Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zaoszczędzić na jedzeniu

nie opychając się syfem?

Polecane posty

aha a dieta oparta tylko na jabłkach i waflach ryżowych zdecydowanie nie jest zdrowa :P

Gość akskdd
ŻRYJ GÓWNO, SZMATO!!!!!!!1

Gość jak zaoszczędzić na jedzeniu
wiem że nie jest zdrowa, ale mniej niebezpieczna niz jabym pakowała to jest na szybko w sklepie

Gość mamma 7777
1) makaron tzw.pióra-ugotować,w innym naczyniu zrobić sosik-3 łyżki oliwy+3łyżki wody w której gotował się makaron+przyprawa pesto .Zagotować,wrzucić do odcedzonego makaronu.Można jeść od razu lub odgrzane.Ja znam 3 rodzaje tego pesto z E.Leclerc-z nasionami dyni,z pomidorami,z grzybami. 2)Spaghetti gotujemy dodajemy sos gotowy w słoiku lub w proszku.można dodać podsmażone(10 minut)mięso mielone 3)makaron muszelki ugotować,dodać Danonka lub jogurcik.Tyle jeśli ma być szybko i z makaronu.Czy zdrowo?Myślę że da się przeżyć .

Gość mamma 7777
Jeszcze mi przyszła do głowy tania potrawa;kupujesz skrzydełka obtaczasz w przyprawie do kurczaka smażysz,do tego grzanki i jakaś prosta surowizna (ogórek zielony,pomidor,pomidor z ogórkiem,:) Pierś drobiową kroisz drobno,smażysz obtoczoną w przyprawie do gyrosa,wrzucasz do michy,polewasz ketchupem,na to cebulka,na nią,ogórek konserwowy pokrojony w kostkę,na ogórka kapuchę pekińską pokrojoną.polewasz wszystko sosem(1/2szkl śmietany+1/2szkl.majonezu+3ząbki czosnku pokrojone+sól i pieprz).Masz zdrową pełnowartościową sałatkę na dwa dni.I pyszna jest przede wszystkim.