Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpetna?:(

teraz to się załamałam :(

Polecane posty

od zawsze czułam się conajmniej dziwna z powodu zeza :o i tak jest do tej pory :( mam zmarnowane życie! dodatkowo krzywe zęby - zmora :o choć rysy twarzy mam ładne, i zdaję sie ładna póki nie zdejme okularów przeciwsłonecznych i się nie odezwe:o . nie wszystkie są krzywe, kilka ale tych na przodzie-okropnie to wygląda. a ktoś jeszcze dobił na topiku " jak nie masz zeza to ok" no ludzie:o powiedzcie mi dlaczego to Wam tak przeszkadza? przecież ta osoba nie ma żadnego wpływu tak jak każda inna na np krzywy nos, niewymiarowe usta..:(:(

Gość ja mogę nadstawić
masz zeza rozbieżnego , czy zwykłego strita ?

Gość samotny_roman_23
bo ludzie są okrutni, i jak patrzą to widzą zawsze wady na pierwszy rzut oka, a nie możesz sie troche poprawić operacyjnie ?

strita..:( przez najbliższe kilka lat nie mogę a powodów kilka jest :( muszę myśleć co teraz.. uwierzcie,że nawet wyjście z domu jest katorgą.Dzięki zezowi nabawiłam sie depresji,nerwicy, problemów z układem pokarmowym,migreny itp... Już nie liczę tego że czuję sie kompletnie inna, jakby mi się szczęście i swobodne życie nie należało.. Tak zazdroszcze prostookim :(

Gość Rich tea
Zez to nie koniec świata niektórym nawet dodaję uroku a krzywe zęby też nie problem istnieje przecież aparat ortodontyczny

Gość graj w lotto
dwa dni temu stałem w długiej kolejce w banku, sami emeryci i szalu można dostać , w końcu pobrałem forsę, wyszedlem z banku i na spokojnie zapaliłem papierosa , szła młoda kobieta z białą laską , wyglądała na 18 lat i tą białą laską pukała o chodnik i słupki przy ulicy , radziła sobie świetnie , zapewne wyczulony słuch , naprawdę żal młodej dziewczyny a Ty tu wyskakujesz z jakimś zezem ?

Rozumiem że są gorsze problemy ale spójrzmy też na to z innej strony.. Tych ludzi pomimo wszystko traktuje sie inaczej, a kogoś z zezem niby traktuje sie normalnie z tą różnicą że każdy dogryza, ma się za kogoś lepszego w porownaniu do tej osoby-wiem co mowie... raczej to nie uprzyjemnia zycia. Ludzi niepełnosprawnych,niewidomych traktuje sie inaczej i mają też inne,ograniczone zycie.A ja w pewnym sensie jestem normalna-nienormalna :O Niby mogę wszystko a jednak czuję ograniczenia,zeza sie nie traktuje jak choroby a bardziej defekt kosmetyczny :O:o

up