Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K2ka23

Co sądzicie o tyłku Kim Kardashian???

Polecane posty

Co Wam się nie podoba w Albie bez makijażu? I tak wygląda ładnie. Jedyna wada to worki pod oczami, ale to pewnie wynik zmęczenia i tyle. 🖐️

Gość nie wiedzial
umiem ale nie mozna zlikwidowac spacji wklejajac a przepisywac mi sie nie chce Zlikwiduj spacje po slowie "makijazu" Tobie nie powinno to sprawic trudnosci

Gość Potencialnydla verki
Verka a może jednak?? Skąd jesteś??

Gość nie wiedzial
na tej fotce to ona wyglada jak jeden wielki worek z jeszcze wiekszymi warami :D

Chyba sobie żartujesz, że będę sie bawic w kopiuj wklej i jeszcze usuwać spację 😴 Wiem jak oa wygląda i wiem też jak wygląda bez makijażu. Wielkie mecyje. Worki pod oczami. Olaboga! Juz nie można miec worków pod oczami? Idź na wiejskie dicho, wyrwij pierwszą lepszą, zalicz i poczekaj do rana. Wcale nie ujrzysz worków pod oczami i wcale a wcale sie nie przestraszysz. :)

Gość nie wiedzial
nooo alba pewnie tez ze wsi dlatego jest usprawiedliwiona :D nie chce ci sie nacisna dwa klawisze ? a oczekiwalas ze bede przepisywal caly adres ? hahah a moze nie wiesz co to jest spacja ? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 🖐️

nie wiedzial 😴 i tak i tak byś źle napisał, bo jesteś zbyt tępy na jakąkolwiek poprawnosć :) Po co mam oglądać to zdjecie w ogóle? Podaj jeden argument? Żeby zobaczyć wory pod oczami jakiejś sławnej osoby? Podaj trzy argumenty a wejdę. Co chcesz udowodnić? Chyba tylko to, ze ejsteś tępiszczem, ktorego jedynym hobby jest wyszukiwanie zdjeć aktorek bez makijażu. A to juz sie kwalifikuje do czynów pedalskich. A ja z pedałami nie gadam :classic_cool: No śmiało! :D Pokaż na co mnie stać, styraj mnie do stanu maksymalnej podniecenia :)

Gość nie wiedzial
no jesli ogladanie kobiecych fotek przez faceta jest czynem pedalskim to chyba wiem ze mam do czynienia z kims ze szkoly podstawowej bo w gimnazjum wiedza juz wiecej o tej orientacji :) rozmowa z gowniara mogla by byc uznana za pedofilie :) 🖐️

Miłego walenia konia pod jotpega 🖐️ Wiedziałam, ze takie będzie zakończenie tej uroczej, wczesnopopołudniowej pogawędki. :)

Ahaś, nie oglądanie zdjeć a wyszukiwanie jakichś niby kompromitujacych foteł osób, których nawet nie znasz w celu udowodnienia niewiadomo czego. To traci pedałem na co najmniej5 kilometrów. 👄 Czytame ze zrozumieniem i nie boime sie przyznawać racji 🖐️

chyba zwieje z erotycznego ? myslalem ze masz bardziej poukladane :/ toc ty dzieciak jestes

Gość Kimikimikimi
VERKA te fotki które wyszukałaś (beznadziejna jestes) dowodza o tym jak wielkie masz kompleksy. Może wstaw swoją i słonicy w ciąży?? Porównamy??:D Bo różnicy długo by szukać:D

powiedział ktoś, kto myśli, że slowo "potencialny" jest poprawne... :) Znikaj już cholero, zarazo :) 👄

Gość to powinna
byc przestroga dla facetow tu siedzacych verka ma 12 lat (sadzac po sposobie wypowiadania sie) wiec kazdy moze byc uznany za pedofila

Kimikimikimi - najpierw ty wstaw swoją :classic_cool: Podleczę kompleksy i nie bedę się bała wstawic swojej :D Jeśli uwazasz, ze na tym zdjeciu nie ma olbrzymiego tyłka to musisz sie pilnie skontaktowac z okulistą. Naprawdę pilnie :)

To naucz mnie poprawnie mówić i pisać a za każdy błąd w pisowni i mowie jestem gotowy ci lizać:) Co????????? Ładnie prosze suczko:) Twój Piesek

(14:13:37) Ajrone: napisz, że wujek Ajron orzekł, że laska ma dupę jak airbag z czinkłeczento to tyle jeszcze :D 🖐️

Gość czinkłeczento
nie mamy airbaga :/

Gość ZimnySkurwiel
Dokładnie głupia kobieto (VERA)

Gość ona jest
jakas nie teges ! nawciskala facetowi od pedalow bo oglada fotki z kobietami :D

Gość ....----....----....----....
widacie, ze umiecie czytac ze zrozumieniem :o 🖐️

Gość co to jest widacie
? to chyba nie jest napisane zrozumiale :D ?