Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona z zapytaiemm

Ciaza czy stres?

Polecane posty

Gość ona z zapytaiemm

Mam pytanie z serii tych idiotycznych:P Mianowicie mialam okres od 5 stycznia czyli srody kochalam sie z chlopakiem w sobote 8ego nadal lekko krwawilam doszedl we mnie:( Dzien pozniej nadal lekko krwawilam i okres sie skonczyl. Dwa dni pozniej bolal mnie lewy jajnik przez caly dzien, a 5 dni pozniej zaczelam odczuwac mdlosci dodam ze bylam na bardzo rygorystycznej diecie i myslalam ze to moze byc przyczyna. Diete jakos tako zakonczylam a mdlosci pozostaly:( Zrobilam test ciazowy wczoraj wieczorem czyli 17tego i wyszedl negatywny(wiem ze to zbyt wczesnie na test aby byc pewnym) Mama ostatnio duzo stresu w pracy( zwolnienia) i mysle ze nudnosci moga byc objawem tego stresu? Pomozcie czy nie jest zbyt wczesnie na objawy ciazy czy to stres i sama sobie wkrecam objawy typowo ciazowe?

Gość ona z zapytaiemm
up

Gość ona z zapytaiemm
prosze o jakies odpowiedzi co myslicie?

jak słusznie zauważyłaś, jest to pytanie z serii idiotycznych. wkręcasz sobie, zwłaszcza mdłości dzień po stosunku nie mogą być spowodowane ciążą. weź ranigast.

Gość ona z zapytaiemm
Dzieki:) wiem ze takie pytania sa glupie bo wszystko sie moze zdarzyc ale stres jest duzy wiec zapytalc warto:p Niby teoretycznie podczas miesiaczki powinny byc dni nie plodne ale i tak bede miec stresa do kolenej miesiaczki czyli prawie 3 tygodnie:(

teoretycznie powinny, w praktyce różnie to jest, o czym kilka dziewczyn przed tobą się przekonało (czego nie życzę ci oczywiście) :) głowa do góry i ... zainwestujcie w antykoncepcję ;)

Gość ona z zapytaiemm
Dziekuje Ci:) wiem ze roznie to bywa najgorzej te objawy mnie zdziwily zwlaszcza mdlosci ale kilka dni po zaplodnieniu to by bylo troche dziwne, czytalam ze mdlosci przychodza 6 7 tydzien ciazy

Wkręcasz sobie objawy ciąży:) Za wcześnie na jakiekolwiek mdłości... zrób test za parę dni, będziesz pewna na 100%

Gość ona z zapytaiemm
Dzieki motylek:) wlasnie czekam na okres ktory pownien byc dopiero za ponad 2 tyodnie . wtedy jesli bedzie opzniony zrobie test jeszce raz.