Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lacky86

Gdy facet nie zaspokaja twoich potrzeb...

Polecane posty

Gość lacky86

Mój facet jest fetyszystą stóp a ja potrzebuje pikanterii. Od roku proszę go by był bardziej spontaniczny i dziki ale każde zblizenie zaczyna się i kończy tak samo...wieczorem, w sypialni, delikatne pieszczoty,moje stopy i zero akcji! Co robić?!

Gość Kasiulja
Powiedz mu na co masz ochotę, jeśli oleje, znaczy, że ma gdzieś Twoje potrzeby i jest egoistą, a takich się olewa sikiem parabolicznym!

Gość metodanapenisa
Widzisz, na to nie ma rady. Moja dziewczyna się stara, ale to trzeba mieć w sobie takie zachowanie. Ja w łóżku daje się ponieść, mógłbym zrobić dosłownie wszytko, zacierają się wszelkie granice, moja kobieta odlatuje przy mnie zawsze w kosmos, ale za to ja się nie zawsze czuje do końca spełniony, no ale staram sobie tłumaczyć, że sex to nie wszytko. Pozdrawiam .

Gość lacky86
Łatwo mówić olej go, gorzej gdy ma się już obrączkę na palcu i dziecko grrr kiedyś tak nie było więc wątpię aby niemycie nóg było jedynym sposobem...

Gość lacky86
Czy sexsowna bielizna i przejęcie inicjatywy pomoże?? może ktos zna dobry scenariusz?

Gość lacky86
Mówiłam że chce czegos pikantnego a nie brutalnego! Po za tym co to za sex gdy trzeba mówić w prawo, w lewo, nie tak...

lacky86 zamiast mówić "prawo, w lewo, nie tak..." mów "prawo, w lewo, i teraz tak..." Zasadniczo masz otwór gębowy to może mu powiedz co cię boli? Wiem że to jest rozwiązanie najtrudniejsze z najtrudniejszych ale może warto spróbować?

Gość lacky86
myslicielu myslisz ze nie mówiłam? od roku sie proszę

Gość kughjb
Czy sexsowna bielizna i przejęcie inicjatywy pomoże?? może ktos zna dobry scenariusz? ja pierdole no dzewczyno troche własnej inwencji..wysil sie troche ..

Gość lacky86mce
Moje wysiłki idą na marne! Tylko wymówki słysze...wszystkim łatwo się mówi pogadaj z nim, wysil się,gdybym tego juz nie próbowała setki razy to nie prosiłabym o radę

lacky86 to go kurde przywiąż i wykorzystaj. Sorry jak rozmowa nie pomaga to musisz uciec się do środków przymusu bezpośredniego... a może po prostu go gdzieś na spacerze zgwałć ? Zasadniczo przejmij inicjatywę i rób to co ty chcesz nie dając mu specjalnego pola do popisu. Jak będzie uciekał albo nerwowo siłą rzucał się na twoje stopy.... to albo pierdolnij porządnie w twarz i karz się ogarnąć albo kopnij jeszcze w dupę żeby szybciej spierdalał... Jeśli nie potrafisz tej prostej sztuki przejęcia inicjatywy to znaczy ze twoje stopy są po prostu jedynym co masz w sobie ciekawego... I wtedy nie dziw się ze mas mierną przyjemność. Ty nie gadaj a bierz co chcesz. W sexie możesz i powinnaś czasem przejąć pełną kontrolę bo cholernie nudne są bierne kobiety.

Gość ChesterX
Gadacie bzdury. Facet z natury lubi dominować i używać siły, tak działają hormony i nic tego nie zmieni. Taki, który lubi oddawać inicjatywę jest leniem bez pomysłu i fantazji. Tu oczywiście trzeba też dopowiedzieć, że kobieta bez fantazji to taka sama porażka. Ale jednak jest tak, że kobieta powinna być kusząca, zachęcać faceta do działania, to jednak agresorem (w pozytywnym znaczeniu) pozostaje zawsze facet.

ChesterX mylisz pojęcia dominacji faceta z przejęciem inicjatywy w sexie. to nie do końca to samo. Kobieta musi być aktywna i podejmować czasem inicjatywę żeby obie strony się nie nudziły. Samo zachęcanie i kuszenie na dłuższą metę jest koszmarnie nudne. Kobieta która sięga po to co chce jest zdecydowanie ciekawsza od takiej która czeka aż facet da się skusić ;)

widać go tylko te stopy kręcą oj nie wiem co ci doradzić ,czy on dochodzi przy tych stopach ? ja sobie tego nie wyobrażam albo zastosuj fortel najpierw niech z tobą po twojemu a później po jego mysli,albo do seksuologa

Gość lacky86
Moczy się na sam ich widok, także cięko go zająć czymś innym, dlatego wieje nudą a ja szukam sposobu żeby on sam tak po prostu wziął mnie

Gość krokodyl spaw
postaw sprawę prosto i konkretnie. obstawiam ze niby mu mówisz "by był bardziej spontaniczny i dziki". a kończy się na błąkaniu i naprowadzaniu na około. moja dziewczyna tez tak robiła coś tam nabłąkała ale nie powiedziała czego by chciała

Gość lacky86
Wczoraj postawiłam sprawę na ostrzu noża: MASZ ZAKAZ ZBLIŻANIA SIĘ DO MOICH STÓP I ALBO ZACZNIESZ KOCHAĆ SIĘ ZE MNĄ JAK PRAWDZIWY OGIER ALBO KONIEC Z SEKSEM! Poskutkowało i dziś wystarczyło rozpiąć mu pasek i wiedział co ma robić hehe wy mężczyźni to jednak wiecie czego kobieta pragnie, wystarczy tylko mały szantażyk

Gość krokodyl spaw
widzisz! a mowilem wystarczy konkretnie