Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaZuziIMaksia

Alergolog dla dzieci na nfz warszawa POMOCY!!!

Polecane posty

Gość MamaZuziIMaksia

Witam. Mam problem ze znalezieniem alergologa dla dzieci gdzie nie zadzwonię to mówią ze zapisać się trzeba pół roku wcześniej masakra, a w szpitalach np na Działdowskiej musiałabym się zapisać teraz żeby dostać się w przyszłym roku :( Zależy mi na takim terminie do 3 miesięcy... Jeżeli ktoś zna jakąś przychodnie czy coś to bardzo proszę o jakieś namiary czy telefon. A i prywatne przychodnie odpadają nie stać mnie na nie :(

Gość MamaZuziIMaksia
nie wierze ze nikt nie ma dziecka alergika hmmm...

Gość nie nie nie 3x nie
szpital kolejowy w międzylesiu pani Iwona Gójnicka lub Górnicka nie pamiętam dokładnie nazwiska, nam pomogła ale prywatnie wizyta 70 zł, do kolejowego mozna się w miarę szybko dostać ...też tam przyjmuje i w LIMIE

Gość MamaZuziIMaksia
Dziekuje zaraz zadzwonie i dowiem sie jak zapisy :)

poradnia specjalistyczna tel. 22 508 15 52 lub 22 508 15 79. My chodzimy do dr. Jolanty Czajkowskiej.

Gość MamaZuziIMaksia
Dzięki za namiary :)

Gość MamaZuziIMaksia
Kurcze na Pani dr. w międzylesiu przyjmuje od 16 roku zycia tak powiedzieli w rejestracji ale jutro mam zadzwonic bezposrednio do tej doktor bo podobno czasem przyjmuje i młodsze (moje mają 2,5r i 6 lat) tylko ciekawe czy wtedy nie policzy sobie jak za wizyte prywatna :/

Gość gość
Z synem jeździmy do pani alergolog do City Clinic od paru miesięcy, na stronie http://cityclinic.pl jest do nich dokładny adres. Pani doktor nazywa się Wójtowicz, sympatyczna kobieta z doświadczeniem.