Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaa22llllllllllllllll

Jakie imie najładniejsze dla dziewczynki?

Polecane posty

Gość Alicja lub Monika
ew Weronika, Maria

Gość wąsik to i pąsik
benita pamela wanesa dzesika- tych unikaj bo to gnojem jedzie

Gość tylko Magdalena
Tak, NAWOJKA, nie zartuje. Piekne imie. A tak naprawde to nie imie sie liczy, tylko twarz. Jesli ktos potrafi z twarza nosic swoje imie, to wystarczy. I choc mowi sie ( i cos w tym jest) ze Ilony. Iwony, Aldony. Patrycje, Moniki, Izabele itd, to urodzone kurewki, to czasami zdarzaja sie gruszki w popiele.....Ale rzadko. Cos w tym jest. Pewne imiona, jak np. te wymienione przeze mnie, a wlasciwie to kobiety noszace je, maja sklonnosci do puszczalstwa...I tak jest. W pewnych kregach spolecznych, pewne imion sa bardziej popularne od innych. Ale ja juz widzialam wiele Iwon, i KAZDA to byla KURWA........

Gość 0989
tylko nie oliwia ,ameli i wiktoria.było parę takich lat że ludzie przewaznie wybierali pomiędzy tymi imionami.mnie osobiście podoba się:aleksandra,dominika,iga,martyna,anna,katarzyna,anastazja

Gość 0989
imie musi współgrac z nazwiskiem .jesli długie nazwisko wybiera się w miare krótkie imie.jesli nazwisko krótkie np,3 literowe wtedy długie imie prezentuje się dobrze. przykłady dobre: Katarzyna Kuc Aleksandra Bąk przyłady nieprawidłowe: Ewa Kuc Ada Żak