Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mój mąż to okropny brudas!!!

Mój mąż to okropny brudas!!!

Polecane posty

Mam juz tego dosc. Po pierwsze zeby myje 2 razy na dobe tylko to jakis obled, jak mam go pocalowac to mam zawroty glowy. Do tego caly dzien chodzi w 1 skarpetach. Smierdzi nieziemsko! Jego buty zasmradzaja cale mieszkanie! Myje sie raz na dzień i tylko wtedy zmienia bielizne. Kto by to wytrzymal?? Dodam ze jak sie poznalismy bylo inaczej, zawsze byl czysty i pachnacy. Nie moge go przeciez prosic zeby dbal o higiene jak o tym mowie to sie obraza albo smieje...

ROK!!!!!!

Gość smród w genach
jak się aż tyle myje w ciagu dnia ,to ma smród wrodzony,nawet geny ma smierdzące,hahaaaa

Gość morcheeba9889998
co Ty pieprzysz? Niektórzy myją zęby tylko jak idą do dentysty - to dopiero brudasy

Więc może powinnaś mu zrobić mały prezent :) Niby bezinteresownie... Kup mu jakiś ładny żel pod prysznic, wodę po goleniu, ładny dezodorant, nowe skarpetki, slipki... Zawsze możesz spróbować, a jak trafisz z niespodzianką i mu się spodoba, może z brudaska znów zmieni się w zadbanego mężczyznę :) Po prostu jesteś z nim już na tyle długo, by facet stwierdził, że już nie musi się starać, bo już Cię ma! Udawaj więc też bardziej niedostępną, rozbudź w niego 'łowcę' na nowo! ;)

Gość wg ciebie skarpety
powinien zmieniać co godzinę? Bo nie wiem o co \ci chodzi?

Wyczuwam lipe.... trolluje ktoś... Bo jak koleś myje zeby 2 razy dzienie...bierze prysznic raz dziennie...i do tego ...ZIEMIENIA CODZIENNIE skarpety,....;] To widze tu dośc słąbe trollowanie i nakrecanie ciemnych lduzi... Dziekuje i dorbanoc

Gość ehh h
chyba nie masz co robic...

Gość babuszkaZWYLF
Isny Diogenes . . . brudne paznokcie to szczyt egzystencji! Układ immunologiczny się uodparnia jak i wirysy mutują, gdy się nie bierze szczepionek . . .