Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela577

czy mogę być w ciąży

Polecane posty

Gość angela577
Nic tylko musimy czekać ...

no niestesty a ni wybierasz sie na bete ja tak mysle nad tym wlasnie

Gość angela577
nie poczekam jescze ,do piątku. Co mnie zastanawia to mam taki śluz jak kle,j tylko przezroczysty nie biały, nigdy przed okresem nie zauważyłam akurat takiego śluzu. A może to tylko wyolbrzymiam,poczekamy,zobaczymy już bliżej jak dalej. A co u Ciebie?

ja tez mialam taki sluz przed okresem i kilka dni po nigdy nie mialam tak wlasnie sie dziwilam u mnie 44 dc a w piatek chcesz bete zrobic?

teraz juz tego sluzu nie mam ja juz nie wiem moze sie spelni nasze marzenie

angela nie wiesz kiedy zrobic ta bete zeby byla wiarygodna ja chyba jutro pojde zrobic ale jesli bedzie 0 to wtedy cos nie tak ze mna jest bo chyba by juz cos wykazala

Gość angela577
wiem że beta wykrywa bardzo wcześnie ciążę wczesniej niż testy napewno. A w którym jesteś teraz d.c ?

Gość angela577
nie zauważylam twojego wpisu .sorka. Z powodzeniem idź na bete i daj znać jak wyszło.

tusiaa83 witam serdecznie, 19 listopada 2010r miałam miesiączkę, kolejną 16 grudnia 2010r. i od tamtej pory nie dostałam jej a jest już 26 styczeń. jestem w 42 dniu cyklu. 3 dni emu robiłam test wyszedł negatywny. mimo to przejął mnie fakt że miesiączki dalej nie ma. poszłam do lekarza. pan dr zrobił tylko usg ( nie badał mnie) stwierdził że ciąży nie widzi. zalecił mi luteinę 2x dziennie dopochwowo przez 5 dni. powiedział również że jeżeli jest to bardzo wczesna ciąża której on nie widzi jeszcze to nie dostanę krwawienia, natomiast jeżeli to nie jest ciąża to powinnam dostać miesiączkę. nigdy nie miałam takiego opóźnieni w miesiączce. w zwiążku z tym moje pytanie w którym dniu cyklu najlepiej zrobić test ciążowy. i czy to możliwe że po takim czasie tj. ponad miesiąca możliwe jest by ciąża była nie widoczna na usg?

Gość angela577
bardzo dziwne, że lekarz nie zlecił Ci badania na bete hcg. Zrób najpierw to ,jesli wynik bedzie negatywny,to chociaż bedziesz pewna na 100 %bo testom nie mozna wierzyć...

Gość ChlopekRoztropek
5-6 tygodni widac cos na usg, wiec raczej za wczesnie zeby cokolwiek wykrylo. Jestes w stanie oszacowac kiedy mogl dojsc do poczecia?

czesc angela dzis zrobilam bete i wynik pozytywny ale niektore dziewczyny mi nie wierza jest to przykre troche ja sie zmywam stad raczej nie jestem lubiana pisz so sie dzieje u ciebie ja jestem szczesliwa zawsze jest jakas nadzieja :-)

Gość angela577
malami1 gratuluję!!! Teraz tylko 9 miesięcy oczekiwań:) Ja jestem w 36 d.c i dalej nic ,miałam dzisiaj zrobić bete, ale niestety dzisiaj nie znajdę czasu...

Gość angela577
Paulaw co tam u Ciebie? U mnie mija dziś 37 dzień cyklu okresu dalej nie ma a test robiłam dzisiaj rano i negatywny.I niewiem co mam dalej myśleć....

Gość amytoo
ja uprawiałam seks z moim chłopakiem 2 dzień po skończeniu okresu. Niestety w trakcie stosunku pękła nam prezerwatywa, a do 'finiszu' doszło wewnątrz. Czy mogę być w ciąży?

Gość stalowamagnoliau
amyto- jak dlugie masz cykle ?

Gość stalowamagnoliau
z reszta nie wazne,jak dlugie, owulacja sie mogla przesunac wskutek roznych czynnikow, 2 dni po okresie to pewnie około 8-9 dc,więc prawdopodobieństwo duże..

Gość zaniepokojonajesstem
Witam. Mam do was pytanie. Dzisiaj mój 26dc, przeważnie cykle mam około 32-35 dni, ostatni cykl miał aż 48 dni, i nie była w nim podniesiona temperatura pochwy... Jak już mowilam dzisiaj 26dc cyklu a ja wymiotuje i mam biegunke... Poprzednia miesiączka była normalna, byłam nawet na badaniu krwii, czy jednak w tym cyklu mogły się pojawić tak wcześnie objawy , jak dzisiaj pierwszy dzień mam podniesioną temp. czy to może być ciąża czy zwykle zatrucie? Dodam, że chlopak bez zabezpieczenia wchodzi maksymalnie 4-5 razy. POMOCY! Dzięuje

Gość amytoo
stalowamagnoliau moje cykle zazwyczaj trwają 31 dni

Witam. @ miałam w styczniu, luty nie pojawiła się, w marcu 23 dostałam, kwiecień nie miałam i dziś jest 13 maja i nic. Robiłam testy tydzień temu i negatywne. Koleżanki z którymi widuję się co 2 tyg na zjazdach mówią że wyładniałam ( prawdopodobnie w ciąży tak wpływają hormony). U lekarza nie byłam ponieważ "zatrzymała" mnie @ w marcu, tak to już dawno bym poszła. Nie wiem co myśleć. Podkreślę, że nie mam bolących piersi , jajniki mnie nie bolą tylko mam dziwne odczucia w podbrzuszu.

Hej kobietki dziś mam dziwne uczucie ściągania i kłucia w podbrzuszu, @ nadal nie ma.

Czesc dziewczyny,jestem tu nowa,staramy sie o dzidzie ponad 2,5 roku Mam pytanko,w srode mialam owulacje,a tak od soboty pojawil mi sie sluz taki jak w dni poldne,pierwszy raz mam cos takiego.Nie wiecie co to moze oznaczac