Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a.26

samotność w Warszawie

Polecane posty

Gość a.26
oja Ja sporo bym dała żeby mieć 22 lata ;) jak byłam w twoim wieku piłam plenerowe piwa, chociaż wszystko zależy od formy :P czemu wylądowałaś w warszawie?

Gość grgsg
widzisz, tobie to odpowiadalo ale facetowi najwyrazniej niebardzo, faceci potrzebuja "swobody" zwiazek to nie uwiązanie tylko partnerwsto, kazdy musi miec swoje sprawy, zainteresowania itd. moze teraz spotkasz kogos fajnego i podejdziesz do tego inaczej

Gość a.26
studenci maja swoja spolecznosc, w miare latwo jest znalezc znajomych na studiach mlode matki zawsze maja wspolne tematy na placach zabaw, pod przedszkolem, czy na spacerach w parku a ja kurna nie mam z kim pogadać ;)

Gość a.26
grgsg zwiazek rozpadl sie z innego powodu, o wiele bardziej powaznego to skomplikowana sprawa

Gość oja Ja
opowiadaj chetnie przeczytamy,ja mam 22 i szczerze czuje sie samotnie,studiuje i a na studiach wiekszosc zajeta,mam problem chce porozmawiac a wiekszosc tylko o swoich facetach..a moje problemy to blahostka nie wazne nawet nie wysluchaja

Gość oja Ja
wiesz postanowilam ze zapisze sie na gimnastyke,na angielski badz jakis taniec zeby poszukac znajomych,moze dziwnie to brzmi ale brakuje mi bratniej duszy..

Gość a.26
szczerze mowiac to nie chce o tym pisac na forum zreszta za 10 minut wychodze z pracy... sprawa jest skomplikowana i trzeba by zaczac opowiesc jakies 9 lat temu :P gdyby uzbieralo nas sie kilka osob to faktycznie moznaby skoczyc na jakies piwo :)

Gość a.26
do jutra :) może ktoś jeszcze tu zajrzy

Gość oja Ja
a o ktorej zaczynasz prace?

Gość Grejenza
i jednak nie zajrzalyscie

Gość a.26
dzisiaj sie dowiedzialam, ze moj byly kocha kobiete, z ktora spotkal sie na pare dni po naszym rozstaniu i ze z nia jest czuje sie jak kompletne zero boli mnie potwornie brzuch (zreszta od paru dni) a jedyne co moge na to poardzic to zamknac sie w pustym pokoju :(

Gość a.26
dzisiaj nie ma już nikogo samotnego z Warszawy? :)

Gość GREJZENA
no wlasnie jestem pod innym nickiem nie pamietam poprzedniego lat 22

Gość a.26
moglas sprawdzić nick po postach :) wygadana to Ty nie jesteś - powiedź coś o sobie, może wtedy będzie Ci trochę lżej

Gość GREJZENA
wiesz wspolczuje Ci ale z drugiej strony,popatrz jak go jednak nie znalas ze takie swinstwo Ci zrobil.Oczywiscie szybko sie nie pozbierasz ale musisz zaczac wychodzic poznawac nowych ludzi..inaczej pograzysz sie w bolu

Gość GREJZENA
moglam ale jestem leniwym czlowiekiem,zakochalam sie w mezczyznie ktory mna gardzil na lewo i prawo,na samym poczatku sie staral,byl punktualny,szanowal mnie gdy juz wiedzial ze jestem pewnym zrodlem zaczal przychodzic pijany,obrazac mnie mowiac jestes slaba,dywagowal ze mna,zawsze bylam gorsza,ponizal,po pijaku byl nie obliczalny ,wszystkich na ulicy zaczepial,kazdy grozil policja,nie wytrzymalam,tesknie za nim ale co z tego,jak przypomne sobie te akcje to az mnie sciska w srodku.

Gość a.26
juz zyje w takim bolu, ze szok boli mnie brzuch i psychicznie sie mecze nie umiem sobie tego wytlumaczyc... jak to sie stalo... nie chce isc na zajecia czy silownie, czyli do miejsc gdzie mozna kogos poznac, bo boje sie ze sie porycze i zrobie z siebie idiotke

Gość GREJZENA
mieszkam w Warszawie,ale jednak moi znajomi sie oddalaja,praca szkola,juz niektorzy maja dzieci..polowicznie sie z tymi ludzmi widze.

Gość a.26
generalnie chyba cos sciemniasz bo na innym temacie piszesz cos o stracie dziewictwa? :/

Gość GREJZENA
Ale na jakies piwo powinnas wyjsc,jak sie wykrzyczysz i wyryczysz bedzie Ci o wiele lepiej,wiem to z wlasnej autopsji,musisz uwolnic emocje,nawet wziac wino i sie z kims napic,zrobic babski wieczor.

Gość a.26
samotnosc polega na tym, ze nie mam z kim sie napic

Gość GREJZENA
nie sciemniam,jestem z kims w zwiazku skomplikowanym.A mysle o bylym facecie

Gość GREJZENA
zadna bliska kolezanka nie jest w stanie Ci potowarzyc?

Gość w szmateksie
czy ty grejzena nie potrafisz czytac ze zrozumieniem? Przeciez dziewczyna pisze ze nie ma z kim wyjsc a ty jej pitolisz o babskim wieczorze

Gość GREJZENA
wiesz kurwa nie umiem czytac,siedze ze slownikiem.a moze podswiadomie moze chce podlozyc Siebie?Logika szmateksie

Gość w szmateksie
do A, ja moge sie z Toba zaprzyjaznic tylko mam 34 lata

Gość w szmateksie
dlaczego jestes taka agresywna? Zostaw tego glupiego chlopa bo zle dziala na twoja zryta psyche...

Gość GREJZENA
podwazasz moje zdanie i to niestosownie,nie ublizaj mi,jestesmy na tym topiku z tego samego powodu wiec powinna byc nic porozumiewawcza ale niestety od razu musialas dogryzc.

Gość a.26
wiek nie ma znaczenia napisz cos wiecej o sobie i juz :) ja tu sie tutaj juz dostatecznie uzewnetrznilam :P