Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaKorczyńska.

Prezerwatywa

Polecane posty

Gość AnnaKorczyńska.

Hej . Mam pewne obawy którymi chciałam się z wami podzielić . Otóż... Ja i mój narzeczony kochaliśmy się ostatnio z prezerwatywą i nieszczęsna - pękła. Teraz nie wiem jak to jest z tą ciążą. Prezerwatywa pękła lecz nie doszło jeszcze do wytrysku . Naczytałam się w internecie o preejakulacie i nie wiem co myśleć. Jedni mówią, że nie zawiera plemników, inni zaś, że zawiera ale śladowe ilości . Inni z kolei mówią że zawiera jakąś tam ilość , lecz niezdolnych do zapłodnienia . Jeśli miałyście podobne zdarzenia w swoim życiu podzielcie się proszę. Nie chcę być aktualnie w ciąży, dlatego też tak się martwię.

Gość AnnaKorczyńska.
Jest tu ktoś?

Gość Agnieszka88
Nam się tez coś takiego raz zdarzyło, żeby się nie martwić wzięłam eskapelle

Gość AnnaKorczyńska.
No u Nas już za późno. Ale jak sądzicie ?

Gość tu nie ma wróżek niestety
........

moim zdaniem nie ma sie czym martwić na zapas.... tak naprawde zajscie wciaże nie jest taka prosta sprawą... wszystko bedzie wporzadku, jestes p[o okresie czy przed i ille....??? :)

Gość AnnaKorczyńska.
NIE SZUKAM WRÓŻKI. PYTAM O PRAWDOPODOBIEŃSTWO . _____________________________________________ Jestem przed okresem 8 dni.

Gość AnnaKorczyńska.
Właśnie tak baardzo się nie stresuję, ale nie było by mi to na ręke póki co .. Nie jestem gotowa. No i w związku z tym te obawy. I najgorsze , że zdania na temat preejakulatu są podzielone .

Gość AnnaKorczyńska.
Podnoszę.

Gość Firankla
Nie martw sie... ja sie kochalam w dni plodne bez gumki i nie zaciazylam.. nie martw sie na zapas, wszystko powinno byc OK

Gość ChlopekRoztropek
Bezpieczniej chyba bylo siegnac po antykoncepcje "po". Ilosci plemnikow owszem sladowe, ale prawdopodobienstwo zawsze wystepuje. Jak to mowi moj znajomy "natura zawsze znajdzie jakis sposob" no i moze akurat jakis dzielny plemniczek dotrze, tam gdzie sobie tego nie życzysz

Gość AnnaKorczyńska.
Tak, tak rozumiem, ale raczej w preejakulacie nie jest aż tak znaczna ilośc plemników co w spermie czy tak?

Gość Firankla
Ponoc jest bardzo mala ilosc i niektore uszkodzone...