałoby się :)

Gość A ja mam 178cm
i jeszcze dodam, że mam 20 lat;)

Gość zenobionooooo
Hatsumomo san Czyli można powiedzieć że wzrost około 165 cm dla dziwki to idealny wzrost.Bo jest takich kobiet dużo i pasują one większemu gronu facetów bo dla tych niskich nie będą za wysoki a dla tych wysokich facetów to wiadomo że raczej nie będzie miało to takiego znaczenia :P Ale tu musi być jeszcze jakiś powód dlaczego dziwki mają taki wzrost :P

Gość ja ja jjjjja
167 cm ? - to jest mała? to średni wzrost kobiet 168 to najbardziej naturalny wzrost, nie za duża nie za mała za to faceci potrafią być liliputy, czesto widziałam takich co mają po 170 mała to 163 i mniej puknij sie w łeb

Gość zenobionooooo
ja ja jjjjja Przecież pisałem że dziewczyna 170 cm to dziewczyna o normalny wzroście bo pisała tutaj jedna taka Pani co przy tylu centymetrach uważa się za wysoką :P Więc o co CI chodzi??

Gość zenobionooooo
Hatsumomo san A to jaki jest przedział wzrostu modelek??

Gość A ja mam 178cm
modelka mósi miec minimum 176 cm, maxymalnie 182..

Gość zenobionooooo
Hatsumomo san Ale czy aby na pewno modelki są takie wstrzemięźliwe?? :P

Gość A ja mam 178cm
Oczywiście! słyszał ktoś o modelce, która robiłaby takie skandale???? Wszystkie grzeczne;) bo wysokie i malo męzczyzn ma do nich...dosięg;)

Gość zenobionooooo
A ja mam 178cm No właśnie jest swego rodzaju stereotyp jeśli można tak powiedzieć że modelki robią wszystko dla krajery :P

Gość zenobionooooo
A ja mam 178cm Chyba nie jesteś modelką??

Gość zenobionooooo
:P

Gość mkophgfs
a ja mam 160 i zawsze mi się wydawało, że jestem średniego wzrostu. ale za to mam zgrabne nogi i proporcjonalną budowę ciała. figurę baaaardzo kobiecą

Gość zenobionooooo
mkophgfs To świetnie :) Ale jednak jest coraz więcej wysokich dziewczyn i średnia wzrostu wzrasta,to teraz już jesteś raczej malutka :P Chociaż zależy to też od otaczających Cie osób i możesz czuć się przy nich nawet na wyrośniętą :P