Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K2ka23

Co sądzicie o tyłku Kim Kardashian???

Polecane posty

Gość plepleple
nie lepiej, bo co mi po tym że ich nie masz, ale przynajmniej brzmisz wiarygodnie.

Gość Prrrrrrrrrrr
vera - wiedziałem że w twoim przypadku będzie przeginka w którąś stronę :P

Gość figure ma super
Jej twarz po operacjach wyglada lepiej,no i cycki sobie powiekszyla:),ale wszystko to dobrze razem wyglada-moim zdaniem oczywiscie.

typowe dzialanie zakompleksio A moze priorytetm niektorych kobiet (nawet tych pieknych i ultrazgrabnych) nie jest wylacznie spędzanie wolnego czasu przed lustrem i szukanie chirurga plastycznego? Nie zapominaj, że my jesteśmy zwykłym plebsem, który uczy się albo pracuje. Mamy obowiązki domowe - pierzemy, sprzątamy, gotujemy, prasujemy, biegamy na zakupy. Widziałeś kiedyś w supermarkecie lalę pokroju Kim Karsashian? W przepięknej sukni balowej od Versace i butach od Louboutina? Ja nie, a do sklepu chodzę codziennie. Ona ma takie życie, że moze sobie pzowolić na bycie piękną, uberzadbaną. Moze leżeć plackiem na łóżku z baldachimem i pachnieć. My nie możemy, bo takie jest zycie :) Prawdę powiedziawszy, nawet gdyby bylo mnie stać na wymyslne kreacje i tak bym od nich stroniła. O operacjach nie wspomnę. :)

Gość ghjfgyjfyuf
ma obrzydliwie wielkie dupsko - strasznie nienaturalnie to wyglada, komicznie wręcz

Prrrrrrrrrrr- a Ty jesteś idealny? :) Z tego co mi wiadomo nikt nie jest. :) Jeśli mamy byc aż tak subiektywni, to powiem, ze jesli nie masz minimum 190 wzrostu, ślicznie owlosionej klatki piersiowej, zachecajacego penisa, nie jesteś piwnookim brunetem to mozesz udać sie na najblizszy post i skoczyć na główkę, bo nigdy nikt cie nie zechce ;) Jak mawia stare, lacińskie przysłowie - de gustibus et coloribus non est disputandum :)

Gość GangStarowaty
Wiec VERA juz wiadomo ze jestes tlusta dziewucha z co wyglada jak morswin i co dalej??:D

Gość GangStarowaty
I jesteś z tego dumna?? I jedziesz po KIm a sama nie potrafisz o siebie zadbac żeby wygladac jak kobieta??

Gość GangStarowaty
Mojej matce daj spokoj oblesna tlusta dziewucho

Gość niezalogowana ja
A to jest jakieś osiągnięcie zrobić kilka/naście operacji plastycznych i wyglądać jak Kim?

Gość krzysuchu
Niektórym kobieta nawet to by nie pomogło:D

Gość niezalogowana ja
kobietOM :o

Gość Nocny_pukacz
Ciekawe ile w niej silikonu? Coś mi się wydaje, że jakbym ją ruchał ta tak jak lalę z sex shopu.

Nie jadę po niej :) Nawet nie wygłosiłam opinii tylko stwierdziłam fakt - jest wypełniona silikonem? jest! to suche fakty :) Nic mi do tego kim jest i co sobą reprezentuje. Nie mam powodu ani jej podziwiać, ani szanować. Źródło informacji wszelakiej i rzetelnej mówi mi tak - Kimberly Noel Kardashian (ur. 21 października 1980 w Los Angeles) amerykańska modelka, córka byłego adwokata Roberta Kardashiana oraz Kris Jenner. Jest znana dzięki licznym skandalom oraz reality show Rodzina Kardashianów. Awsome, huh? :) Chyba zacznę jej zazdraszczać. :):):) GangStarowaty, obrażajac mnie, obrażasz swoja matkę. :) Ponad to - czytaj między wierszami. Chociaż...chyba nie jesteś na tyle inteligentny, malutki kompleksiarzu :)

Gość krzysuchu
"ą" to też poprawnie:p

Gość ja tylko
Verka, niestety takie jest życie, że jedna kobieta z natury jest piękna, inna jak pewnie ty - niestety nie. Coś w tym jest, że ładnemu we wszystkim ładnie i nie muszą to być wcale markowe 'ciuchy'. Uwierz, że jeśli jesteś gruba i pospolita, to gdybyś ubrała te słynne buty z czerwoną podeszwą, tudzież suknię balową, to albo nikt by na Ciebie nie zwrócił uwagi, albo podśmiewałby się z Ciebie pod nosem. Za to jeśli piękna kobieta założy zwykłą mini, zwykłe szpilki i bluzkę na ramiączkach, to już jest szał.

Gość niezalogowana ja
Chyba w hindi 🖐️

Gość niezalogowana ja
Vera nie jest ani gruba ani tym bardziej pospolita 🖐️ Widziałam, więc wiem co mówię. Ma dystyngowane, wręcz królewskie rysy twarzy :) I zajebiste cycki, których jej zazdroszczę :D

Gość Prrrrrrrrrrr
Vera -Kimberly Noel Kardashian (ur. 21 października 1980 w Los Angeles) amerykańska modelka, córka byłego adwokata Roberta Kardashiana oraz Kris Jenner. Jest znana dzięki licznym skandalom oraz reality show Rodzina Kardashianów. Awsome, huh? Chyba zacznę jej zazdraszczać Czyli oceniasz ją nie przez pryzmat urody, a przecież taki mamy tu temat, tylko poprzez to co w życiu "osiągnęła" i poprzez to czego dowiedziałaś się od jej chirurga plast. ;) Hmm A może tak tylko spójrz na nią i oceń co widzisz.

Gość Katafitasek
vera icona idz z tad tlusta zazdrosna dziewuszko albo wpisz sobie w google odsysanie tluszczu i idz na zabieg po takiej operacji odwiedz nas jescze raz bez kompleksow:D

Gość niezalogowana ja
z tad? Współczuję Ci 🖐️

Gość Prrrrrrrrrrr
współczuj lepiej Verze że jest gruba :P

fakt faktem dosyć fajna laska tyle że ten tyłek taki wielki ale pewnie niejeden facet sobie trzepie pod jej zdjęcie ;-) Vera bardzo mądrze napisane tyle czy Oni rozumieją co Ty do nich mówisz ?:D

Gość niezalogowana ja
Nie mam jej czego współczuć, bo nie jest gruba. Zresztą każdą niedoskonałość swojego ciała ona może w dość szybki sposób zlikwidować. Ale komuś kto pisze "z tad" to już raczej nic nie pomoże 🖐️

Gość niezalogowana ja
Tak to ja vera musze podnieść swoją samoocene bo moj tlusty brzuch zaslania moje wielkie cipsko i kto to podniesie żeby zobaczyć jaka naprawde jestem:D

Gość niezalogowana ja
Vera nie pisze o sobie na pomarańczowo 🖐️

Gość typowe dzialanie zakompleksio
"Nie zapominaj, że my jesteśmy zwykłym plebsem, który uczy się albo pracuje. Mamy obowiązki domowe - pierzemy, sprzątamy, gotujemy, prasujemy, biegamy na zakupy. ..." ale ja wlasnie o tym mowie! :D najezdzacie na nia, ze sztuczna, nienaturalna, a prawda jest taka ze jakbyscie mogly (drugi raz to pisze juz) to same byscie tak wygladaly non stop :D a naturalnoscia okreslacie brak pieknych strojow i perfekcyjnego makijazu :D