Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgnile jajko z wielkanocy

wiecie co sadza o polkach za granica?

Polecane posty

Gość kwas sodowy II
a co pisza o polakach?...ze ku...a sami gentelmeni pewnie;) !!!!!!

Turek przeciętnie 80% swojego czasu spędza z rodziną, zazwyczaj w piekarni, sklepie z warzywami, pubie... Polak 99% swojego wolnego czasu spędza na piciu [niepijący palą blanty] Afrykaner nie pije alkoholu z powodu wiary, Polak wierzy w siłę i własne zdanie. Obcokrajowiec przyjeżdżając do obcego kraju myśli: nauczę się języka, nie jestem głupi by pracować. Polak przyjeżdżając do obcego kraju myśli: będę zapier-dalał jak głupi, nie jestem idiotą by się uczyć. Zatem co ma polka do wybory? Idiotę polaka, czy kogoś kto wie co to znaczy słowo "wiedza [byle jaka ale] złotem"?

wiedzialam ze bedziecie bronic swoich gachow ale co macie innego zrobic? o polakach sa tez posty, nie martwcie sie, ale nie takie jak o polkach. polacy nie integruja sie tak chetnie z 3cim swiatem dlatego nikt nie zadaje pytan na ten temat. a jeszcze inne o polkach: -dlaczego polki jezeli sa w zwiazku z europejczykami to tak strasznie naciskaja na szybkie zareczyny i malzenstwo (odp: bo to im zapewni lepsze zycie finansowe) -dlaczego polki tworza zwiazki za granica kiedy w polsce czeka na nich maz i dziecko, do czego czesto sie nie przyznaja, az tu nagle pewnego dnia (kiedy juz zarobily na tych swoich sprzataniach na splate kredytu w polsce) oswiadczaja swojemu chlopakowi ze to koniec bo one wracaja do polski i nigdy nie mialy zamiaru zostac na stale w niemczech/angli/szwecji/francji idp itd. -caly czas narzekaja ze nienawidza kraju w ktorym pracuja i nienawidza ludzi ktorzy w nim mieszkaja, polska jest oczywiscie najlepsza, najpiekniejsza i tylko tam jest cudownie ale musza siedziec w niemczech lub w angli zeby uciulac te euro i funty zeby im sie lepiej zylo w kraju mlekiem i miodem plynacym

a to jest najlepsze 'dlaczego wszystkie prostytutki w niemczech i angli to polki' ? taka robicie nam opinie moje drogie gwiazdy!!!! sama jestem normalna, nie zadaje sie ciemnogrodem i dzungla, nie puszczam sie z kim popadnie, nie poluje na meza z zachodu zeby mi zapewnil dobre zycie, nie narzekam na kraj w ktorym mieszkam, ale co z tego skoro wy robicie mnie i innym normalnym polkom taka swietna reputacje?

Zgnile jajko. Normalna ,kochanie, to Ty nie jestes. To w ramach uswiadomienia. Nikt normalny nie jest tak pelen zawisci i zazdrosci (?) moze kolezanka dobrze za maz wyszla za granica, stad ten jad?) Nie zadajesz sie z ciemnogrodem i dzungla? Az strach pomyslec wiec, kto by chetnie zadawal sie Z Toba. Watpie, zeby ludzie na poziomie chcieli miec cokolwiek do czynienia z kims takim jak Ty.

rozumiem ze ty bylabys zazdrosna i jadowita jesli twoja kolezanka wyszlaby 'dobrze' za maz za granica skoro tak tlumaczysz sobie to co ja pisze. bo ja nie jestem zazdrosna o nikogo, a juz namniej o zwiazki polek z pakolami. masz racje- mam kolezanke ktora wyszla za maz za granice ale nie zazdroszcze jej tylko ciesze sie razem z nia, bo jej maz jest milym i cywilizowanym szwedem.

Gość tez kobieta1234544544
Wiecie co? Dlaczego porownanie bialego dziecka do malej swinki jets normalka, ale jak pisze sie prawde, ze maly murzynek czy mulatek wyglada jak malpa to juz jest obraza????? A poza tym przeciez murzyni i pakole smierdza. Dziewczyny jak wy mopzecie????????????????

Ja nie musze byc zazdrosna ani jadowita o nic. Poza tym to nie lezy w mojej naturze. W takim razie u nietolerancyjnych ludzi doszukiwalabym sie wad w wychowaniu. Mnie mama nauczyla szacunku do siebie , ale i do wszystkich. Niezaleznie od koloru skory, kraju pochodzenia czy wyznania.

Za świnke też była obraza:p ogolnie to smieszny jestes zgniłe jajko( tak, śmieszny, nie śmieszna). Kolejny przykład nudy, ktora zeszła na patologiczny tor ( liczenie postów na dany temat, udowadnianie i cieknacy z twoich postów jad). Uhuuu...moze czas zajac sie wlasnym zyciem? Czy jest tak idealne ze musisz wpiepszac sie w nieswoje zycie?:p

Gość malineczka-samotnisia
podejrzewam, że znam odpowiem, czemu... mianowicie ostatnimi czasy nasi polscy chłopcy, panowie, mężczyźni, bardzo starają się "zdominować" kobiety, uznali, ze mają prawo pić ile chcą i palić gdzie chcą, nieważne, że ich kobieta nie chce by palili w mieszkaniu, to oni i tak w mieszkaniu będą palić. nieważne, że ich kobieta chce się poprzytulać po udanym seksie, bo oni i tak wstaną i pójdą po piwo do lodówki. nieważne, ze mają obok siebie kobietę swoich marzeń, z którą chcieliby spędzić resztę życia, która im ufa bezgranicznie, oni i tak to spaprzą podnosząc na nią rękę. i tak dalej, i dalej, i w koło Macieju... . nasi mężczyźni są nadal piękni, ale uparci i stawiający tylko na swoim. kocham polaków ale jednocześnie boję się ich. dlatego polki szukają zrozumienia i miłości u obcych z nadzieją, że może wśród nich uchował się jeszcze jakiś okaz faceta z jajami, który nie będzie ich terroryzował, straszył, bił, czy wpadał do łóżka po obejrzanym meczu przesiąknięty potem, piwskiem, papierosami i własnym smrodem. polscy mężczyźni są cudowni, ale z dużą większością z nich nie da się żyć...

Ja mieszkam tu kilkanascie lat, bylam w dlugim (4 letnim ) zwiazku z Australijczykiem, pojechalam z nim do Australii mialam wychodzic za maz , ale jednak nie wyszlam, Australia za daleko, wrocilismy razem do Londynu i tak sie stalo ze sie rozstalismy, potem znow bylam w dlugim bo 5 letnim zwiazku z chlopakiem z RPA (bialym zeby nie bylo) , mieszkalam w RPA 3 lata , po czym wrocilam bo zaczal pic , po powrocie poznalam mojego obecnego meza - Polaka :-) , jestesmy razem prawie 8 lat i jestesmy szczesliwym malzenstwem i moj maz wcale nie jest taki jak opisuje Polaka malineczka-samotnisia, nie mozna generalizowac.