Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieska1

czy beta za wczesnie

Polecane posty

Gość smieska1

witam, mam do was pytanko, pomozcie mi...otoz mam roczna corcie, od 3 tyg nie karmie piersia,okresu nadal nie mam. ostatno stosunek z mezem mialam 6go albo 9go stycznia. nie wiem czy owulacja byla... jednakze od kilkunastu dni mam taki bialawy sluz gesty. czyt.ze taki sluz moze byc oznaka ciazy, gdzies od tygodnia mam poranne mdlosci po sniadaniu, wczoraj nawet mi sie zdarzylo miec i popoludniu. w poniedzialek robilam bete ale wynik ujemny. czy istnieje mozliwosc ze beta byla zrobiona za wczesnie ???

Gość tak istnieje taka
mozliwisc ze zostala wykonana za wczas mam znajomą która tak miala dopiero po paru dniach wynik bety pokazał ciążę a swoja drogą szybko sobie zróbilas znów dzieciaka no jak oczywiście wynik bety bedzie pozytywny hehe

Gość smieska1
a kiedy ewentualnie powtorzyc test taki juz z apteki ?? wiesz chcemy z mezem drugiego bobaska juz zeby dwojke odchowac :) decyzja przemyslana takze..

Gość smieska1
moze ktos jeszcze sie wypowiedziec prosze ???

Gość migotka8111
poczekaj pare dni i zrób ponownie a test ciązowy robilaś?

Gość smieska1
nie robilam...

Gość migotka8111
to nad czym sie jeszcze zastanaiwasz zrób test ciązowy najpierw sie robo test jak jest po terminie @ czy blisko @ a jak dlugo nie ma a test okazuje 1 krechę to wtedy sie idzie na badanie krwi

Gość smieska1
napisalam wyzej jak w temacie ze od porodu nie mialam jeszcze miesiaczki...

Gość migotka8111
to widocznie masz jakies zaklucienia z tego wynika idz do gina albo jezcze raz zrób bete

Gość smieska1
jjestem umowiona z gin pod koniec lutego

Gość Kwarcoowa
Tak na bete za wcześnie jeszcze. Ja też robiłam kiedyś w nieodpowiednim czasie i wynik nie był wiarygodny.

Gość Kwarcoowa
Możesz zrobić test ciążowy z apteki w okresie kiedy przypuszczasz, że okres powinien być. Popatrz po swoich cyklach poprzednich i mniej więcej sobie oblicz. Test ciążowy 2 tygodnie po zapłodnieniu MOŻE wykazać ciąże. Może, aczkolwiek nie musi .

Gość smieska1
kwarcoowa z tym ze ja nie wiem kiedy@ ma nadejsc. od porodu nie mam okresu, od 3 tyg nie karmie piersia. sluz gialy gesty jest juz chyba z 2 tygodnie, mdlosci juz mam okolo tygodnia i nie przechodza ;/

Gość Kwarcoowa
Tak , tak Ja rozumiem, ze nie wiesz kiedy ma nastąpić @. Chciałam Ci tylko powiedzieć abyś "na oko" sobie sprawdziła kiedy powinna być @ gdyby nie ciąża. Wtedy będziesz mogła zrobić ten apteczny test i będzie on bardziej wiarygodny. Bete możesz wykonać za 2 tygodnie podownie i sądzę że da już obiektywny wynik :)

Gość smieska1
tak chyba zrobie ze w polwie lutego zrobie test z apteki...tylko te mdlosci mnie niepokoja... ;/ myslalam zesame przejda a tu nic nadal sie utrzymuja jejjjj

Gość Kwarcoowa
A powiedz Mi czy z pierwszym swoim dzieckiem byłaś w ciąży , że tak brzydko powiem "przypadkiem" czy planowane ?

Gość smieska1
planowane :) teraz tez chcemy sie o drugie starac wlasnie

Gość Kwarcoowa
Ahhh to gratuluję ! ; * Posłuchaj, Ja mam pewien problem aktualnie. I chciałabym się Ciebie zapytać o coś. Mianowicie, Ja.. poroniłam 4 miesiące temu i teraz nie chce mieć dzieci w najbliższym czasie. Ale ostatnio jak się z chłopakiem kochaliśmy to pękła nam nieszczęsna prezerwatywa. No i wiesz.. do wytrysku w prawdzie nie doszło , ale ja się boję... Jak Ty sądzisz? Jaka jest możliwość? Się naczytałam w necie o tym preejakulacie i teraz spać nie moge.

Gość czemu nie pojdziesz
na bete???????????

Gość Kwarcoowa
A wiesz, jakoś się boję. Jestem ogólnie roztrzęsiona faktem , że moge byc teraz w ciąży i jakoś wszystko co z tym związane mnie drażni . Chyba jeszcze jakoś nie umiem zapomnieć o tym co było .

Gość smieska1
robilam bete 17go i wyszla negatywnie kwarcoowa moim zdaniem to ciaza raczej nie jest ... wiec chyba raczej spac spokojnie mozesz... chociaz wiesz nie daje ci oczywiscie 100% pewnosci...

Gość smieska1
bardzo mi przykro ze poronilas.... :*** 3maj sie... rozumiem ze temat dzieci i ciazy cie moze draznic, mnie tez by pewnie draznil gdybym byla na twoim miejscu. ale glowa do gory napewno jeszcze bedzie wszystko dobrze... a z gumkami uwazajcie...nie lepiej tab.anty ???

Gość Kwarcoowa
100 % pewności nikt mi tu nie da. Tylko takiego wsparcia i obiektywnej oceny sytuacji chyba teraz potrzebuję. Nie mydlenia oczu "wszystko bedzie dobrze" Tylko tak naprawdę jak to wygląda..

Gość smieska1
moim zdaniem do ciazy nie doszlo, ale to moje zdanie

Gość Kwarcoowa
A Ja juz sama nie wiem.. Ohh ta niepewność.

Gość Kwarcoowa
Nie wiem wlaśnie. Jakoś się boję tych tabsów łykać... Niby najskuteczniejsza metoda antykoncepcji ale.. jakoś mnie nie przekonuje..

Gość smieska1
czemu ? ja kiedys bralam tab.anty i wszystko bylo ok. odstawilam i w drugim cylku juz w ciaze pierwsza zaszlam a mowili mi ze jak bierze sie tabletki anty to powiem ciezko jest zajsc w ciaze, guzik prawda

Gość Kwarcoowa
No właśnie nie wiem. Jakoś Mnie odrzuca od tabletek.