Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna19844

Jaka cena wysyłki?

Polecane posty

Gość Justyna19844

Chciałabym wystawic kilka przedmiotów na Allegro. Wiem wszystko mnie więcej co i jak. Problem sprawia mi określenie ceny wysyłki- czy może mi ktoś pomóc?

Gość tralatata
na początku przeczytaj regulamin-to ze wystawisz to pikus ale zapłacisz za przedmiot wystawiony nawet gdy go nie opchniesz-czytaj regulamin

Gość Justyna19844
Czytałam regulamin.Szkoda że nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. Mam problem z ustaleniem ceny za wysyłkę. Pomoże ktoś?

Ale koszt wysyłki możesz ustalić jaki Ci się podoba-nie ma górnego limitu ceny wysyłki;)A jak chcesz uczciwie bardzo to idź popytaj na pocztę-wszystko zależy od wagi tego co wysyłasz;)Do 1 kg np paczka ok 11;)

Gość Justyna19844
OnaKn! Dzięki! A kupujący nie będzie się czepiał że np. koszt wysyłki był mniejszy, niż on rzeczywiście zapłacił?

Może się czepiać, jak najbardziej, teraz wprowadzili nowy system oceniania i za koszt wysyłki też dostajesz ocenę... Ja parę razy wsyawiałam po kilka serii książek więc po kilka kilo szło, i trochę się przejechałam bo za małe koszty wysyłki dałam i musiałam w efekcie dopłacać :o

Gość Justyna19844
Ok. Dzięki! To się przejdę na pocztę i zapytam o koszt przesyłki danego przedmiotu