Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wyga12

Rocznik 1983- co osiagneliscie do tej pory?

Polecane posty

Gość Wyga12

Zonaci? Dzieciaci? Studia? Praca? Mieszkanie? Podroze? Wymieniajcie co osiagneliscie a czego nie

Gość Gsalicjusz
Bezrobotna jestem, mam studia, zero rodziny, praktuycznie zero przyjaciół (może i dobrze)

Gość sdadasd
hmm... wlasne mieszkanie, studia + 2 podyplomowe, praca z pensja 5,5 tys. w mieszkaniu lapotop tv 32 calowy, brak samochodu, brak meza i dzieci ale jest chłopak. wyjazdy wczesniej i teraz 2 razy w roku w góry i na narty, raz w roku mazury, raz w roku cieple kraje byłam w: turcji, istambule, rumuni, we włoszech, w grecji, na słowacji, w czechach, w pradze, w bosni i hercegownie, w chorwacji, na nartach w alpach, bułgarii, czasemw niektorych miejscach po 3-4 razy. co tam jeszcze mam. a kredyt mam ale mały i juz praktycznie na koncówce płacenia. nie wiem czy mam mało czy duzo.

Gość F-117
przeprowadzam recykling papieru po hamburgerach w mc'donaldzie :classic_cool:

Gość 83mojrocznik
No tak,męża mam,samochod mamy,prace mamy.Swoje mieszkane rowniez.Plazme ostatnio sobie kupilismy 42 calowa,a co jak szalec to szalec ;) nie no żartuje z szaleństwem :)

o, dobry temat, sama chciałam taki założyć ;) no wieć ja tak: - studia wyższe - mgr inż. po PŚk - kolejna praca, tym razem w dobrym miejscu ale za trochę małe pieniądze (chyba nie można mieć wszystkiego) - dorobiłam się własnego auta, i prawa jazdy za własne pieniądze, - bzdurki typu komputer, aparat, drukarka, skaner, Ipod, tv (nawet z N-ką ;)) - meble do pokoju (meblościanka - śliczna ale najdroższa jaka tylko była, biurko pod kompa, ława, fotele, żyrandol - no full komplet do pokoju) - zero dzieci - nie chcę mieć - zero męża - dopiero niedawno poznałam kogoś z kim mogłabym się aż tak związać, ale też za ślubami za bardzo nie jestem - zero domu - ale z planem na coś własnego (w spadku po babci) nie wiem co jeszcze. teraz mi nic do głowy nie przychodzi. wymieniłam rózne rzeczy bo nie wiem co konkretnie napisać ;) ciekawa jestem innych odpowiedzi :D

Gość wyga12
No to moze ja. 2 kierunki skonczone, zarobki ok 3000-4000tys, drugi powazny facet, wlasne dosc duze M, kredyt na ok 70 000 zl, częste podróże , w zimie narty, kilku znajomych, 1 dobra kolezanka, jeden dobry kolega, brak czasu na wszystko, a no i stary samochod.

Gość a ja to277
męża - brak chłopaki - się zmieniają dzieci - brak studia - wyższe praca - jest, samochód - jest mieszkanie - brak, z rodzicami podróże - raz w roku jade na wakacje chociaż na 7 dni, zainteresowania - są perspektywy na przyszłość - marne

Gość a ja to277
jedna przyjaciółka, paru znajomych

Gość wyga12
A i mieszkanie całe prawie dosc nowoczesnie urządzone:P

Gość a ja to277
ja podziwiam ludzi co sie mieszkania własnego dorobili, dla mnie to nieralne wciąż, na kredyty nie chce nawet patrzeć a bez tego lipa

też podziwiam że kogoś stać na własnie mieszkanie. mi to narazie niestety nie grozi :o

Gość wyga12
No ja mam ale czesciowo na kredyt. Bez tego nie da rady

ja niestety nie wezmę kredytu bo boję się ze jak stracę pracę to nie będę miała z czego spłacać, rodzicie nie pracują więc nie pomoga mi. ale ponieważ chce dom nie miszkanie w bloku zawsze moge go stawiać na raty ;) działki mam więc juz jest coś :D

Gość wyga12
Dalej rocznijk 1983 wpisywac osiagniecia!!!

Gość a ja to277
jak jest działka od rodziców to już połowa drogi do sukcesu

Gość ja też rocznik 83
mąż - jest dzieci - nie ma (nie chcę mieć) mieszkanie - nie ma (mieszkamy z rodzicami) samochód - jest wakacje - raz w roku telewizor,laptop,komórka - są :) praca - nie mam

Gość kapsil
Po rozwodzie 1 dziecko chlopak jest stala praca w instytucji panstwowej juz 9 rok leci, czyli marne zarobki mieszkanie wynajmowane brak samochodu prawo jazdy nie ukonczone studia brak duzo wlasnych mebli i sprzetu agd i rtv

Gość Smutny :(
Nic, po prostu nic. Nie mogę znaleźć porządnej pracy, kończę studia. Nawet na buty mnie nie stać :(

Gość rocznik 1893__
skończyłam studia dzienne kierunek ścisły, mieszkam na wynajmie w stolicy zarabiam na opłaty i żarcie, nie mam rodziny, starzy mają mnie w dupie, nie mam faceta jestem singielką nie chce mieć męża, moi rodzice nie dali mi dobrego przykładu dlatego uważam że małżeństwo to chory układ, nie mogę się pogodzić z ich błędami przez które ja cierpiałam i cierpieć nadal, właściwie to nie mam nic, często zmieniam pracę, znajomych, chcę uciec z tego kraju ale nie mam za co

Gość warszawski policjanttt
samochodu brak zony,dziewczyny brak praca w policji za 2600 na reke pokój wynajmowany laptop marne perspektywy na przyszłosc

Gość rocznik 1893__
"w mieszkaniu lapotop tv 32 calowy" to nie jest osiągnięcie, myślę że takie "osiągnięcia" to ma każdy

Gość liiiiiiisaaaa
Super studia, plynnie znam 3 jezyki, udalo mi sie wyemigrowac do Stanow, czego zawsze pragnelam, mam bogatego i przystojnego meza, piekny duzy dom + domek nad jeziorem, samochody i wogole jestem zadowolona, w Polsce bym tego nie miala.

Gość jakos leci83
:) prawie najgorszy uczen w podstawowce, byłem 2 odkonca :) pokleji. - skonczylem podstawowe - pozniej zawodowe - technikum pozawodowe :) - licencjat - po 3 roku pojechalem do stanow na 3 miesiace zarobilem 15 tys pln, wrocilem bo laska nalegała. popracowalem rok jak przedstawiciel handlowy (instalacje gazowe w autach) po roku szef mnie wkurwil i poszedlem na swoje i co mam hmmm. 1. 53 tys plnw banku 2. 13,500 pln w domu 3. auto nieznacznej wartosci 4. mieszkanie wlasnosciowe 63m2 5. kawalerke 32m2 tez wlasnosciowa (narazie wynajmuje komus ale chyba sprzedam, kasa dla corki na start w zyciu) 6. sliczna zone 7 . córeczke ktora ma prawie 3 latka. 8 . zero jakichkolwiek długów czy kredytów.