Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romantyczka_Mimo_Wszystko

Marzę o wielkiej miłośći:) Marzyciele/ki przyłączajcie się!

Polecane posty

Pomimo wielu upadków, głównie nieszczęśliwych związków, wierzę w wielką, prawdziwą i szczerą miłość niczym z filmów :)

ja tez więrzę, choć czasami mam przeczucie że już ją przeżyłam i każda następna nie bedzie tym samym, ale tak to jest z 1 miłością

A co Wy na to, że raz tylko można kochać prawdziwie? Bo mnie to trochę przeraża! Jeśli tak, to już więcej nie przeżyję tak pięknego uczucia!

Gość zebys sie czasem
nie zdziwila, jak jej nie znajdziesz.

Gość Prawdawemnie
Kolejna kandydatka do bycia stara panna. Współczuje:D

Gość Insomnia Deux
Na pewno któraś miłość jest najlepsza, ale można kochać parę razy.

Każda miłość jest inna :) moja pierwsza była taka szalona, chwiejna, ślepa. Obecna jest stabilna, ale uzależniająca :D i większa - co do tego nie mam wątpliwości.

Ne tylko ty. Tylko ilu ludziom się ona trafia. Chyba jednak nie wielu. Mnie ona na pewno się nie przytrafi to wiem na pewno.

ja tam wierze, choć jak któraś moja przedmówczyni pisała, że każda miłość niby ma być ta wielka i najprawdziwsza. Jestem nieźle poharatana przez ostatnia miłość, niestety toksyczną, ale wciąż wierzę, że ta wielka najprawdziwsza zakończona ślubem itp. jeszcze przede mną :)

ja nigdy nikogo nie kochałam zawsze było tak ze we mnie sie ktos zabujal ale bez wzajemnosci raz tylko tak sie bujnelam w takim wlochu w zajemnoscią ale co z tego jak do polski musialam wracac ;(

Gość To ciężka sprawa
ktoś kto ciebie by pokochał to może by się znalazł,tylko czy to byłaby twoja druga połówka to inna sprawa,o to już gorzej.

Gość lucek z const.
niestety większość z was może tylko pomarzyć...:D

Ja za bardzo nie wierze a już napewno nie taką z filmów:P nigdy mnie takowa miłość nie spotkała i wątpie że spotka

Gość nefredete .
''wierzę w wielką, prawdziwą i szczerą miłość niczym z filmów'' tez wierzylam:) czekalam i .......mam 😍

Gość Ja też wierzę
że trafimy na osobę z którą się że tak powiem zespolimy i będziemy wiedzieli że to jest to.. ;) choc jestem po niedawno zakończonym związku wieżę że bóg nie pozwoli na to żebyśmy byli nieszczęśliwi czy za 3 czy 5 lat szczęście nas znajdzie ,wiec główki do góry nie przegapisz swojej szansy ;) Widać tamto to nie było , nawet nie wiesz kiedy się znowu zakochasz i nie będziesz czuć żadnego żalu ,nienawisci do facetów bo ten którego znajdziesz zrobi dla ciebie jak będziesz chciaŁA GWIAZDKĘ Z NIEBA TO CI JA DA NIE SZUKAJ SAMO SIĘ ZNAJDZIE....... POWODZENIA KOCHANI ŻYCZĘ ;)

ale wolałabym żeby była bardziej prozaiczna, nie jak z filmu, gdyż jestem fanką filmów akcji a nie melodramatów czy komedii romantycznych, więc tego sobei nei życzę :)