Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwwew

mezczyzni z sympati-są bardzo konkretni!!

Polecane posty

Gość ars vivendi
ja pozałem na kafe ponad 10 kobiet. Konkretne wydają się trzy na dzień dzisiejszy a wcześniej jedna. Mam zamiar wreszcie wybrac jedną a rozmowy nie toczyły się na temat seksu i nie w tych tematach je poznawałem.Uważam, że można ale jest to trudne i trzeba miec fart.Czas realizacji od klikania do spotkania był krótki ale najdłużej do 2 miesięcy.W dłuższym nie widzę sensu

który dwóch zdań do kupy złożyć nie potrafi i jedyne, co go interesuje we mnie to jak wyglądam?" bo może masz tylko to do zaoferowania :) ?

"Uwielbiam kino, ostatnio byłam na Lejdis" :D :D :D hehehe! nie ma to jak dobre kino ;) pozdrawiam Regres

Gość buahahahahaha
"Czas realizacji od klikania do spotkania był krótki ale najdłużej do 2 miesięcy.W dłuższym nie widzę sensu" Czas realizacji... :D Chcialo Ci sie pisac az dwa miesiace? Podziwiam!

Gość ja pisalem z kobietami
Z Kafe poznalem blizej tylko Diabollice i Ubrana w codziennosc. Julka jest sympatyczna i ladna blondyneczka, ciekawe jak reszta dziewczyn z tego forum.

05 kobiety tak mają,niestety mówią ze lubią dobry film i ci wymieniają Na wspólnej,Klan,M jak Miłosć .. lubią podróże to taka ci wyliczy że była w Egipcie i Tunezji jak spytasz o sporty to czasami z oburzeniem ci odpowie No jak to lubię pływac i jeździć na rowerze z czego raz była pewnie a Aqua Parku a tata w domy ma rower stacjonarny to raz w miesiacu moze na niego siądzie kobiety to niesamowite hipokrytki :D również pozdrawiam 🖐️

Gość ja pisalem z kobietami
Niektore kobiety maja magistra z hipokryzji stosowanej!

Gość kiedys dawno temu...
pisalem z fajna laska, ktora jak sie dowiedziala ze gram na gitarze, to zaczela sciemniac, ze kiedys tez sie uczyla grac (tata jej ponoc sprezentowal na urodziny). gdy sie spotkalismy babeczka byla tak zmulona i szybko wyszlo szydlo z worka, co tak naprawde soba reprezentuje. przede wszystkim klamala na potege i ze swojego zycia robila scenariusz do brazylijskiej telenoweli.

Gość Emmilia
Ja na Sympatii byłam ok 3 miesięcy. Większość facetów zrywała kontakt w momencie kiedy pisałam, że nie używam GG - internetu używałam wtedy tylko w pracy, lub a Cafe. Zresztą wtedy nie znosiłam tej bezosobowej formy komunikacji. Później w opisie na samym początku pisałam że GG nie używam :) Zawsze chciałam pisać maile, i prosiłam długie maile - a nie po 3 słowa - brr.. Poszło na to kilku facetów, z dwoma sie spotkałam, a z jeden z nich to mój obecny mąż :) Uważam, że za pomocą maili można sie poznać. Na początku. Trochę o sobie dowiedzieć. O ILE KOBIETA I MĘŻCZYZNA MAJĄ COŚ W OGÓLE DO POWIEDZENIA! Potem spotkanie. Problem w tym, że większość np kobiet umieszcza na Sympatii swoje najlepsze, często czarno-białe lub sprzed kilku lat zdjęcia - stąd faceci tak cisną na spotkanie - zdjęciom nie można ufać ;) A wiadomo, że trzeba się sobie choć trochę podobać. Taki lajf :) Zresztą po jakimś czasie mój obecny mąż przekonał mnie do czatów - np Gmailowego komunikatora :) Który jest o tyle fajny że zapisuje cała historię czata.

Gość 87wroclawiak
"Problem w tym, że większość np kobiet umieszcza na Sympatii swoje najlepsze, często czarno-białe lub sprzed kilku lat zdjęcia - stąd faceci tak cisną na spotkanie" - niestety ale wygląd się liczy i niech nikt nie umoralnia że jest inaczej, ludzie parują się na podobnym poziomie urody chyba że w grę wchodzą inne "aktywa" :-)

ja na Sympatii byłam tylko przez miesiąc,poznałam tylko jednego fajnego faceta,z którym parę razy się spotkałam,nie był piękny ale bardzo zabawny,polubiłam go i spędzaliśmy razem fajnie czas,tylko ja szukałam czegoś na dłużej a on był w trakcie rozwodu:) zresztą miałam 5 letnią córkę i bał się zobowiązań,nie dziwię się mu... mimo to miło wspominam ten etap,można poznać fajnych ludzi,poszerzyć horyzonty,ale też trzeba uważać bo pełno jest napalonych debili,proponowali niejednokrotnie "sponsoring"i wklejali swoje nieprawdziwe fotki, o czym się przekonałam:)nie wiem teraz co u tamtego znajomego z Sympatii bo zerwaliśmy kontakt,w sumie ja zerwałam bo znalazłam,to znaczy znalazł mnie obecny mąż... na NK :P ... i wiecie co zwrócił uwagę właśnie na zdjęcie, niestety ale faceci są wzrokowcami,później dowiedział się reszty,stwierdził że gra jest warta świeczki:) Myślę że gdyby nie portale to ludzie nie trafiali by na siebie,żyliśmy w różnych kręgach...więc internet pomaga

Gość kati

regres ------ jestes pusta jak bemben rolinkstonsowwwww