Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rybciaaa

Dodatki i paznokcie do małej czarnej

Polecane posty

Idę na studiówke w krótkiej czarnej obcisłej sukience. Do tego rajstopy kabaretki, planowałam czerwone paznokcie jednak mam problem z biżuterią - jeśli czerwone paznokcie to czy sprawdzi się inny np. turkusowy kolor biżuteri?? Czy raczej zwykła srebrna a może pazkocie french ?? Doradźcie mi dziewczyny ;)

na paznokciach french a dodatki srebro albo srebro z jakims kolorem np turkus albo fiolet i do tego wtedy może być jakas ozdoba na frenchu w tym kolorze

A czy też wszystkie jesteście zdania że jeśli długie lub wielkie kolczyki to już bez naszyjnika ?

to zlezy jak to bedzie wygladało, wszystko z umiarem, to maja byc dodatki, wiec jesli kolczyki sa duze to zrezygnuj z naszyjnika, poza tym to zalezy tez od góry sukienki wrzuc fotke

hmmm 3 kolory zachowane jednak jakoś mi nie pasuje(czerwień+ turkus). zależy oczywiście od biżuterii bo piszesz turkusowa a trudno powiedzieć o jaką chodzi. Ubierasz kabaretki i obcisłą sukienkę wiec nie musisz dokładać seksu czerwonymi paznokciami (choć ja tak lubię czerwień na paznokciach że wybrała bym ją właśnie + srebrną biżuterie). Jeśli duże kolczyki to raczej bez naszyjnika. Jak napisała diabelskaanielica biżuterią się lepiej nie obwieszać. Myślę że wystarczą kolczyki i kabaretki jako ozdobne dodatki.

Jasne - french wygląda bardzo fajnie i elegancko, ale myślę, że z czerwonych paznokci nie musisz rezygnować ;) A jeśli chcesz, żeby były super trwałe (w sensie koloru) to ciekawym rozwiązaniem jest lakiero-żel utwardzany w lampie UV. Jesli potrzebujesz namiarów /w Krakowie/ to pisz na maila. Odpowiem na każde pytanie o wrażenia po tym manicure ;)

A może coś w odcieniu wina? To zawsze bardzo dobrze wygląda, plus jest jeden - możesz łatwo dopasować kolor paznokci pod biżuterię, z turkusem już nie jest tak prosto (chyba, że będziesz miała naturalny manicure). Ja do małej czarnej włożyłabym coś takiego: http://jomisilv.pl/swarovski-kolczyki-kulka-kolczyki-sztyfty-swarovski-kulka-6-mm-siam/p,53267 I do tego bardzo prosta czarna kopertówka.