Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotny_roman_23

Samotny roman ponownie zaprasza do kina :)

Polecane posty

Gość samotny_roman_23

a więc niedawno tutaj pisałem, że chętnie zaprosze jakąś fajną samotną dziewczynę do kina, a jako, że przez ten czas dalej jestem samotny :P i mam ochote isc do kina to ponawiam tą niesamowitą okazję, aby wybrać sie ze mną do kina :P jakieś chętne Panie ? Mam 23 lata jestem studentem(nie wiem czy to wada ?), acha no i koniecznie z 3miasta :)

Gość samotny_roman_23
hmm znowu żadnych chętnych ? :(

Gość samotny_roman_23
napewno tutaj jakieś są i napewno sie nudzą :) tylko nie chcą pisać ciekawe dlaczego ?

Gość samotny_roman_23
hmm no może nie chca to może na lody, kawe, spacer, do galerii, pozwiedzać muzea, isc do cyrku, ja moge wszystko zrobić :)

Gość lulcia piękna
Gdyby to był poznań, to chętnie bym się wybrała, ale do Gdańska jechac nie mogę. Powodzenia i efektów życzę.

Gość karolcia zawsze 1
Czego oczekujesz? Jaka ma być ta wybranka, w jakim wieku itp. Masz na imię Roman? czy to jest pseudo?

Gość samotny_roman_23
oczekuje mile spędzonego czasu :)

Gość dorbbbrddd
za dużo pytań, on chce iść do kina. Tyle. A wyprowadziłbyś się do innego kraju, jakby się okazało, że możesz się dogadać z jakąś dziewczyną i coś z tego może być?

Gość samotny_roman_23
ej no bez jaj ja chce tylko iść do kina, a co potem dalej z tego wyniknie to nie wiadomo :P

Gość karolcia zawsze 1
Jakiś wiek od do, kolor włosów, wykształcenie.... Podaj więcej proszę. W kinie mile spędza się czas równy długości seansu, a dalej co? tramwaj, taxi, czy może spacer? Ile masz lat? Określ się jakoś i wyraź swoje oczekiwania co do tego czasu?

Gość dorbbbrddd
ja tylko hipotetycznie pytam. Prowadzę sondaż, chcę się przekonać, czy tylko mam takiego pecha, że zawsze trafiam na takich bardzo przywiązanych do swojego miejsca zamieszkania, czy tylko ja jestem taka nienormalna, że uważam, że żyć można wszędzie.

Gość samotny_roman_23
wiek od 18 do 24, kolor włosów bez znaczenia, wykształcenie bez znaczenia, a co potem to sie zobaczy można gdzieś dalej pójsc/pojechać :) mam 182 cm wzrostu i jestem troche chudy choć prawie normalny :P

Gość karolcia zawsze 1
No to przepadłam w przedbiegach, jestem nieco starsza, niestety. Życzę udanego wieczoru w tym kinie i nie tylko!.

Gość samotny_roman_23
no chyba żadnego wieczoru nie będzie :(

Gość dorbbbrddd
studiujesz informatykę?

Gość dorbbbrddd
nie, nie jestem Tobą zainteresowana, nie mieszkam w 3mieście, spoko, nie pójdę z Tobą do kina. Próbuję tylko stworzyć Twój profil psychologiczny:P

Gość karolcia zawsze 1
Jak to nie będzie? Będzie wieczór i nie tylko jeden wieczór, może nawet noc. Staraj się. dziewczyn jest dużo, zwłaszcza, że tak mile zapraszasz. Napisz później chociaż jak było. trzymam kciuki, żeby to były niezapomniane chwile, nie tylko kinowe!

Gość elegantka na 102
Panie Romanie, jaki tytuł filmu? Może się zdecyduję. mam 21 lat, mieszkam w Sopocie.

Gość samotny_roman_23
film oczywiście do wspólnego ustalenia :) idę już spać napisz mi na maila jutro sie napewno odezwe roman_23@o2.pl

Gość samotny_roman_23
podnosze temat może ktoś napisze :)