Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak oni to robia?

Jakim cudem ludzie oddzielają seks od miłości ? - ja nie potrafie

Polecane posty

Gość lalalis
ale zadko sie zdarza ze szybko wskakuje faceotwi do lozka i on z nia planuje po tym powazny zwiazek

Gość zosiasamosia24
fakt nie dla pochwowej przyjemnosci jak to ujęłaś. Bo zwykle nawet nie można osiągnąc orgazmu z kimś nowo poznanym jeszcze po alkoholu. Szukam bliskości ale nie stałej, bo w taką na razie nie wierzę

Gość tu-was-zaskocze
ja wskoczylam od razu i nie zaluje, jestesmy cudowna para do tej pory, juz 3 lata.

Gość exxde
tu was zaskocze, widac facet lubuje sie w dziwkach

D.z.i.w.k.a, k.u.r.w.a, prostytutka są określeniami osób prowadzących odpłatnie usługi seksualne. Czy pani powyżej napisała, że bierze za to pieniądze? Nie, więc dobieraj słowa baranie

Gość tu-was-zaskocze
malo tego oboje szukalismy kogos tylko na jedno noc, on i ja bylismy zranieni i zrezygnowani

Gość exxde
haha a co jest zlego w pieniadzach :D dziwki maja z tego taka sama przyjemnosc jak wy , a to ze jeszce dostana za to kase klasyfikuje je jako gorsze ? :D

Gość exxde
to ty udajesz ze nie rozumiesz

K.u.r.w.a, człowieku, nie pisałam nic o tym że d.z.i.w.k.i klasyfikowane są niżej,tylko to tym, ze one biorą pieniądze za swoje usługi, a laska powyżej nie, więc terminologia d.z.i.w.k.i nie pasuje do opisanej przez nią sytuacji!

Gość _Andzelika_
k.u.r.w.a to charakter.

Gość zosiasamosia24
Dziwki w ten sposób zarabiają pieniądze bo w tym czują się najlepiej. A KOBIETY które lubią sex, często są wykształcone, mądre tylko tak im w życiu nie wyszło uczuciowo, że potrafią to zrobić z kolesiem ktory je pociąga, nie z pierwszym lepszym, czy starym dziadkiem jak prostytutka.

Gość exxde
dobra nie zdrywaj sie, wiesz dobrze ze potocznie sie tak przyjelo ze na puszczalskie sie mowi dziwka bo swiadcza takie same uslugi!! tyle ze nieodplatnie

Gość zosiasamosia24
exdee chyba mylisz pojęcia. Ja nie jestem dostepna prawie 24h na dobę i byle dla kogo bo za to zapłaci

Gość exxde
tak sobie tlumacz... czyli jestes wybredna dziwka 🖐️ ponoc w tych lepszych burdelach klient musi najpierw sie umyc

A jak się potocznie mówi o takich facetach co się puszczają tylko że nieodpłatnie? Ja zwykłam mówić "męska d.z.i.w.k.a" ale trochę to za długie :D ktoś ma jakiś pomysł? :D

Gość exxde
ruchacz ? ale wtedy musialabys tak mowic na prawie kazdego , wcale nie mowie ze faceci dobrze robia zaliczjac panienki

Gość hhdghdf
a kobieta, która bzyka się z przełożonym by uzyskać awans w pracy, lepsze stanowisko to jak taką nazwać?

Gość kobieta wyzwolona
albo bizneswomen :D

Gość exxde
jest to kobieta swiadoma swoich potrzeb :D i lubi seks

Gość annfff
przeciez nic zlego nie robi, tym bardziej jesli szefg przystojny i ja pociaga? z seksu ma przyjemnosc, a awans swoja droga