Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beti90

chłopak alkoholik i inne problemy z nim zwiazane - już nie daje sobie rady

Polecane posty

Gość beti90
bo kochaja.... Zreszta wspanialomyslnosc malo ma z moja sytuacja wspolnego... Nie jestem z nim dla niego tylko dla siebie, bo bez niego bym 10 razy bardziej cierpiala...

Gość dziśpijany
powtarzam, poczekaj na dzieci... wtedy dopiero instynkt lwicy się w Tobie obudzi !!! gorzej, jak w nim też... no, ale zawsze można liczyć, że się zmieni ! szczerze ! a propos, są jakieś światełka w tunelu ??? PS. nie naigrywam się, sam rzuciłem fajki, po, ba, 5 latach palenia ("pewnie i tak nie byłeś nałogowcem" większość mówi) wszystko się da, ważna motywacja jak mu jej nie dajesz, po Tobie..........................

Gość beti90
Dobra od dzisiaj zaczynam walczyc z jego "kochanka" nie pozwole zeby ona byla wazniejsza niz ja :) Tylko co mam mu mówic jak tłumaczyc? Prosic czy krzyczec?

Gość beti90
jak prosze to daje mi buzi i robi swoje jak krzycze to sie wk***ia

Gość annonnimmowooo
przecież to prowokacja. nie wierzę że mozna byc tak głupim i naiwnym nawet w wieku 20 lat. rozumiem że mozna sie zakochac w alkoholiku ale nie rozumiem że mozna go nadal kochać po tym jak nas krzywdzi

Gość Basiulka007
Ja wierze że można zakochać się w alkoholiku nieświadomie i potem dalej w to brnąć! Tak było w moim przypadku! Gdybym wcześniej wiedziała że ma takie problemy pewnie inaczej bym na niego patrzyła. Nic nie mogę doradzić bo sama w tym tkwie!

Gość beti90
ale on mnie nie krzywdzi on krzywdzi sam siebie mi krzywdy zadnej nie robi ani mnie nie zmusza zebym z nim byla jesli juz to sama sobie krzywde robie. Basiulka a jak sobie radzisz?

Gość SoKinia
Na tej stronie można zamówić poradniki na temat uzależnienia od alkoholu, ale także współuzależnienia www.przemiana.otwarte24.pl Księgarnia Przemiana. Literatura Uzależnień

Też miałam taki problem. Mój mąż zaczął sięgać po alkohol, gdy zmienił mu się w pracy szef i co za tym idzie wymagania dla pracowników wzrosły. Mąż zaczął przesiadywać w pracy po godzinach a jak już wracał do domu sięgał po alkohol. Mówił,że musi się zrelaksować. Długo nie zauważałam że ma problem, ale on zdał sobie z tego sprawę jeszcze później. Pomocy szukaliśmy bezskutecznie aż trafiliśmy do ośrodka PRZYSTANEK TRZEŹWOŚĆ. To tu znaleźliśmy profesjonalistów., pomoc i siłę do walki. Mój mąż już nie pije a nasz związek stał się dużo silniejszy. Serdecznie dziękuję wszystkim osobą z ośrodka PRZYSTANEK TRZEŹWOŚĆ za całą życzliwość jakiej od nich uzyskaliśmy