Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to wychodzi u was

FARBA JASNY BRAZ - CO Z TEGO WYCHODZI NA GŁOWIE?

Polecane posty

Gość jak to wychodzi u was

no więc zakupiłam farbe garnier jasny brąz (5) i teraz sie boje czy nei będzie za jasna... :O chociaż wolałam kupić tą, bo z kolei ciemny brąz mogłby wyjsc czarny! jak to jest z tymi brązami u was?

Gość xiezcnizkaa
mi wyszedł CIEMNY brąz!! miałam czarne, potem dekoloryzacja. Chciałam zamaskować przzebłyski czerwieni. Fryzjerka powiedziała, zeby kupić numerek 6. garnier jasny brąz wydawał się odpowiedni. Po dekoloryzacji nie ma śladu prawie :(

Gość kiaaik
fryzjerka dobrze mowila by kupic numerek 6 czyli ciemny blond a nie jasny braz o numerze5

Gość gość
dużo zależy jakie masz włosy, czy grube i mocne ja mam cienkie i słabe, zawsze takie były mimo, że o nie dbałam, teraz od lat ich nie farbuję, kiedyś jak chciałam mieć średni brąz to używałam farby ciemny blond, jestem naturalną szatynką, z wiekiem włosy mi ściemniały i sa bardziej brązowe, kiedyś byłam "mysią" szatynką

Gość gość
dokładnie tak! chcesz mieć włosy jasny brąz kupujesz farbę ciemny blond kilka lat farbowałam włosy na brąz więc mam doświadczenie;) każdy odcień brązu wychodzi rawie czarny i dopiero po czasie, gdy się wypłucze zaczyna przypominać brąz