Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pies czuwa przy grobie pani

looknijcie co naczy psia wiernosc

Polecane posty

Gość pluum pluuumm
zgadzam sie Monia, ale Ty podnosisz larum z tego powodu, ja nie, wiec kolo sie nie zamyka, i nigdy nie zamknie

Gość pluum pluuumm
nie ma sensu tlumaczyc ze nie wszystkie teksty sa moje, bo nikt nie uwierzy, i slusznie bo na forum mozna lgac ile wlezie. ale nie biore na siebie calosci wpisow, bo ich nie pisalem.

Gość Thermal City
skonczcie pierdolic, plum ma wiele racji co do hipokryzji ludzkiej. Ludzie biadolą nad zwierzętami, mordując po cichu innych . Nie że jestem przeciwnikiem zwierząt, wrecz przeciwnie, sam posiadam 4 psy i kota (w tym dwa psy, ze schroniska)/ Chodzi mi o to , że ludzie uciekają od ludzi, bo ludzie to większa odpowiedzialność , z drugiej strony łatwiej na zwierzętach wyładować swoje emocje, .. Tworzy się koło, nienawidzimy ludzi, a a zarazem sami do tego doprowadzamy.

Gość plum wczytaj sie w swoje wpisy
City ,co ty bredzisz ? przeczytaj posty plum ,moze mamy go pochwalic ? wez mnie nie oslabiaj :o

Gość pluum pluuummm
A kto oczekuje pochwal? ja napewno nie, bo nie ma za co chwalic. jedno jest pewne, potepiajac mnie za moje teksty, i uzywajac podobnego slownictwa, nie roznicie sie odemnie zbyt duzo, ale nie o to chodzi, podnosicie wrzawe gdy ktos kogos obraza, a sami robicie kopiuj wklej to samo. to jest mega hipokryzja. karccie mnie, bo owszem, macie za co, ale spojzcie tez na siebie.

Gość pluum pluuummm
Jem kutacha

Gość Thermal City
Pluuum prowokuje, :D, a Wy się dajecie mu podpuszczać. Tak, czy inaczej wiernośc zwierząt, jest czymś, czego nam brakuje często. A przynajmniej bezinteresowna wierność

Gość smutna hiostoriaaa
:(

Gość trzeba skopiowac link
skopiuj to ci sie otworzy

Gość bieedna psina
:(