Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak oni to robia?

Jakim cudem ludzie oddzielają seks od miłości ? - ja nie potrafie

Polecane posty

Gość jak oni to robia?

czytam czytam na foznych forch i slysze... ze coraz wiecej kobiet tak robi , zawsze myslalam ze to domena facetów... W jaki sposob prostytutka uprawia seks z facetem ? Nie znając go w ogole ? To samo dziewczyny chodzace na randki z portali - 1 randka i seks :O Ledwo znają czlowieka, ledwo go lubią i juz ? :O Kto ma zrytą psychike ? ja czy one ? :O

Gość eeeee55555
ciesz sie ,ze nie jestes taką dziwka jak te flądry :D

Gość zosiasamosia24
też kiedyśtak nie potrafiłam. Ale jak już się przejechałam porządnie na kilku facetach i zostałam porządnie zraniona, tio przestałam wierzyć w miłość. A kobieta tez ma swoje potrzeby.

Gość analogiczny problem
dokładnie 🖐️

Gość analogiczny problem
zosiasamosia normalna kobieta ma potrzebę bliskości faceta a nie samego penisa szmato

Gość nova brummka
jest tutaj taki temat... kurewska natura i tyle . dla mnie tez to jest nienormalne , to tak jakbym poszla do lozka z kims poznanym na ulicy , nawet sobie tego wyobrazic nie moge

Gość zosiasamosia24
tak a faceci mogą czuć potrzebę włożenia sobie, jesteś 100 lat za murzynami

Gość zosiasamosia24
nie mówię że puszczam się na prawo i lewo ale kilka razy mi się zdarzyło i nie z zupełnie obcym

Gość analogiczny problem
zosia taka jesteś zaradna to radź sobie wibratorem do czego ci facet ? aa no tak od wibratora nie dostaniesz tyle czułości i sranie w banie :D haha jesteś i tak zależna od faceta

Gość sedrftgyhjkldrfgh
tez mnie to zastanawialo ale chyba po preostu to jak nauczyc sie myslec jak facet bo oni zawsze tak robia a jeszcze skurwysyny smia pierdolic o milosci http://www.youtube.com/watch?v=E-BO_Rb2gN4

Ty Anal czego sie do Zoski dowalasz? Takiś k.u.r.w.a święty? A może jesteś sfrustrowanym prawiczkiem i wyżywasz się na kobietach za to, że widzą że słabe z Ciebie ogniwo?

Gość analogiczny problem
facet nie musi być święty 🖐️

A kobieta musi? Co to za p.i.e.r.d.o.l.e.n.i.e o tym, że jak jeden klucz otwiera wiele zamków to jest dobrym kluczem? K.u.r.w.a, wiesz człowieku co to jest zmęczenie materiału? Jak często i gęsto taki facet będzie "otwierał rózne zamki" to w końcu ząbki z kluczyka zaczną odpadać albo złamie się w pół :D taki kluczyk który otwiera wiele zamków ma wiele słabych punktów a żaden szanujący się zamek nie będzie chciał być otwierany przez klucz, który jest przejechany i w każdej chwili może się złamać (czyt. poczęstować kobiete jakimś wenerem).

Gość analogiczny problem
no tak, co innego jak to kobieta się puszcza 🖐️

Gość analogiczny problem
wtedy spełnia tylko swoje kobiece potrzeby.. :D

A co za różnica czy kobieta się pieprzy na prawo i lewo czy facet, skoro tak robią to ich sprawa, najwidoczniej mają takie potrzeby, a porównywanie do zamków i kluczy to dno, takie coś można do wszystkiego wymyślić głupią gadkę i się nią bronić :o Ja bym tam nie chciała takiego "klucza" co każdy zamek potrafi otworzyć, bo chce żeby tylko do mnie pasował :D Tak samo faceci oni mogą od nas wymagać czystości seksualnej, a my już mamy się cieszyć jak kurwiarz? Nie dzięki...

Gość zdecydowany wielbiciel
Banalne i proste...Jeśli mozne byc miłość bez seksu, bo on sie powiedzmy "kończy" albo nie ma go wcale to i seks bez milości jest naturalny

Gość analogiczny problem
najczęśtszy powód potrzeby seksu przez kobiety : albo chce sie pochwalić jaka to zajebiście jest atrakcyjna albo jest pasztetem a chce się poczuć atrakcyjna 🖐️

Gość zosiasamosia24
Wiadomo że najlepiej jak sex idzie w parze z miłością. Myslę że każdy o tym marzy (no moze prawie), ale rzeczywistość bywa inna niestety.

Facet też sie puszcza i żadna normalna kobieta nie musi chcieć być z facetem o dużym przebiegu. Jesteś facetem, więc powinieneś zrozumieć: kiedy tłok znajduje się w cylindrze i pracuje, to po pewnym czasie zaczynają robić się odkształcenia. Z tym, że te odkształcenia dotyczą również tłoka,jak i cylindra. Żaden nowy cylinder nie chce pracować ze zużytym tłokiem, tak samo jak nowy tłok nie chce pracować ze zużytym cylindrem. Więc nie mów mi k.u.r.w.a że facet nie musi być święty bo jak k.u.r.w.a wymagasz, to wymagaj najpierw od siebie.

Gość zosiasamosia24
właśnie zwykle kobiety się tym nie chwalą, ja np uważam że nie ma czym. To właśnie faceci traktują kobiety jak zdobycz, którą trzeba się pochwalić przed kolegami i wzmocnić swoje i tak wydumane ego !!!!!

Gość no ale co wy tak z tą miłościa
to już na przykład takie zauroczenie nie wystarczy, tylko trzeba jakiejś niezdefiniowanej miłości?

Gość zosiasamosia24
Zauroczenie wystarczy w zupełności. Zresztą w związku najpierw jest zauroczenie, miłość rozwija się z czasem.

Dla jednych potrzeba miłości, innym nie. Chodzi o to, że faceci wyobrażają sobie, że oni mogą się puszczać na prawo i lewo, a kobieta ma być święta, dziewica i w ogóle nie dotknięta. To jest hipokryzja.

Gość zosiasamosia24
dokładnie h2so4. Im wszystko wolno, pieprzyć wszystkie napotkane panienki i im więcej zaliczą tym są lepsi! Ale pieprzą te kobiety które są takie same jak oni więc jakim prawem je potem obrażają lub wysnuwają jakieś chore insynuacje!!!!!!

Świat idzie z postepem i z czasem i teraz ludzie potrafią cieszyć się seksem. Moim skromnym zdaniem te wszystkie elementy, które tak najeżdżają na kobiety, to są po prostu słabe, zakompleksione ogniwa, które nie potrafia sobie poradzić w dzisiejszym świecie. Denerwuje ich to, że kobiety wreszcie zaczęły same o sobie decydować, bo teraz takie słabe ogniwo nie ma się na kim wyżyć, w dawniejszych czasach pewnie wyżywałby się na uległej żonie, ale teraz gdy świadomość ludzi wzrosła, to takie słabe elementy cierpią, bo widzą, ze te bezbronne kobiety lepiej sobie radzą niż oni. Frustracja dopada :D

Gość lalalis
zosia ale zauwaz ze oni z takimi kobietami sie nie wiaza :) onie je tylko pieprza 🖐️

Gość zosiasamosia24
Jak miałam te naście lat też nie potrafiłam i pewnie teraz też gdyby nie te moje przykre przeżycia:( ale to nie znaczy że takie kobiety nie mają uczuć, po prostu zbłądziły i zagubiły się, wiem sama po swoim przykładzie. Chociaż też bywają i takie strasznie wyrafinowane. Zresztą po prostu nie rozumiem postawy facetów w tek kwestii i chyba nigdy nie zrozumiem.

Gość tez tak mialam
skoro ty taka skrzywdzona to nie oszukuj sie ze robisz to tylko dla pochwowej przyjemnosci :O wiem posobie, niby nienawidze kazdego gnoja bo wszystkim chodzi tylko o jedno, ale podswiadomie szukasz bliskosci jakiegos fagasa

Gość zosiasamosia24
lalalis ja tam nie podchodzę do tego w ten sposób. Czy jeśli facet miał jedną czy tylko dwie kobiety tzn że jest porządny i nigdy nie zdradzi? To samo tyczy się kobiet! Jedynie (przynajmniej ja w to wierzę) jeśli jedna osoba naprawdę pokocha drugą jest w stanie być jej wierną, kochać bezwarunkowo, mono swojej i jej przeszłości.