Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgnile jajko z wielkanocy

wiecie co sadza o polkach za granica?

Polecane posty

jest takie forum, dosyc ciekawe, nie podawm wam nazwy bo zrobicie tam jak zwykle syf ale powiem wam co tam pisza: -ogolnie siedza tam ludzie ktorzy kochaja lub nienawidza polske -jest tam 10000 postow na temat : co polacy sadza o anglikach, amerykanach, szwedach, ruskach, finach, niemcach, butanczykach itd -1000 pytan na temat dlaczego polki: sa takimi materialistkami, caly czas klamia, poluja na meza z zachodu (90% odpowiedzi brzmi ze on zapewni im lepsze zycie finansowo) no i teraz punkt kulminacyjny : dlaczego polki chwycily jak miche miodu ten imigracyjny plebs (czarni, paki) w londynie, paryzu, berlinie, sztokcholmie itd itp. opisuja tez ze to jest niespotykane na skale swiatowa ze jakies kobiety tak chetnie tworza zwiazki z mezczyznami z 3 swiata i maja z nimi dzieci jak widac juz wszyscy widza polki maja swietny gust. ktos napisal ze w niemczech jest 3 miliony turkow i niemcy sie z nimi nie mieszaja (malenki procent), a gdyby bylo 3 miliony turkow w polsce to kazdy mialby polska zone i za 30 lat byloby 50% polakow i 50% turkow. zycze wam powodzenia

aha, dodam ze forum jest zagraniczne i wypowiadaja sie na nim ludzie z zachodniej europy i ameryki pln.

mam taki przepis na zycie : nie obchodzi mnie co inni o mnie mysla :-) i tego ucze moja corke, jak mi mowi ze ktos tam sie z niej smial to ja jej na to ze jakbym sie przejmowala wszystkimi ktorzy sie ze mnie zasmiali mialabym same siwe wlosy :-)

Gość sdfsdfsdfsdf
a mozesz podac to forum

Szczerze mowiac , wspolczuje ludziom, ktorych obchodzi kto z kim sypia, ma dzieci, wiaze sie itp. Tacy osoby musza prowadzic ogromnie puste i bezbarwne zycie, zeby sie cudzymi sprawami interesowac. Nie wspomne juz o zakladaniu watkow na ten temat.

Gość dfsgdfgdsfgdf
ja nie chce polki caly czas sie nanich przejezdzam

osa ty sie akurat zamknij bo masz kozaczki biale i wiemy wszyscy jakim jestes typem. dziekuje spadaj do swojego pakiego :)

Get-Ur-freak-on, Moim zdaniem, to bezbarwne życie wiodą ludzie, których interesuje tylko własne podwórko. Nie chodzi mi bynajmniej o fakt 'wtykania nosa', ale o ogólne, czy szczególne życzliwe zainteresowanie, taką potoczną socjologię :) Mamy dzięki temu obraz społeczeństwa w jakim żyjemy, z jakim się utożsamiamy, etc

mam biale kozaczki pajacu buhaha kiedys byly modne, u pakola robie zakupy prawie codziennie a teraz gdzie ten link pacanie jeden :D:D yhuum

Poranek i Jutrzenka Wyzywanie osoby, i postrzeganie jej przez pryzmat tego jakiego sobie partnera wybrala nazywasz zyczliwym zainteresowaniem? Mnie nie interesuje kto z kim i jak, moje zycie jest wystarczajaco ciekawe, wiec nie musze sie interesowac cudzym. Szczerze mowiac nie miesci mi sie to w glowie to cale obrazanie i mieszanie ludzi z blotem, tylko przez to,ze postanowili zwiazac sie nie z Polakami, lecz z Azjatami badz Czarnoskorymi.

Gość tez sie zastanawiam...........
no wlasnie, jak to jest, ze sie tyle oglada za takimi z 3 swiata?????????????????

Gość Hihohih
Wiesz dlaczego Polki wybieraja ciemniejszych? Bo nie chca by ich dzieci byly różowe jak świnki:p no i te mętne wschodnio europejskie oczy....prosze, to trzeba eliminowac!!

Gość Przyznaje racje
Bravo Hihohih

Hihohih Wiesz dlaczego Polki wybieraja ciemniejszych? Bo nie chca by ich dzieci byly różowe jak świnki no i te mętne wschodnio europejskie oczy....prosze, to trzeba eliminowac!! ----- brawo. powiedz to swojemu ojcu, ktory przez 18 lat, albo i dłużej łożył na twoje utrzymanie. będzie wniebowzięty.

nie chodzi juz nawet o wyglad ale o to ze to jest niecywilizowana dzicz. pakistan i tym podobne to trucizna dla bialej krwi i koniec. a zebyscie tak nie szczekaly to wcale nie odrzucila mnie zadna polka- bo jestem kobieta i nie umawiam sie z dziewczynami. a do tej co mowi ze biale kozaczki byly modne - masz racje, byly modne na wiejskich przytupowach w remizach i tam zaczerpnelas swoja modowa inspiracje. a to forum o polsce to nie zadna obsesja, tylko zwyczajne forum tematyczne. wiem, nie mozecie uwierzyc ze ktos interesuje sie polska i widzi wasze grzeszki

Dla białej krwi? Czy ja o czymś nie wiem? :p o tych świnkach to dobre:) to samo słyszałam od swojego wykładowcy (nie o Polakach), to normalne, czasem ludzie chca wyeliminowac jakas charakterystyke....i natury sie mi tu nie czepiac:p

A kogo to obchodzi.?to dziewczyny sprawa z kim sypia!!!a jezeli tak myslą o Polkach to niech myślą mam to gdzieś.!ważne że ja jestem sobą,pozatym Autorze weź wyluzuj.!

A jesli chodzi o to forum, to po pierwsze Ameryki nie odkrylas, gazety polskie za granica pisaly o tym jakies 3 lata temu, a po drugie, nic nowego to nie wnosi, nawet nagonka na Polki jakoś nie wzrosła. To że polscy panowie beda wylewac żale i nigdy nie pogodza sie z utraconymi Polkami, to oczywiste:p

Ja jestem Polką i nie mam zamiaru się mieszać z żadnym kolorowym. Nie jestem rasistką tylko kolorowi faceci są dla mnie aseksualni.

taki trend jest faktycznie przykry, ale nie świadczy o Polkach, a raczej o Polakach. Jakby się myli, zarabiali, nie nosili dresów i pamiętali o prezentach to pewnie sporo Polek wolałoby rozmawiać w domu w ojczystym języku.

Gość alvarooooooooooo
to nie chodzi o to,ZE malpie rasy na was sie spuszczaja bo maja prawo miec bialy bezwartosciowy tani inkubator i zlew na sperme.oczywiscie powinnyscie zamieszkac na kontynecie pana zapinacza koz wy moje zlewiki na sperme. Przełom nastał, rozdział w życiu nowy. Gardłem doi fiuty zamiast ręką doić krowy adekiwatny tekst ja dla was drogie visowe szmule!!!!!!

Gość a co a co a coo?
co sadza cudzoziemcy o facetach, o polaczkach?

Gość Purple rainz
Hmmm...następny pokrzywdzony 2 posty w gorę. Biedny tu, żal ci ściska polskie dupsko menelu? Nic dziwnego ze nikt was nie chce, resztek nikt nie bierze:p

Gość U r piff
Nikt sie nie chce wiazac z marginesem, (ci fajni polscy faceci sa juz zajeci i sie nie wypowaidaja na kobiecym forum. Lol, nieudacznicy zyciowi ! Ha ha!