Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MłodaJeszczeee25latka

MÓJ "MĘŻCZYZNA" TAK MNIE TRAKTUJE

Polecane posty

Gość nimfaWodna
jezu kobieto... Ptasiek to staly prowokator i troll i robi sobie z ciebie jaja zeby zdenerwowac swoimi kretynskimi wpisami inne kobiety a ty to serio traktujesz... Ty naprawde masz cos z glowa

Gość MłodaJeszczeee25latka
exo i polknal haczyk--> a wy pewnie miałscie miodowe dzieciństwo a teraz w każdej chwili możecie uciec do mamusi bo inaczej nie rozumiem coś wy takie mądre??????????????

Gość exodusqw
a rob sobie kobieto co chcesz, to twoje zycie i ja zapomne o twoim istnieniu w momencie zamkniecia laptopa a ty dalje bedziesz wiodla swoj zywot. Tak jak mowilam, szkoda jest tylko dziecka, maluch niczym sobie na to nie zasluzyl:(

Gość polknal haczyk
mylisz sie co do mojego dziecinstwa, ale owszem mame mam cudowna, nie mogla mi zapewnic wielu rzeczy, ale zawsze moge sie do niej zwrocic o rade. nauczyla mnie waznej rzeczy - co to jest szacunek do drugiego czlowieka i ze ktos tez powinien mnie szanowac. trudno nie mialas rodzicow, wiec nie mial Cie kto tego nauczyc, dlatego musisz to sama zrozumiec - jakim prawem dajesz sie komukolwiek ponizac? stawiasz sie od razu na nizszej pozycji, a jestem pewna, ze jestes wartosciowa kobieta, ktora kocha swoje dziecko i chce dla niego jak najlepiej - przeciez inaczej bys tu wogole nie pisala i traktowala sytuacje w domu jako cos normalnego, a jednak czujesz, z etak byc nie powinno miedzy partnerami moze jakas terapia z psychologiem? musisz sie nauczyc szacunku i milosci do samej siebie, wtedy nigdy nie pozwolisz sobie na takie traktowanie

Uciekaj od niego jak najszybciej. ja mam 26 lat, 6 miesięczna córeczke. 5 miesiecy temu uciekłam, dosłownie, od ojca mojego dziecka. i nie żałuje tego. nie wyobrażam sobie, ze moja corka codziennie patrzec na pijanego ojca, ktory leje matke i moze doszloby do tego, ze i jej by sie dostało. zaluje tylko, ze wcześniej tego nie zrobilam, ale mialam nadzieje, ze jak dziecko sie urodzi to sie zmieni, a bylo coraz gorzej, az doszlo do rekoczynow. nie zastanawialam sie oni chwili i ty tez sie juz nie zastanawiaj tylko pakuj sie, bo tu chodzi o przyszlosc Twojego dzieciaczka.

A Ty pewnie na dodatek jestes sliczna i kochająca.. on jest po prostu kretynem !! wybacz ze go obrazam aletakie zachowanie...

Gość to prowokacjaaaa jakaś
nie ma takich idiotek :O najpierw pyta o radę, a potem wyzywa dziewczyny, które mają normalnych mężczyzn :O zresztą prowo niedopracowane, już w tytule nazwałaś go "mężczyzną", a teraz bronisz własną piersią :O widocznie lubisz, jak cię facet wyzywa od kurew i dziwek, niech cię zacznie lać, to też ci się spodoba... ale zniszczysz życie swojemu dziecku skazując je na dorastanie w takich warunkach i to będzie tylko twoja wina, jebana pizdo!

Gość Fumfurumfu
moje pierwsze skojarzenie po przeczytaniu tekstu "on mówi, że przytulaja sie tylko pedaly" --- Czy twój facet to Koleś Git ?:D:D:D:D:D