Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

STRZELEC80

Gdy ktos cie zmusza do malzenstwa

Polecane posty

Masz 30 lat, a jesteś strasznie niedojrzała:O Wyobraź sobie, że Twojego partnera nie ma, odchodzi, umiałabyś żyć bez niego? Jeśli nie, to wyjdź za mąz, jeśli tak nie wychodź, po co masz mu zmarnować życie. Nie dziwię się mu, po 3 latach tez bym się wkurzyła:O

''odnioslam wrazenie, ze autorka wczesniej chciala slubu i oboje byli tego samego zdania. Być może tak było, ale z tych wypowiedzi Autorki wcale to nie wynika. Może te kłótnie o ten cały ślub były?'' KLUTNIE ZACZELY SIE NIE O SLUB,POPROSTU ON ZACZOL UWAZAC ZE SKORO JESTEM W CIAZY TO MAM ZMIENIC SWOJE NAWYKI I DBAC O ZDROWIE DZIECKA,ALE SAM NIE MUSI TEGO ROBIC,NAWET SWOJEJ MATCE NIE POWIEDZIAL ZEBY NIE PALILA PRZY MNIE,PONIEWAZ TO SZKODZI

Gość A sama nie możesz powiedzieć
żeby ne paliła przy dziecku? Bozia ci język upierdoliła czy co?

moge,ale to jego matka i to jego obowiazek byl dbac o mnie w ciazy.a nie zostawiac uzerac sie z jego matka przez palenie przy mnie,facet powinien ogrodzic swoja kobiete od problemow poki ona nosi dziecko.

Gość A sama nie możesz powiedzieć
moge,ale to jego matka i to jego obowiazek byl dbac o mnie w ciazy - hahahaha :D rozwaliłaś mnie :D To wasz wspólny obowiązek, kochaniutka. WSPÓLNY!

Gość dfdggfgdfg
ty chyba masz tyle rozumu w zyciu co w ortografii

ty chyba masz tyle rozumu w zyciu co w ortografii'' ok,w ortografii jestem kiepska,w jezykach tez.mam matymatyczny sklad myslenia i jestem w tym naprawde dobra,tylko co ma ortigrafia i nauka do zycia codziennego?wiec nie ma co czepiac sie do tego jak jak pisze

wiec nie ma co czepiac sie do tego jak jak pisze - ok, tylko nie oczekuj normalnych odpowiedzi. Tak będą odpisywać, jak sama piszesz - bez ładu i składu.