Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiaalass

mam juz wszytkiego dosc

Polecane posty

Gość nieśmiaalass

czuje ze nademna wisi jakies fatum cale zycie mam popierdolone! jak nie urok to sraczka sobote zlapalomnie mega przeziebienie i wczoraj wieczorem wszystko bylo juz ok, wyleczylam sie, ale jak na zlosc dzis z rana dostalam okres wszystko mnie boli tak ze wolaam juz ta chorobe! od zawsze jak wychodzilam z jednego to pojawialo sie inne gowno. jak na zlosc jutro przed poludniem mam rozmowe o prace, nie dosc ze boli mnie ten brzuch, wygladam jak monstrum to jeszcze nie mam nawet kasy na bilet autobusowy :-( no i musialam t0 wszystko napisac na klawiaturze ekranowej, bo na normalnej mi literki niektore nie dzialaja. od dziecka bylam kopana przez wszystkich w dupe, w szkole bylam wyzywana, w domu i na praktykach tez. mam juz dosc! na dodatek nie moge znalezc pracy, a wszyscy mysla ze po prostu jej nie szukam. ojciec jezdzi na wies do moich babc ktore tam mieszkaja i na pewno im opowiada ze ze mnie smierdzacy len, ze marnuje zycie przed komputerem, ze nie mam faceta a mi jest przed wszystkimi wstyd i dlatego nie zadzwonie jutro do nich z zyczeniami, spale sie przez to wszystko ze wstydu. beda sie pytaly, a potem obgadaja z reszta rodziny :-( jak czytam co napisalam to az sie smieje, ale to smiech przez lzy :-O napiszcie cos, pocieszcie jakos, zmotywujcie, bo z nikim poza 10-letnia siostra nie rozmawiam.

Gość nieśmiaalass
napiszecie cos :-(