Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawe jaka jest

Kobieta WAGA- co myślicie?

Polecane posty

Gość ciekawe jaka jest

Jakie wg Was są kobiety Wagi? (mój znak zodiakalny więc ciekawa jestem czy się pokryje :D )

Gość andrrrr
heh ja znam jedną , kurewski charakter

Gość to prawda kobieta waga
ma ciezki charakter,ale sa tez wyjatki np moja siostra-spokojna,poukladana,kochana...Ja jej przeciwienstwo-impulsywna,twarda,typowa zolza:D

Gość ciekawe jaka jest
dodam że ważę ponad 120kg i brakło skali na wadze:D

Gość mam kobiete wage
jest wiecznie nieszczesliwa, szuka dziury w calym, lubi robic awantury, a zdrugiej strony jest taka kochana, super w lozku, lubi przytulance i pieszczoty, mam wrazenie ze ma rozdwojenie jazni

Gość waga ma rozdwojoną jażn
na pozór slodka idiotka, która bez chłopa zginie w rzeczywistości kurewski charakterek intrygantka i szuja

Czarny horoskop, czyli o niezdecydowaniu Wagi Podejmowanie decyzji jest dla Wag zadaniem stresującym. Starają się jak tylko mogą odwlekać w czasie ten moment, w którym muszą jednoznacznie opowiedzieć się za czymś lub przeciwko komuś. Dlatego już w dzieciństwie jedzą obiad godzinami, ubierają się dłużej niż rówieśnicy i czytają najgrubsze książki w wannie. Wagi doskonale wiedzą czego chcą i co jest dla nich dobre. Wolą jednak nie ujawniać swoich preferencji, aby w razie kłopotów nie wypaść źle przed innymi ludźmi. Jeśli wybiorą teatr zamiast kina, a sztuka będzie nudna, to wina za nieudany wieczór spadnie przecież na nie. Na wszelki wypadek mówią, że jest im to obojętne albo manipulują innymi tak, aby wybrali za nie. Dzięki tak przemyślnej strategii Wagi stają się mistrzami w mnożeniu przeszkód do celu, wyborze alternatywnej drogi i zastanawianiu się godzinami nad każdą sprawą. Przyjaciele w końcu nie wytrzymują i sami decydują - dzięki czemu Wagi nie muszą za nic odpowiadać. Przez całe życie udają zgodne i sympatyczne. Czasami wręcz sprawiają wrażenie, że na niczym im za bardzo nie zależy. W ten sposób udaje im się ze wszystkimi zachowywać przyjacielskie relacje. Przeznaczają wiele czasu na plotkowanie, a ich rachunki za telefon przyprawiają rodzinę o zawał serca . Wypytują wszystkich o ich nastroje i życzenia, poznają upodobania i największe sekrety. Otoczenie szybko nabiera przekonania, że Waga nawet muchy nie jest w stanie skrzywdzić i że trzeba ją zawsze bronić przed złymi osobami. Najbardziej w świecie kochają zabawę i odpoczynek, a także robienie zakupów. Godzinami siedzą w przymierzalniach i debatują ze wszystkimi nad kolorem krawata czy torebki. Raczej zostaną w domu niż wyjdą do pracy źle ubrane. Na osoby pozbawione gustu nie mogą patrzeć. Kiedy już muszą pracować, to zaraz szukają wymówek i pomocników. Ożywiają się podczas wyjazdów i wycieczek . Wiedzą sporo o sztuce i historii, z zacięciem i upodobaniem przesiadują na dziedzińcach zabytkowych pałaców i w galeriach obrazów. Na przyjemności wydają masę pieniędzy. Zwyczajnych wydatków nie są w stanie upilnować. Dyrektorzy banków na widok Wagi przysięgają, że nie dadzą się nabrać na kolejny kredyt. Jednak uśmiech i błagalne spojrzenie wystarczy, aby wszyscy jak zahipnotyzowani znów uwierzyli w obietnice, których Waga ani myśli dotrzymać. :D

Znalem tylko jedna kobiete wage, suka i kurwa jakich malo, potrafila sie jednak perfekcyjnie kamuflowac. Wieczna mina niewiniatka a jak co do czego to potrafila najblizszym osobom wbijac noz w plecy. No i wiecznie odgrywala role biednej i nieszczesliwej - jakby caly swiat mial ja chronic przed zlem.

Gość ajamammm
Ale przy okazji te Wagi które ja znam są niesamowicie seksowne, ładne i zgrabne. Coś za coś....

Gość wagi kochaja harmonie
sa cieple, uczuciowe, troche bujajace w oblokach, urodzone dyplomatki, pelne wdzieku, niezdecydowane jak dwie szale wagi, kochaja sprawiedliwosc

Gość Sleeping_pill
Moja mama jest wagą. Twarda, stanowcza i bezkompromisowa babka.

Gość ikkkkkkkkkkk
moja kolezanka -spokojna,poukladana, kochana... wiecznie daje sie wykorzystywac facetom ambitna, pracuje sama na siebie i dziecko szuka prawdziwej milosci, idealistka nie lubi plotek, ma raczej meski charakter nie maluje sie