Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka9237

jak dlugo facet może mieć erekcje?

Polecane posty

"Jak długo...całe zycie...przecie" zgodnie z poniższą zasadą: daj człowiekowi ognisko, a będzie miał ciepło przez godzinę, wrzuć go do ogniska, a będzie miał ciepło do końca życia

szczerze to nawet bym nie chciala studiowac na takiej ekstra uczelni, moj chlopak studiuje na politechnice poznanskiej architekture to biedak od rana do nocy nauka i nauka

"to biedak od rana do nocy nauka i nauka" a na której architekturze tak nie ma?

nie chodzilo mi o to, tylko o rodzaj uczelni, tu w Bydgoszczy tez jest architektura na UTP ale chyba nawet tu egz wstepnego z rysunku nie bylo

jak moj chlopak chcial sie dostac na PP to egz z rysunku byl wazniejszy niz matura, za mature max dawali chyba 150 pkt a za rysunek max 400

jest, ale na uniwerkach tez mozna studiowac ochrone, chcialam ogolnie isc na kosmetologie ale sie nie dostalam

Gość gość
No siemka, ja polecę żel Dr.Penigreat, mi się przydaje coś takiego, szczególnie że ostatnio więcej pracuję, mam więcej stresów i to się odbijało na seksie bardzo negatywnie, bywało że nie byłem w stanie po prostu...Żel jest świetny, człowiek zyskuje dodatkowej energii, można działać na pełnych obrotach.