Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfomanka123

Seks w dziwnych miejscach

Polecane posty

Gość nimfomanka123

pisze w jakich dziwnych miejscach sie bzykaliscie mogą byc tez publiczne

Gość nimfomanka123
Ja dawalam ostatnio w skwerze w parku a wczesniej na srodku fontanny robilam loda mojemu facetowi. Wszyscy to widzieli :D

Gość maria2446547654867
na klatce shodowej, w samochodzie, w garażu, w piwnicy. wszystko z jednym partnerem ale to było w młodosci. teraz preferujemy wygodne łóżko

Gość maria2446547654867
wygodne łozko. W tej chwili jestem z powodu brakow srodkow do zycia chwilowo kobietą wyzwoloną :D

Gość nimfomanka123
ja w tesco w pzymierzalni ta druga wypowiedz to ktos sie podzywa

Z pierwszym poważnym chłopakiem na asfalcie, latem, w nocy, z dala od domów. Z innym często urywaliśmy się z lekcji, gdy chodziliśmy do szkoły i bardzo często były to przydrożne lasy lub nawet nie w lesie :) Raz mu robiłam loda w autobusie, a on mi palcówkę. Z nim też się bzykałam w szkole, na samym dole, jak się zejdzie po schodach (choć rzadko kiedy kto tam wchodził), w łóżku rodziców, w garażu itp. Z mężem pojechaliśmy nad zalew, mieliśmy tam domek kempingowy. I często w tym domku, ale przy otwartym oknie :), nie raz na schodach za restauracją, raz nad tą wodą, przy jakichś kolesiach, co przyszli, ale było ciemno, więc chyba nie widzieli co robimy :D