Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela577

czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość angela577

Witajcie dziewczyny, Od niedawna staramy się o dziecko. Dzisiaj mija 29d.c wczoraj powinnam dostac @. Mam biały rzadki śluz, a temperatura w pochwie od 5 dni utrzymuje się 37.4 Od tygodnia zauważyłam u siebie zgage, i brak apetytu.Robiłam test 25 d.c- negatywny.Próbowaliśmy 10,12,14,16,18,23 d.c Czy powinnam jescze czekać na okres czy zrobić test? pomóżcie proszę>

ja tez mam podobna sytuacje tylko ze od wczoraj mam plamienia. moze warto poczekac mi mija 39 dc

Gość sabcia74
Ja sądze ze jestes w ciąży :) ta podniesiona temp by to potwierdzała. Zrób test !!!

nie zawsze podniesiona temperatura świadczy o ciąży ale szczerzę życzę tobie tego daj znać czy udało sie

Gość zalamana z 3kropkami
Zrób test i daj znać. Mi się wydaje, że może być fasola:P

dziewczyne a co sadzicie o mnie caly czas boli mnie podbrzusze a wczoraj mam plamienia czy to okres

Gość sabcia74
raczej okres, tez tak miałam w tym cyklu, najpierw dziwne bóle a potem się rozkreciła @. A jakie masz długie cykle ?

Gość sabcia74
to tez dziwne w sumie, a czemu nie zrobisz testu ?

zrobilam dzis i negatywny wyszedl,chcialam isc do lekarza ale sie wstrzym az takich objawow nie mam troszke glowa mnie bolala dwa razy mnie mdlilo a tak to oki a brzuch to mnie boli od 2 tygodni ale to taki skurcze sa

Gość sabcia74
Możę przeszłas jakies przeziebienie albo brałas leki i sie przesuneło. Skoro test negatywny to tego bym sie trzymała. W koncu testy wykazuja ciąże w dniu spodziewanej @

wszystko mozliwe jak cos sie zmieni dam znac moze to plamienie to okres zobacze jak bedzie nastepnym razem

Gość Anusia78
O sabciu tu jestes ja nadal nie mam@ dziwne troche

Gość Anusia78
wczoraj powinnam miec@ dzis nadal cisza plecy nadal bola dziwnie troche w sumie od owulacji ktora mialam 16 dc to dopiero 13 dni no coz czekam dalej

Gość Anusia78
ja mam cykle rowne co 28 dni raz na tescie 2 kreseczki jedna blada na kolejnym jedna U mnie szanse nikle staram sie juz ponad 1,7 miesiecy i nic w lutym zaczynam brac leki do in vitro 20 stycznia powinnam miec@ ale nie mam

Gość Anusia78
jesli plamienia sa slabie i beda trwaly krotko to tez moze byc ciaza przyjaciolka urodzila dziewxczynke w ubieglym miesiacu test raz wyszedl raz nie plamila 3 miesiace nie myslala ze jest w ciazy bo jajnik usuneli z 2-gim problem wiec lekaze mowili ze ciaza nie realna a teraz czukla sie zle zrobila bete i 3 miesiac Julcia prawie 4 kg

no to trzymam kciuki za ciebie zeby ci sie udalo ja tez bardzo bum chciala mic dziecko ja staram sie na cykle zobaczymy co dalej

Gość Anusia78
ja juz testow nie robie zwyczajnie poczekam w czwartek i tak ide do szpitala z zoladkiem wiec zrobia sami bete jak nie dostane@

no to super ale ja robilam dzis test i negatywny wyszedl niestety

Gość Anusia78
bedziesz miala ja juz mam dosc czekania i jajowod poskrecany to prawdopodobienstwo male moje swiatelko w tunelu juz jest pol lodowki zastrzykow do in vitro chce sie nacieszyc maciezynstwem w rozsadnym wieku wiec sie biore do dzialnia

Gość Anusia78
a czemu nie bete?juz by wykazala ja mam cykle idealne monitorowanie wykazuje ze jajeczka pekaja 15-16 dzien owulacji albo idzi do lekarza usg dopochwowe juz pokaze ciazew lekaz tez zaobserwuje rozpulchnienie macicy zasinienie miejsc intymnuych ja objawow nie mam zadnych bole plecoe male klucie w jajniku troszke inne niz przed@ ale niechce jeszcze wiedziec ciepliwie poczekam

jeszcze troche sie postaramy jak nic nie wyjdzie to tez bede musiala sie postarac w inny sposob

ja robilam bete ale bylo za wczesniej i nic nie wykazala a teraz nie robie nie chce byc rozczarowana wiec poczekam na inne objawy lub na @

Gość Anusia78
ja jestem po wszystkich badaniach swoich i meza mam stwierdzona nieplodnosc wtorna jest sansa na naturalna ciaze bo jeden jajowod sprawny ale jesli tyle czasu bez efektu nie mam juz cierpliwosci i czekania kolejne 1,5 roku

przed okresem mialam taki bialy sluz nigdy go nie mialam przed@ ale okresu nie dostalam

no wlasnie co sie dzieje teraz ci co chca bardzo dzieci nie moga ich miec ja chyba bym sie zalamala

Gość Anusia78
nie mamy na to wplywu ja mam 11 letniego synka nigdy sie nie zabespieczalam a mimo wszystko kolejnej ciazy nie bylo a od kad sie staram i monitorowalam cykle robilam badania s nie odpuscilam zadnego cyklu Nic sie nie pojawila juz mam dosc przeplakanych dni ze znow przyszla@ juz nie wierze naturze w moim przypadku dalam sobie na luz

aniusia no to zycze ci powodzenia aby nie nadeszla@ i bylo dobrze