Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Thermal City

Szczeniaczki do oddania - PILNE !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Thermal City

Witam Mam do oddania dwa szczeniaczki, rasy Fila Brasileiro, pręgowane. Mają 1,5 miesiaca ( 7 tyg)i są zdrowe, zaszczepione i odrobacozne. Rodzice są u mnie do wglądu, rodzicę są psami z rodowodami, ale jako , że nigdy ich nie wystawiałem, szczeniaczki o któych mowa, utraciły rodowód. Musze je oddać z powodu pilnego wyjazdu. Czas oczekiwania na paszport dla nich jest zbyt długi. Oddam za symboliczne 100 zł (zwrot kosztów szczepień)

Gość klara001
prowo

Gość koncentrat pomidorowy
no to oddam czy sprzedam bo to roznica ;)

Gość Thermal City
klara001 nie pisz mi tu prowo, bo nie jestem by dyskutować, czy się kłócić. Były 4 szczeniaczki ( dwa sprzedałem), dwa zostały. Musze wyjechac za granicę. Mam 4 dorosłe psy, one posiadają wszystkie papiery, paszport itp. Mam bardzo dobra propozycje pracy, a nie moge tyle czekać zanim szczeniaczki dostana paszport, zresztą byłoby to głupotą ciągnąc dodatkowe psy ze sobą. Nie zalezy mi na zarobku, a na tym by znalazły dobry dom

Gość Thermal City
koncentrat pomidorowy, psy tej rasy kosztują bez rodowodu 700 zł, a z rodowodem1500 - 3000, więc 100 zł to jest darmo. Nie chce zarobku a tylko zwrotu za szczepienia i odrobaczanie.

Prowo. Fajnie tak sobie rozmnażam rasową sukę i nagle niespodziewany wyjazd? A dokąd? Bo nie do każdego europejskiego kraju można wwieźć psa tej rasy

Gość Thermal City
Jak uważasz, że prowo, to nie pisz , czekam na ludzi zainteresowanych.

Gość sołsad!
Autorze - tutaj raczej nikt się nie zgłosi,najwyżej zaraz przyjdzie taka piźnięta dziewczyna i zacznie sie wydzierać. ;) daj ogłoszenia na przeznaczonych do tego portalach.Tam bedzie na pewno dużo chętnych bo to okazja :) i najważniejsze : napisz chociaż województwo :)

O hodowca pełną gębą. To wiesz, że nie każdy może mieć takiego psa i przyszłych właścicieli powinieneś dokładnie sprawdzić

Gość Thermal City
Ps. Nie rozmnażam sobie, tylko zdażył się i już. Mam zarówno sukę , jak i psa po rodzicach startujących na wystawie. A ja nie kupiłem psa by wystawiać, a mieć kompana, przyjaciela i stróża rodziny. Kupiłem rodowodowego, bo chciałem mieć pewność ,że moje File będa takie, jak opisuje wzorzec. Jeżeli Cię to tak interesuje, to tym krajem jest Portugalia.

Gość vbm
zaraz zjawi się tu Mysia i cię zjedzie ze jak bez rodowodu to kundle a nie Fila Brasileiro

Gość Thermal City
Miesiąc wystarczy na sprawdzenie. Dlaczego Wy prowokujecie ??? Umiecie krzyczeć gdybym wziął np. i oddał do schroniska. Hipokryzja Was dopada.

w takim razie temat powinien inaczej brzmieć, ale co mi tam. powodzenia

Boratka 🖐️ Oczywiście, że to prowo, bo na paszport się dlugo wcale nie czeka 💤 jak już gdziekolwiek byś wrzucal w ogloszeniu pisz "pies w typie fila" bo inaczej lamiesz regulamin (towar niezgodny z opisem) opisując go jako rasowego a ludzie z dogo się tym zajmują i takie przypadki zglaszają. i nie rozmnażaj więcej psów, malo już ich w schroniskach? Skąd masz mieć pewność, że psy które się urodzily będą zdrowe albo, że ich wlaściciele za rok nie wyrzucą ich na ulicę?

Gość Thermal City
okolice Krakowa, dwa pieski, pręgowane tygryski. Rodzice są do wglądu na miejscu. Nie będe pisał jacy są wspaniali itp. , bo to bezsens. Mozna przyjechac i spędzić trochę czasu, by wybrać szczeniaczka i poznać rodziców, choć jako pies rasy Fila, cięzko będzie poznać, bo nie są zbyt przyjacielskie dlaobcych. Można zobaczyć, jak zachowują się w stosunku do mnie , mojej żony czy dzieci.

i że łamiesz prawo :D

Gość Thermal City
Mysia, przez takich ludzi jak Ty psy zapewne trafiają do schroniska. W typieFili by były,gdyby były mieszane. A jezeli chcesz w niecałe 4 tyg wyrobić paszport dla psów, to gratuluję. Paszport nie jest tu jednak problemem, po prostu nie chce ciagnąc szczeniaków ze sobą. Mam, jak juz pisałem, mam 4 psy, więc zdaję sobie sprawę na ile mnie stac i finansowo i czasowo i uważam , że dodatkowe 2 to za dużo.

Lipssss ja raczej stawiam na glowę, pewnie aż pękasz ze zlości z powodu braku argumentów na to co piszę :D najlepsze jest to, że tylko do mnie piszecie a inne osoby które podzielają moje zdanie są wam obojętne. Co do prawa ja go nie ustanowilam każdy kto psa posiada wie, że prawnie ten bez rodowodu jest albo psem w typie albo mieszańcem. KUNDLAMI to możecie być co najwyżej wy 🖐️

Gość sołsad!
Boże mysia koorwa nie pozwalaj sobie,ok? Co Cię to obchodzi?Wielka koorwa znawczynia z koziej doopy!Masz swoje psy to sie nimi zajmij a nie rozpiertalaj ludziom topiców!!!!!!!!! NIKT CIE TU NIE CHCE!!!!!!

Thermal City uważam że powinieneś sam zgłosic się do "więźnia":D łamiesz prawo i okłamujesz ludzi że sprzedajesz psy rasowe a mysia uważa że to kundle i mysia zamknie cię do "więźnia"

Gość sołsad!
pojawiłaś sie tu i niedość ,że sie mylisz co do swojej przeszłości ... robisz masakryczne błędy ortograficzne to jeszcze narzucasz komuś swoje zdanie. Nie kazdy musi sie z Tobą zgadzać,wielka znawczynia prawa koorwa!!!!!!🖐️ idź stąd lepiej bo wszystkich mdli biały pustaku.

tez zauwazylam, ze jak tylko zjawi sie ta najwieksza znawczyni psow rozwalają sie topiki.

ja nie rozumiem dlaczego sobie dodajecie i prowokujecie marne klótnie :D co za durne podejście, że rasowego się bardziej kocha, czy jest lepszy to jest chore dzieci ogarnijcie troche 🖐️ jak czlowiek jest nieodpowiedzialny to papier nie ma znaczenia i tak psa wyrzuci, pod pociąg, na lince za autem i już. więc odpie­rdolcie się już i przestańcie wymyślać teksty których nie jestem autorem 🖐️ Thermal City gdzie wyrabiasz paszporty? 💤 ja dostalam dla mojego psa W TEN SAM DZIEN... chyba, że mylisz to z kwarantanną ale wątpię.