Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manita1212..

do Mężczyzn - PARTNERKA MARZEŃ :)

Polecane posty

Gość Ojojoj..........
nie wiem czy może być idealnie,chyba nie może bo zawsze będzie coś nie tak... u mnie w małżeństwie dominuje brak szacunku w chwilach kłótni-może inaczej-wojny-tak to nazywam,są raz na jakiś czas i nie niszczą wszystkiego,ale są...moja wina bo jestem straszną egoistką,a mój mąż też nie da sobie w kasze dmuchać...ale kocham swojego męża i wszystkie inne objawy miłości są u nas na jak najwyższym poziomie nadal a jesteśmy razem 8 lat i mamy dziecko.Poprostu trudne charaktery...

Gość manita1212..
słodko-gorzki reaktywacja widzisz nie jestem sama w tej opinii Lady_of_Shalott to potwierdza ja co prawda nie uważam tego za prostackie ale jestem szczerze zdumiona że tak przyziemne obowiązki mogą zachwycić mężczyznę... dla wyrównania informacji powiem że mnie jako kobietę zachwyca w mężczyźnie jego czułość i to że mogę na nim polegać, że cierpliwie słucha gdy nie raz zalewam go potokiem słów a później mnie przytuli ;)

Gość manita1212..
po imprezie spróbuje go skombinować :)

"długimi włosami" hahaha nie jestem fanem super długich(do pasa) włosów. ważne, żeby były czyste i zadbane. "nie myślałam że sposobem w jaki zmywa naczynia czy parzy kawę - wtedy zazwyczaj nie jest wystrojona ani ekstra ubrana - zwłaszcza do zmywania" ha. właśnie. Waszym super efektownym makijażem, zachwycamy się do póki nie pójdziemy z Wami do łóżka. ;) później chcemy Was oglądać całkiem "nagą". bez tych wszystkich dopiększaczy.

Gość manita1212..
słodko-gorzki reaktywacja co do artykułu "...Dla nich istnieje podział na czas adorowania i czas działania" Kobieta zawsze może upominać się o coś, powiedzieć, że brakuje jej czegoś, np. kwiatów, które dawniej dostawała. Oczywiście nie w formie pretensji, ale wyrażenia swoich potrzeb, uczuć" czyżbym w takim razie celnie trafiła na pierwszej stronie mojego topiku że to kobieta jednak mimo wszystko odpowiada za dobry związek? skoro wy nie odczuwacie potrzeby "starania się" więc nie możecie nam tego dać a na tym kobietom zależy, kobieta przez to czuje się kochana... więc jeśli rozmawia się z partnerem - on może się od czasu do czasu postarać jak na początku a ona będzie potrafiła zrozumieć że to że nie adoruje - nie znaczy że nie kocha. . fajny artykuł - :)

Gość manita1212..
później chcemy Was oglądać całkiem "nagą". bez tych wszystkich dopiększaczy. a kobiety - fryzjer, kosmetyczka, nowy ciuch, maseczki :D ej no.... nie mów że to nie istotne? ;)

Gość manita1212..
dobre - tą wypowiedzią na pewno zabiłeś mi klina :D fakt - mój partner z tego co wiem nie cierpi mojego błyszczyka - nie dla tego że nie ładnie wygląda ale .. nie ma całowania ;)

podobno kobieta ubiera i maluje się dla siebie i innych kobiet, a rozbiera dla mężczyzny. :D :D jako kobieta potwierdzam to w calej rozciagłosci :)

Gość Erdo___ff

Gość ale ona
też ma niezły make up. oczy pomalowane i to mocno wraz z rzęsami i do tego ciemna kredka i srebrny cień pod okiem do tego puder, zęby wybielone i usta umalowane szminką... jeszcze nie koniec paznokcie też umalowane też mi naturalna piękność? tylko koszulkę sportową założyła w kolorze - mocny żółty bo to dobrze harmonizuje z jej karnacją

Gość ale ona
zapomniałam ma jeszcze róż na policzkach i henną brwi na ciemno zrobione i równo wydepilowane przez kosmetyczkę więc słodko-gorzki reaktywacja - jeśli to według ciebie jest naturalna piękność to wiedz - że ona kobieta żeby tak seksownie w tym T-shircie wyglądała musiała się więcej niż sporo wysilić

Gość ale ona
jeśli faceci lubią takie jak ona "naturalne" piękności to śmiech bierze i łatwo was oszukać - więc nie mówcie kobietom że nie powinny się malować bo ta panna ma na sobie tyle otynku że można by ściany wymalować - zwłaszcza oczy

zapomniałaś o wybielonych zębach, a koszulka nie jest sportowa tylko z branży gier wideo. chodziło mi raczej o samą koszulkę, a nie o make up tej dziewczyny. dziękuję za szczegółowy "opis wroga" nie traktuj wszystkiego tak na poważnie, zwłaszcza na tym forum. ;)

Gość po imprezie
Trochę luzu:-D Faceci są wzrokowcami i nic już tego nie zmieni :-( Mój też wypatrzył mnie na plaży przez lornetkę i nie sadzę, żeby dostrzegł wówczas moje bogate wnętrze i inteligencję :-P

Gość po imprezie
Zapewne tak, przez okulary przeciwsłoneczne ;-) Oczywiście dowiedziałam się o tym po czasie, gdy już nie było odwrotu :-(

Gość po imprezie
Oczywiście, to mój pierwszy i ostatni facet, obecny mąż. Wziął mnie z zaskoczenia, nie zdążyłam wymarzyć sobie idealnego partnera :-D

Gość ale ona
słodko gorzki "zapomniałaś o wybielonych zębach, a koszulka nie jest sportowa tylko z branży gier wideo." nie zapomniałam - nie doczytałeś, a koszulka - T-shirt - gatunek sportowy z nadrukiem gier wideo

Gość po imprezie
Manita, specjalnie dla ciebie: "Jak znaleźć tego jedynego? Stworzyć dobry partnerski związek, w którym będziemy się wspierać i kochać? Co robić, by uczucie nie wygasło? Dorosnąć - tlumaczy coach Maciej Bennewicz - To jedyna droga do prawdziwej miłości". " By miłość była dojrzala, a związek udany, niezbędna jest równowaga trzech elementów: zangażowania, intymności i namiętności.... Dlatego trzeba nad wszystkimi pracować, dbać o nie". fragment "Szkoła miłości", TS nr 2 (luty 2011), Naprawdę warto przeczytać, nawet książkę kupić.

Gość po imprezie
ja bym sie na dziewicę nie porywał. w 99,9% kończy się to spróbowaniem jak smakuje seks z innym mężczyzną. To jest jakaś odpowiedź :-) Dziewczyna marzeń nie może być dziwicą, bo to tylko same problemy. Doświadczona? Na ile? Pierwszy wykonuje czarną robotę, drugi to nauczyciel, trzeci spija całą śmietankę. Które miejsce preferują faceci? Może jeszcze dalsze :-D

"nie zapomniałam - nie doczytałeś, a koszulka - T-shirt - gatunek sportowy z nadrukiem gier wideo " masz rację, gdzieś mi umknęło. pardon. "Dziewczyna marzeń nie może być dziwicą, bo to tylko same problemy. Doświadczona? Na ile? Pierwszy wykonuje czarną robotę, drugi to nauczyciel, trzeci spija całą śmietankę. Które miejsce preferują faceci? Może jeszcze dalsze" dla mnie nieważne ilu przede mną, ważne ilu w trakcie i po mnie. najlepiej ani jeden. ;)

Gość manita1212..
napisałaś, a tak od siebie dodam że w związku dodatkowo powinna być zachowana równowaga między DAWANIEM I BRANIEM - kiedy tej równowagi w związku brakuje - wówczas zaczynają się powoli problemy. odnośnie 'DORASTANIA" - uważam to dość szerokie pojęcie może zbyt ogólne więc można to bardzo różnie zinterpretować jako że DEFINICJA DORASTANIA - okres życia między dzieciństwem, a dorosłością, charakteryzujący się przeobrażeniami w budowie i wyglądzie ciała, psychice - kształtowaniu osobowości, postawach wobec własnej i drugiej płci pełnieniu roli społecznej. a przecież mówi się że miłość dojrzewa czyli zmienia się w czasie a człowiek całe życie dorasta całe życie czegoś się uczy więc jak tu od razu dorosnąć? ;) fakt że w życiu każdego człowiek od pewnego momentu życia zamiast dorastać zaczyna dziecinnieć ;) :)

Gość manita1212..
to było do po imprezie - " zjadło" mi początek wypowiedzi :) miało być ładnie to napisałaś mając na myśli że niezbędna jest równowaga trzech elementów: zangażowania, intymności i namiętności.... Dlatego trzeba nad wszystkimi pracować, dbać o nie a tak od siebie dodam że... itd.. ;)